OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Kizlar dayanamadim erken gebelik testimi yaptim ikinci cizgi benim hayal urunum mu orda mi bi bakin nolur..

Eklentiler

• 20161017_184852.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 141
Kizlar dayanamadim erken gebelik testimi yaptim ikinci cizgi benim hayal urunum mu orda mi bi bakin nolur..
Hayalet değil bariz çizgi var orda.inşallah gebeliktir....
Kanla tasdiklee.eğer varsa bizimle paylaşır misin naptin ne ettin ve özellikle ovulasyon testine göre ne zamanlar birliktelik oldu?

Hayalet değil bariz çizgi var orda.inşallah gebeliktir....
Kanla tasdiklee.eğer varsa bizimle paylaşır misin naptin ne ettin ve özellikle ovulasyon testine göre ne zamanlar birliktelik oldu?
Canim yurt disindayim ve nerde ne yaptiracagimi inan bilmiyorum ve bi arkadasima en az 1 hafta gecikme olmadan kan testi yapmadiklarini soylemisler cok degisik teste ne kadar guvenebilirim onu da bilmiyorum tekratlayacam bat gunu tekrar. Ovulasyon ayin besindeydi benim 3unde bi deneme yaptik sonra 5, 6, 7, 8 hic ara vermedik sperm kalitesi icin esime surekli ceviz yedirdim 4 gun ve gunde 3, 4 sefer keciboynuzu pekmezi icirdim, iliskiden sonra yarim saat yatti ayaklarimi kaldirdim bazen bazen oldugum gibi uzandim bi gun kalcalarimin altina yastik koydum aklima gelen herseyi denedim anlayacagin canim benim. Inss... bu test yanlis fln degildir ya cok uzulurum..

-
Anladım canimm.inşallah uzulecegin birşey olmaz.yurtdışında biraz katilar.sen sabırla bekle ve batinda testi yenile..aslinda iyi yapiyorlar adet geçişinde kan testini ama biz ne yapıyoruz hemencik öğreniyoruz o arada stresli geçiyor .sakince ve dua ile bekle canım ara ara testle kontrol et koyulasma oluyor mu diye .

Tebrikler :)) cok guzel bir haber

Sizin gibi hamile kalanlar bize de bir umut oluyor :))
Ovulasyondan iki gun once ve ovulasyondan sonraki gunler hergun devam ettin sanirim biz de deneyelim o sekilde

Kac yasindaydin?

Tebrikler :)) cok guzel bir haber

Sizin gibi hamile kalanlar bize de bir umut oluyor :))
Ovulasyondan iki gun once ve ovulasyondan sonraki gunler hergun devam ettin sanirim biz de deneyelim o sekilde

Kac yasindaydin?
Yasim 26 canim evet hergun devam ettim 5indem 8ine aralik hic vermedik dedim gecen aylar hep gun asiri deniyorduk bu ayda boyle olsun bakalm ne olacak galiba bu ise yaradi.

Aynen canim en garantilisi o zaten ama simdide kafamda deli sorular test bozuk olmasin yaniliyir olabilir mi falan iste off ne zor ya.

Baska bir marka daha alip dene kafanda soru varsa
Ama negatifse ikinci cizgi hic cikmiyo bizde oyle oulyi yani aylardir :))

Yasim 26 canim evet hergun devam ettim 5indem 8ine aralik hic vermedik dedim gecen aylar hep gun asiri deniyorduk bu ayda boyle olsun bakalm ne olacak galiba bu ise yaradi.

Acaba biz de mi bu ay oyle yapsak :)
Doktorlarin gun asiri dedigi teori de mi acaba

Acaba biz de mi bu ay oyle yapsak :)
Doktorlarin gun asiri dedigi teori de mi acaba
Bana bi arkadasim.oyle soyledi canim ben oyle yaptim dedi sende oyle dene sonucta bi tane sperm lazim hamile kalman icin dedi binlerce degil bana da mantikli geldi oyle yaptim.

8. gun yumurta aki kivaminda akintim vardi
Bugun 11. Gun bayagi yapiskan top seklinde bi akinti parcasi cikti
Bu yumurtamin catladigi anlamina mi geliyor sizce?
Biraz erken degil mi?

8. gun yumurta aki kivaminda akintim vardi
Bugun 11. Gun bayagi yapiskan top seklinde bi akinti parcasi cikti
Bu yumurtamin catladigi anlamina mi geliyor sizce?
Biraz erken degil mi?
Canim ben 28 gunde bir adet oluyorum bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takib ettim ve tam adrtin 11 gunu yumurtladin herkeste farkliboluyor illa 14 gunde yumurtlayacak diye bisey yok bi ovulasyon testi alma sansin varsa al aksam ustu yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…