OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar 3 aydir bu ay ilk defa erken gebelik testi aldim bu gun, umudum mu fazla bu ay his mi diyeyim bilemedim gecen ay da aklimdan gecmedi degil ama kendimi tuttum adet gunume kadar almadim ve o gun adet oldum zaten ama bu ay adetime 1 hafta kala dayanamayip aldim az once alis verise ciktim eczanenin onundem gecerken dedim alayim bi tane bisey olmaz. Simdi sizce bu testi ne zaman yapayim bat haftaya bu gun testin ustunde iliskiden 7 gun sonra sonuc veriyo diyor icinde de 2 adet var birini iliskiden 7 gun sonra yapin digerini de adet gunu diyor kesin sonuc icin sizce o kadar erken sonuc almak mumkun mu?

Canım ben normal bi testle adete 3-4 gün kala öğrenmiştim. İstiyorsan dene ama negatif çıkarsa hemen inanma bence daha erken çünkü

Evet canim cok erken ama iste testin reklami superdi iliskiden 7 gun sonra gorunce kendimi tutamayip aldim testi ama biliyorum ki su an ne gosterse hata payi 100% bekliyecem galiba bikac gun daha. Karnimda batmalar da var bu gun ama kasiklar degil karinda bi sagdan bi soldan anlamiyorum ki ne oluyor.
Canım ben normal bi testle adete 3-4 gün kala öğrenmiştim. İstiyorsan dene ama negatif çıkarsa hemen inanma bence daha erken çünkü

Ben de merak ettim canım. Yaptın mı testi?

Yok canim yapmadim bikac gun daha bekliyeyim diyorum 7 gun var daha cok erlen oldugunu
dusunuyorum meraktan da oluyorum.

O bekleyiş çok yorucu oluyor gerçekten. Benim 11 gün var adetime. Ben bile meraklardayım:) Testi yaptığında sonucu bize de bildir. İnşallah güzel haberlerini alırız.

O bekleyiş çok yorucu oluyor gerçekten. Benim 11 gün var adetime. Ben bile meraklardayım:) Testi yaptığında sonucu bize de bildir. İnşallah güzel haberlerini alırız.
Aynen oyle canim meraktan hic bir ise kafami veremiyorum tabiki bildiririm sonucu bat 22 ekim ama ben sali en gec carsamba yaparim testi dayanamam gerci o zamana kadar nasil dayanacam bilmiyorum net sonuc berecegini bilsem simdi yapacam ama moralim bozulacak tek cizgiyi gorunce diye korkuyorum iste.

merhaba ben aranıza yeni katildim. Benim sorum bugun yumurtlama testi yaptim. Ve her GUN bir tane mi yapmaliyim yoksa, sabah aksam mi? Ve de edetim bittikten kac GUN sonra baslamalitdim? Adetimin ilk gunu 3. Ekim normalde her Ay adet tarihimden bir iki GUN once adet oluyorum. Iyice kafam karisti yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 113
Adetin düzenli mi canım?düzenliyse 14ünde oluyormuş genelde yumurtlamaa.ama sen 10unda filan yapmaya başla kişidennkişiye değişiyormuş.Attığın fotoya göre sen buara yumurtluyosun.sabah akşam yapmanda sorun yok bikez de yapabilirsin

Merhaba araniza Yeni katildim. Yumirtlama testi yaptim bugun. Benim sorum. Hangi GUN baslanmali aceba yanmis mi basladim testi yapmaya? Adetimin ilk gunu 3ekim. Yardim CI olursaniz sevinirim. Ve silik cizgi ne anlama geliyo? Onuda anlamadimc

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 114
Evet adetim duzenli. AMA okuyorum AMA silik cizgi cikmasi kafami karistirdi. Emin olmak icin sormak istedim. Peki Benim su an yumurtlama gunum oluyor MU?
Merhaba araniza Yeni katildim. Yumirtlama testi yaptim bugun. Benim sorum. Hangi GUN baslanmali aceba yanmis mi basladim testi yapmaya? Adetimin ilk gunu 3ekim. Yardim CI olursaniz sevinirim. Ve silik cizgi ne anlama geliyo? Onuda anlamadimc

Hesaplara Gore bugun 13 GUN oluyo edetim biteli ilk gunden sayinca bugun yarin yumurtlama oluyo Ozaman

Peki yumurtlama olurken goguslerde hassasiyet felan oluyor mu? Bazen arada goguslerime agri gibi giriyo sizliyo gibi sanki.

Peki yumurtlama olurken goguslerde hassasiyet felan oluyor mu? Bazen arada goguslerime agri gibi giriyo sizliyo gibi sanki.
Bende oluyo tatlim genelde ordan da anlayabiliyorum yumurtlama zamanimi bazen yumurtaliklarimda sizi bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…