Ovülasyon testiyle gebelik belli olur mu?

Sm357

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
890
660
303
İstanbul
Ovülasyon testini bırakmadan yapınca gebelik durumunun önceden tespiti bence mümkün arkadaşlar. Bende o şekilde oldu. Çatlamadan 9 gün sonra koyulaştı, 11.gün pik yaptı. Testlerimi aşağıya bırakıyorum. Ovülasyon testleri innovita, gebelik testleri üstteki artımed diğerleri miratech marka.

Eklentiler

• 20240406_003848.webp
    20240406_003848.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 1.905
  • 17123540564814207776005699695605.webp
    17123540564814207776005699695605.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.089
Ovülasyon testini bırakmadan yapınca gebelik durumunun önceden tespiti bence mümkün arkadaşlar. Bende o şekilde oldu. Çatlamadan 9 gün sonra koyulaştı, 11.gün pik yaptı. Testlerimi aşağıya bırakıyorum. Ovülasyon testleri innovita, gebelik testleri üstteki artımed diğerleri miratech marka.
Sence ben hamıle mıyım adete 6 gün var testlerım

Eklentiler

• IMG_7510.webp
    IMG_7510.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 1.167
  • IMG_7537.webp
    IMG_7537.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 804
  • IMG_7549.webp
    IMG_7549.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 708
  • IMG_7549.webp
    IMG_7549.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 811
regle yakın ikinci çizgide koyulaşma oluyor çoğu kişide ama gebelik olmazsa reglden hemen önce soluyor rengi, gebelik varsa daha koyulaşarak devam ediyor bence de ben de öyle düşünüyorum ama her gün test yapıp takip etmesi çok yorucu gerçekten. Hayırlı olsun bu arada :)

Pcos durumu varsa yumurtanız çatlamamış da olabilir. Eğer gebelik durumu varsa bu kadar gün pik üzerine erken gebelik testinde çıkması lazım. İnşallah hamilesinizdir 🙏❤️
Pcos degılım bir ayda iki defa yumurtlama ve catlamam da oldu🙏🙏🙏

regle yakın ikinci çizgide koyulaşma oluyor çoğu kişide ama gebelik olmazsa reglden hemen önce soluyor rengi, gebelik varsa daha koyulaşarak devam ediyor bence de ben de öyle düşünüyorum ama her gün test yapıp takip etmesi çok yorucu gerçekten. Hayırlı olsun bu arada :)
Evet takip yorucu gerçekten ama ben bu ay artık sistematik ilerledim. Ekimden beri deniyoruz. Bilinen bir engelimiz de yoktu. Doktor bir buçuk sene beklememi söyledi. Ama ben belirsizlikle yaşabilen biri değilim. Tedaviden önce yapabileceğim her şeyi denemek istedim. 😁

Benimde boyle ayin 31 de pikti siliklesti sonra yine koyulasmaya basladi adete 11 gun var fakat geçen ay adet olmadım sadece akinti leke gelmişti onu adet olarak kabul etmiştim

Eklentiler

• 20240405_224353.webp
    20240405_224353.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 759
  • 20240405_223913.webp
    20240405_223913.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 467
Benimde boyle ayin 31 de pikti siliklesti sonra yine koyulasmaya basladi adete 11 gun var fakat geçen ay adet olmadım sadece akinti leke gelmişti onu adet olarak kabul etmiştim
Ovülasyondan hemen sonra tekrar pik yapar mı gebelik olsa bilmiyorum. Bence yapmaz. Çünkü henüz beta salgılanmıyor o süreçte. Bence en erken bir hafta sonra görülebilir ovülasyon testinde. Acaba yumurtanız tam çatlamamış olabilir mi? Bazen kistleşme vs olabiliyor. Umarım öyle değildir gebesinizdir 🙏❤️

Negatıf çıktı erken olabılır mı
Tabi ki olabilir. Zaten ovü testi bilimsel olmayan bir alternatif gebelik tespiti için. Benim ovü testi bu kadar koyu olduğunda erken gebelik testinde hemen çıkmıştı. Ama en garantisi her zaman kan testi. Ben o zamana kadar emin olamadım pozitif idrar testlerine rağmen.

