A AZIZE33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2013 1.431 9 36 35 İstanbul 6 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos45 #21 utopya06 .!.: 7 ay korunmadık son 3 ayımda kullandım ovulasyon testi çok da memnun kaldım Genişletmek için tıkla... bendim adetim dün bitti canım bugun 6.günüm test siparişi verdim teste ne zaman başlayıp neler yapmam lazım ve sabah akşam soğan suyuna başlıcam biraz bilgi veriri misin testle ilgili?inşlh benmde ilk kullanımımda tutarrrr
utopya06 .!.: 7 ay korunmadık son 3 ayımda kullandım ovulasyon testi çok da memnun kaldım Genişletmek için tıkla... bendim adetim dün bitti canım bugun 6.günüm test siparişi verdim teste ne zaman başlayıp neler yapmam lazım ve sabah akşam soğan suyuna başlıcam biraz bilgi veriri misin testle ilgili?inşlh benmde ilk kullanımımda tutarrrr
B Bayan_123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2021 13 2 1 29 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fatos45 #22 Bende ovilasyon testi kullandım bundan önceki ay tutmadı adet oldum tekrar bu ay deniyecegim.Ovilasyonu deneyip 2.3.ayında tutan varmı acaba
Bende ovilasyon testi kullandım bundan önceki ay tutmadı adet oldum tekrar bu ay deniyecegim.Ovilasyonu deneyip 2.3.ayında tutan varmı acaba