Ovulasyon testiyle "Ben hamile kaldım" diyenler var mı?

fatos45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
71
2
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Bu testi kullanıp hamile kalan var mı? Varsa kaç yıldır bebek istediğinizi de yazarsanız bize moral olabilirsiniz.

Arkadaşlar hiçkimse cevap yazmadığı için galiba hiç hamile kalan yok. O zaman boşu boşuna aldık testleri.

Merhaba arkadaşlar. Bu testi kullanıp hamile kalan var mı? Varsa kaç yıldır bebek istediğinizi de yazarsanız bize moral olabilirsiniz.

ben varım canımmm kullandığımın 2 . ayı hamile kaldım pozitif gördüğün gün ve ertesi gün çalıştım sonra 2 güne bir devam ettim 6. ayımda hamile kaldımm umarımm sseninde işine yarar sende hamile kalırsınnn.

Canım çok teşekkürler cevabın için. ovulasyon testi kullanmadan kaç ay boyunca denediniz?

Canım çok teşekkürler cevabın için. ovulasyon testi kullanmadan kaç ay boyunca denediniz?

4 ay denedim olmadı ovülasyon testi kullandım 2. ayı hamile kaldımm.hatta ben ilk ay yumurta takibi yaptırmıştım o ay yumurtalarım oluşmamıştı sonraki ay sadece klomen kullandım yine hamile kaldım sonra gitmdim bir aha doktora 6. ayın sonunda aklımdan da çıktığı ay hamile kaldım darısı sana ve tüm isteyenlerin başına inş..

ben agustosta basladim yum testi kullanmaya
adetimin 17-ci gunu denedim ikinci cizgi silik cikinca 1 gun bekledim yine yaptim bi baktim 2 cizgi de silik cikti demekki yumos gunum bitmis
sonra eylulde denedim adetimin 13-gununden basladim takipe 17-ci gune kadar 15-16 ci gunler yumos gunummus
artik ekimde test etmedim 16-da birliktelik oldu ve kaldim hamile
dogru ayni ayin 12-de de olmustu iliski ama hamile kalmam imkansizdi cunku benim yumos gunum 13-den basliyodu 16 da tam gunumdu
ve 16-da hamile kaldim cok iyi biseymis valla
tavsiye edrim

nasıl oluyor kızlar banada yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi ben 6 aydır korunmuyorum ınternetten yumurtlama gunlerımı hesaplıyorum ama 6 aydırda hamile kalamadım

canım aynı gebelik testi gibi..paketin içinde 5 adet oluyor...pahalı bi ürün..adetten şu kadar gün sonra yapmaya başlayın diyor..işte 5 gün yapıyorsun...ben bir ay kullanmıştım...ve malesef yumurtlama günümü yakalayamadım..yani adeti düzensiz olanlarda bence işe yaramıyor..ya da 4 - 5 kutu alıp öle yapcaksın ona da para yetmez..ben 13. gün yok 17.gün fln hesaplamasına güvenmiyorum...biz 7 ay hesapladık...tutmadı demek ki benim yuymurtlamam o günlerde olmuyor...en son dedikki buay adet bitiminden sonra hemen başlayıp bir gün arayla deneyel
m dedik..olmazsa da doktora gidelim dedik...o ay tuttu..şimdi gebeyim

Canım sen testi galiba eczaneden az ve pahalı olanından almışsın. Ben internetten içinde 30 tane ovulasyon testi + 5 gebelik testini 39 tl aldım. Adetten 5 gün sonra uygulamaya başlıyorsun. Yakalayana kadar.

benimde adetim düzensiz geliyor ozaman bendede tutumaz önceden düzenliydi evlendikten sonra düzensiz olmaya başladı bazen 17sınde bazen 19 bazende 13ünde geliyor.yani siz adet bittikten sonra hergün 1kez denediniz gebesin şimdiöylemi ozaman bende deniyim ben çok şeyler denedim incir kürü havuç ama olmuyor. çok sevindim senin adına inş. bende hamiş kalırım buay:) söylediklerini dikkate alıcam çok tşk.

inş. canım..biz de kaç ay denedik artık bu ay böle deneyelim doktora gidelim olmazsa dedik..bi sorun var diye..ama demekki yumurtlama günümü denk getiremiyormuşuz..kişiden kişiye deişiyor.adet bitiminden bir gün sonra veya adet gününde bile yumurtlayan oluyormuş...

ben dr. bile gittim cnm ama dr bana 1 sene olmadan gelme dedi daha erken dedi:) şaşırdım yumurtalıklarımda sorun yok kalırsın dedı gonderdı benı ama sımdı senin ediğini yapıcam inş. allahhım bende hamiş olurum

Gerçekten mi? Çok şaşırdım.

kızlar dün reglimin son günüydü ve ben test yaptım ovulasyon testi ve 2 çizgi çıktı resmen gördüm bariz şekilde. Demekki ben cok erken yasıyorum bu durumu hep arac cubugundan bakıyordum hesaplıyordum ne bılım yapamıyormusum dıye dusundum benım gibi olan varmı adet bitiminde

bende senin gibi erken yumurtluyorum galiba. senin adetin kaç günde bir oluyor. benim 24 günde bir oluyor. bu ay ovulasyon testi yaptım. ama ümidim yok. hamilelik belirtim yok. çok üzgünüm

bende senin gibi erken yumurtluyorum galiba. Senin adetin kaç günde bir oluyor. Benim 24 günde bir oluyor. Bu ay ovulasyon testi yaptım. Ama ümidim yok. Hamilelik belirtim yok. çok üzgünüm

30 günde bir olurken 28 güne düşmeye başladı anlayamıyorum geriye doğru gidiyor çok düzenliydi ama şimdi belli olmuyor ya

canım eski topiğini okudum bebek oldumu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…