Ovülasyondan hemen sonra tekrar pik yapar mı gebelik olsa bilmiyorum. Bence yapmaz. Çünkü henüz beta salgılanmıyor o süreçte. Bence en erken bir hafta sonra görülebilir ovülasyon testinde. Acaba yumurtanız tam çatlamamış olabilir mi? Bazen kistleşme vs olabiliyor. Umarım öyle değildir gebesinizdir

Tabi ki olabilir. Zaten ovü testi bilimsel olmayan bir alternatif gebelik tespiti için. Benim ovü testi bu kadar koyu olduğunda erken gebelik testinde hemen çıkmıştı. Ama en garantisi her zaman kan testi. Ben o zamana kadar emin olamadım pozitif idrar testlerine rağmen.
Ayy hadı ınsallah size yetişeyim hamılesınız duanız kabul olur insallah 🙏🙏❤️

Canım bir de ilk pozitifi yumurtlamadan kaç gün sonra gördün, ben 10-11. gün gibi yapmayı düşünüyorum sonra şehir dışına çıkıcam uğraşmaya imkanım olmayacak, moralimi bozmak da istemiyorum ama merak da ediyorum

Canım bir de ilk pozitifi yumurtlamadan kaç gün sonra gördün, ben 10-11. gün gibi yapmayı düşünüyorum sonra şehir dışına çıkıcam uğraşmaya imkanım olmayacak, moralimi bozmak da istemiyorum ama merak da ediyorum
Yumurtlamadan sonra 8. gün kasette belli belirsiz, 9. gün erken gebelik testinde gördüm ekte fotoğrafı var. Ama gece yarısı oldu çatlamam yani bu dediğime birer gün ekleyebilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra 8. gün kasette belli belirsiz, 9. gün erken gebelik testinde gördüm ekte fotoğrafı var. Ama gece yarısı oldu çatlamam yani bu dediğime birer gün ekleyebilirsiniz.
Ben de tam dediğiniz günlerdeyim ama bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim sanırım 🫢 ne kadar mümkün olursa

Ovülasyondan hemen sonra tekrar pik yapar mı gebelik olsa bilmiyorum. Bence yapmaz. Çünkü henüz beta salgılanmıyor o süreçte. Bence en erken bir hafta sonra görülebilir ovülasyon testinde. Acaba yumurtanız tam çatlamamış olabilir mi? Bazen kistleşme vs olabiliyor. Umarım öyle değildir gebesinizdir 🙏❤️
Söyle anlatıyım mart atında adet olmadım 4 5 gun gecti yerlesme lekesi gibi leke geldi 2 3 gun sonra kesildi bi kac gun arayla 1 2 damla daha geldi enson geçen hafta cumartesi kan verdim 0.728 çıktı o lekeyi adet olarak kabul ettim ona gore şuan bata 10 gun var kist olduğu zaman hissediyorum ağrısından agri esigim düşük doktora randevu bulamadım randevusuz bakmıyorlar şimdi ovulasyon testi yaptım yine bugün gebelik testi alicam

Eklentiler

• 20240406_090350.webp
    20240406_090350.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 636
Söyle anlatıyım mart atında adet olmadım 4 5 gun gecti yerlesme lekesi gibi leke geldi 2 3 gun sonra kesildi bi kac gun arayla 1 2 damla daha geldi enson geçen hafta cumartesi kan verdim 0.728 çıktı o lekeyi adet olarak kabul ettim ona gore şuan bata 10 gun var kist olduğu zaman hissediyorum ağrısından agri esigim düşük doktora randevu bulamadım randevusuz bakmıyorlar şimdi ovulasyon testi yaptım yine bugün gebelik testi alicam
Ovülasyon testi böyleyken erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum benim çıkmıştı. Belki önceki ay geç döllenme olmuştur, pozitif sonuç alırsınız. Ama değilse de bence mutlaka doktora gidin adetiniz sökülmüyor olabilir. 🙏

Back
X