Canm çok normal şuan yumurtlama dönemin desin galiba muhakkak değerlendir bu günleri eğer şuan yumurtluyor isen ve yarın test silikleşmeye başlarsa yumurtlama dan itibaren 14 gün say bende geçen ay geç yumurtladım adetim birkaç gün geçikti normal olarakKızlar merhaba uzun zamandır sizleri sessizce okuyanlardanım. 9 Mart son adet tarihim şuan adetime 8 gün var ovülasyon testi yaptım iki tane birer saat arayla ve her ikisi de belirgin pozitif çıkıyor ve süt gibi su gibi akan akıntım var. Adete 8 gün kala ovülasyon testinin pozitif çıkması normal mi? Henüz yedi aylık evliyim ilk defa ovülasyon testi denedim doktor tavsiyesi üzerine. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik için korunmuyoruz cevaplarınız için çok teşekkürler hayırlı akşamlar
teşekkür ederim yorumun içinCanm çok normal şuan yumurtlama dönemin desin galiba muhakkak değerlendir bu günleri eğer şuan yumurtluyor isen ve yarın test silikleşmeye başlarsa yumurtlama dan itibaren 14 gün say bende geçen ay geç yumurtladım adetim birkaç gün geçikti normal olarak
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinUmutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu adetime 6 gün kala ovulasyontesti ile öğrendim köyü çıktı ve akıntım oldu şimdi hamileyim inşallah bebistit
Teşekkür ederim idrarda hemen çıkmadı 4 gün kala erken gebelik testinde çok silikti canım çoğu insan böyle öğrenmiş inşallah sende de vardır ama içime doğuyor var sende bebis test yapınca paylaş merak ederimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinpeki idrar testinde de çıkmış mıydı
Çok temiz kalplisin ve hamilesin hislerin kuvvetli olur şimdiTeşekkür ederim idrarda hemen çıkmadı 4 gün kala erken gebelik testinde çok silikti canım çoğu insan böyle öğrenmiş inşallah sende de vardır ama içime doğuyor var sende bebis test yapınca paylaş merak ederim
Sana sürpriz olmuşturBen 2 gün kala öğrendim ovülasyon testiyle , hatta karnım öyle ağrıyoduki ped takmıştım olurum diye baktım burdaki arkadaş grubum ovulasyon testi yapıp öğrendii , bende şakasına gittim yaptım iki gün kala baya pik yapmış giydi şaşırdımmmm , gebelik testimde vardı hemen onu denedim baya baya çift çizgiydi.
Merhaba .ben ilk gebeligimi planlarken ovolosyon testlerini kullaniyordum , tedaviyle oldu oglum suan 5.5 yasinda . Ben hamileyken kuzeniminde hamilelik supesi vardi gecikmisti adeti ovolosyon testi yapmistik pozitif cikmisti . Once ben yapmistim sonra baska testi o yapti ayni benimki gibi cikmisti . Evet mumkun cikmasi fakat suan siz ovolosyon gunlerinde oldugunuz icin pozitif cikmasi normal . Adet gecikdikden sonra telrar yapmanizi tavsiye ederimKızlar merhaba uzun zamandır sizleri sessizce okuyanlardanım. 9 Mart son adet tarihim şuan adetime 8 gün var ovülasyon testi yaptım iki tane birer saat arayla ve her ikisi de belirgin pozitif çıkıyor ve süt gibi su gibi akan akıntım var. Adete 8 gün kala ovülasyon testinin pozitif çıkması normal mi? Henüz yedi aylık evliyim ilk defa ovülasyon testi denedim doktor tavsiyesi üzerine. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik için korunmuyoruz cevaplarınız için çok teşekkürler hayırlı akşamlar
Ovülasyon bildiğim kadarıyla adet başlangıcından itibaren 14. Gün civarlarına denk geliyor ama benim adetime sekiz gün kala pozitif çıkması kafamı karıştırdı acaba ikinci kez yumurtlama mı yaşıyorum diye düşündümMerhaba .ben ilk gebeligimi planlarken ovolosyon testlerini kullaniyordum , tedaviyle oldu oglum suan 5.5 yasinda . Ben hamileyken kuzeniminde hamilelik supesi vardi gecikmisti adeti ovolosyon testi yapmistik pozitif cikmisti . Once ben yapmistim sonra baska testi o yapti ayni benimki gibi cikmisti . Evet mumkun cikmasi fakat suan siz ovolosyon gunlerinde oldugunuz icin pozitif cikmasi normal . Adet gecikdikden sonra telrar yapmanizi tavsiye ederim
Dediklerini uygulayacagım çok teşekkür ederim2 gün sonra elinde ovulasyon testi varsa tekrarla canım birde tavsiyem gebelik varsa erkenden kan aldırma biraz stresli oluyor artmasını beklemek adetten sonra kan aldir
Insallah bebis habercisidir .hayirli haberler alirsinizOvülasyon bildiğim kadarıyla adet başlangıcından itibaren 14. Gün civarlarına denk geliyor ama benim adetime sekiz gün kala pozitif çıkması kafamı karıştırdı acaba ikinci kez yumurtlama mı yaşıyorum diye düşündüm
Çok teşekkür ederim paylaşacağım sizlerleInsallah bebis habercisidir .hayirli haberler alirsiniz
Merhaba ne tesadüftür bende sizinle aynı durumdayım son adet tarihim 8 Mart bu ay rahim filmi çektim ve Ovulasyon testi ile takip ettim regle bir hafta kaldı hala çift çizgi gözüküyor bu akşamda abdest almaya giderken kahverengi lekelerim oldu acaba hamilemiyiz ikimizde sizin son durumunuz nedir acabaKızlar merhaba uzun zamandır sizleri sessizce okuyanlardanım. 9 Mart son adet tarihim şuan adetime 8 gün var ovülasyon testi yaptım iki tane birer saat arayla ve her ikisi de belirgin pozitif çıkıyor ve süt gibi su gibi akan akıntım var. Adete 8 gün kala ovülasyon testinin pozitif çıkması normal mi? Henüz yedi aylık evliyim ilk defa ovülasyon testi denedim doktor tavsiyesi üzerine. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik için korunmuyoruz cevaplarınız için çok teşekkürler hayırlı akşamlar
Merhaba benimde son adet tarihim 8 Mart bugün de ovülasyon testi yaptım düne göre t çizgisi daha koyu çıktı bakalım bizi ne bekliyorMerhaba ne tesadüftür bende sizinle aynı durumdayım son adet tarihim 8 Mart bu ay rahim filmi çektim ve Ovulasyon testi ile takip ettim regle bir hafta kaldı hala çift çizgi gözüküyor bu akşamda abdest almaya giderken kahverengi lekelerim oldu acaba hamilemiyiz ikimizde sizin son durumunuz nedir acaba
Gebelik testi miEki Görüntüle 3225926 bu akşamda lekelerden dolayı şüphelenip bi test yapayım dedim sıvı alımına dikkat etmeden tabi böle silik çıktı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?