- 29 Ağustos 2022
- 154
- 48
- 28
- 26
Ay hadi inşallah rabbim bu hayırlı ayda isteyen tüm herkese nasip etsin çok sabırsızlanıyorumMerhaba benimde son adet tarihim 8 Mart bugün de ovülasyon testi yaptım düne göre t çizgisi daha koyu çıktı bakalım bizi ne bekliyor
Hayır canım Ovulasyon testi adete bi hafta kala hala çift çizgi ama sıvı alımına dikkat etmeden yaptım lekelenmem oldu bi deneyim dedimGebelik testi mieğer öyleyse tebrikler canımmmm
Güzel haberlerini bekliyorumHayır canım Ovulasyon testi adete bi hafta kala hala çift çizgi ama sıvı alımına dikkat etmeden yaptım lekelenmem oldu bi deneyim dedim
Ben 2 gün kala öğrendim ovülasyon testiyle , hatta karnım öyle ağrıyoduki ped takmıştım olurum diye baktım burdaki arkadaş grubum ovulasyon testi yapıp öğrendii , bende şakasına gittim yaptım iki gün kala baya pik yapmış giydi şaşırdımmmm , gebelik testimde vardı hemen onu denedim baya baya çift çizgiydi.
Testiniz bozuk olabilirmi acaba hep aynı cidden hiç pik yaptığı olmamış. Ama siz yinede devam edin ikiside tam net kırmızı olucakBuna bakarmısınız her yaptığımda böyle çıkıyor adetime 18 gün var anlmadım
13 yazan üstteki test pik değerlendirdiniz mi? Bu şekil testler çok kırmızı olmuyor zatenBuna bakarmısınız her yaptığımda böyle çıkıyor adetime 18 gün var anlmadım
Merhaba ne oldu sizin sonucunuz acebaKızlar merhaba uzun zamandır sizleri sessizce okuyanlardanım. 9 Mart son adet tarihim şuan adetime 8 gün var ovülasyon testi yaptım iki tane birer saat arayla ve her ikisi de belirgin pozitif çıkıyor ve süt gibi su gibi akan akıntım var. Adete 8 gün kala ovülasyon testinin pozitif çıkması normal mi? Henüz yedi aylık evliyim ilk defa ovülasyon testi denedim doktor tavsiyesi üzerine. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik için korunmuyoruz cevaplarınız için çok teşekkürler hayırlı akşamlar
Henüz adet olmadım sağ kasık ağrım göğüs ucu yanmam var ve adet ağrısı gibi hafif bir ağrı çekiyorum az önce ovülasyon testi yaptım pik olmasa da yine de çift çizgiydi kafam çok karışıkMerhaba ne oldu sizin sonucunuz aceba
Bata ne kadar var aceba sizinHenüz adet olmadım sağ kasık ağrım göğüs ucu yanmam var ve adet ağrısı gibi hafif bir ağrı çekiyorum az önce ovülasyon testi yaptım pik olmasa da yine de çift çizgiydi kafam çok karışık
Bat gecikti benimBata ne kadar var aceba sizin
Gebelik testi yaptınız mı onu yapın geçtiyse çıkar zaten evet canimBat gecikti benim
Anladım teşekkür ederimGebelik testi yaptınız mı onu yapın geçtiyse çıkar zaten evet canim
Adete 8 gün kala yumurtluyosan geç yumurtlama olur yani ilişkin de olur hamile kalırsa geç döllenme denilen durum olur yani problem yok canım eğer bebek istiyosan değerlendir bugünleriKızlar merhaba uzun zamandır sizleri sessizce okuyanlardanım. 9 Mart son adet tarihim şuan adetime 8 gün var ovülasyon testi yaptım iki tane birer saat arayla ve her ikisi de belirgin pozitif çıkıyor ve süt gibi su gibi akan akıntım var. Adete 8 gün kala ovülasyon testinin pozitif çıkması normal mi? Henüz yedi aylık evliyim ilk defa ovülasyon testi denedim doktor tavsiyesi üzerine. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik için korunmuyoruz cevaplarınız için çok teşekkürler hayırlı akşamlar
Merhaba bende bu ay ovulasyon takibi oldu günşeirmizi değerlendirdim şimdi adetime 2 gün kaldı yine koyulaştı neden acabaUmutlandirmak istemem ama ben hamile olduğumu adetime 6 gün kala ovulasyontesti ile öğrendim köyü çıktı ve akıntım oldu şimdi hamileyim inşallah bebistit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?