OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞE HAZIRLANANLAR

Ins bu Ay denk gelir yumurtlama gunune. Dualarinizi istiyorum. Mevlam tum isteyen herkese nasip eder ins

Benim adetim yarın bitmiş oluyor pazartesi başlıcam bende teste hergün yapıcam inşallah heveslerimiz boşa çıkmaz canlar
Adet dongun nasıl eğer 28 ise 10.gün başla yapmaya..sıvı alımına dikkat et yani test yapmadan önce 2-3 saat önce sıvı alımını kes..testler çok silikse günde tek yeter baktin koyulasmaya başladı günde ikiye çıkar..sabah 11.00 akşam 20.00 gibi.

Bazen oluyo 29 oluyo bazen 28 bazen de 30 oluyo.bugun ilk defa test yaptim bilmiyordum Cunki. Artik iki GUN arayla denemekte yarar var. Her ihtimale karsi

Adet günlerim bazen 25 bazen 28 bazen 30 bende garanti olsun diye böyle yapayım dedim testleri öğleden sonra yapıp tam net durumu öğreneyim diyorum sence nasıl?

Bende ovulasyon testleri yaptim bu ay ama sonuc husran. Sadece 2 kere cok zit gunlerde koyuldu bi bakarmisiniz?

Eklentiler

• 20161016_114733.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 147
[QUOTE="moryel20, post: 48469718, member: bata 5 gun var goguslerimde siskinlik ve agri var bide belimde muthis derecede agri var heycanla bekliyorumm

Kizlar testte cift cizgi yok diye gunleri degerlendirmemezlik etmeyin
Vakit kaybedersiniz benim gibi
Gun aşiri degerlendirin ki yumurta gununu kacirmayin
Sperm 48 saat yumurta 24 saat yasiyor
Gun asiri iliskide yumurta gununu yakalarsiniz

F Frkzhd canim sende ates yukselmesi ve ya usume oldu mu bebisi ogrenmeden once bikac gundur acaip usuyorum ama vucudum sicak atesimi bikac gundur devamli olcuyorum 37.1 di bu gun 37.3 cikti bu belirti mi diue kafayi yiyorum.

F Frkzhd canim sende ates yukselmesi ve ya usume oldu mu bebisi ogrenmeden once bikac gundur acaip usuyorum ama vucudum sicak atesimi bikac gundur devamli olcuyorum 37.1 di bu gun 37.3 cikti bu belirti mi diue kafayi yiyorum.
Canım bana ateşim varmış gibi geliyodu ölçüyodum normal çıkıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…