Ovülasyon testiyle gebelik mümkün mü?

Buna bakarmısınız her yaptığımda böyle çıkıyor adetime 18 gün var anlmadım

Buna bakarmısınız her yaptığımda böyle çıkıyor adetime 18 gün var anlmadım
Testiniz bozuk olabilirmi acaba hep aynı cidden hiç pik yaptığı olmamış. Ama siz yinede devam edin ikiside tam net kırmızı olucak

Merhaba ne oldu sizin sonucunuz aceba

Kızlar selam yazılanları okuyarak evde olan ovuslasyon testini yaptım t çizgisi baya koyu çıktı. Gebelik testi alıp bakmalımıym sizce

Eklentiler

• AE39ADC5-043F-4502-AA19-416110F8C9F6.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 31
Adete 8 gün kala yumurtluyosan geç yumurtlama olur yani ilişkin de olur hamile kalırsa geç döllenme denilen durum olur yani problem yok canım eğer bebek istiyosan değerlendir bugünleri

Umutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu adetime 6 gün kala ovulasyontesti ile öğrendim köyü çıktı ve akıntım oldu şimdi hamileyim inşallah bebistit
Merhaba bende bu ay ovulasyon takibi oldu günşeirmizi değerlendirdim şimdi adetime 2 gün kaldı yine koyulaştı neden acaba

Eklentiler

• 96B2971E-471A-48D8-BC04-AB505073C7FD.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben de de 2 tane ovulasyon testi vardı regl e 1 2 gün kala yaptım çift koyu çizgi cıktı. Eşime dedim bu test yanlış gel sana da yapalım ona da yaptık o da çift çizgi cıktı. Ovulasyon testine olan bütün güvenim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…