Fotoğrafı atabilir misin bende de PCO var benimde pik gibi çıktı ama gebelik yoktu inşallah sizin vardır gebelik testi yapın bence adetinizde gecikiyorsaMerhaba, ben pcos hastasıyım en son 22 ağustosta regl gördüm bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim 14 eylülde pik 15 eylülde silikleşti o tarihe kadar hiç pik görmemiştim. bugün itibariyle dpo 14 oluyor. Hala adetim gelmedi. 2 gündür ovülasyon testim pozitif. Acaba hamile olabilir miyim? Regl belirtilerim de hiç yok
Fotoğrafını hiç çekmedim yaptım tarih tuttum attım. Siz kaç aydır deniyordunuz bu arada size önerim mutlaka inositol kullanın inanın ben bu aya kadar gecikme yaşamadım onu kullandığımdan beri birde omega3 öneriririmFotoğrafı atabilir misin bende de PCO var benimde pik gibi çıktı ama gebelik yoktu inşallah sizin vardır gebelik testi yapın bence adetinizde gecikiyorsa
2 sene oldu evlendiğimden beri korunmadik ilk zamanlar takmadım hemen olsun falan diye ama son zamanlarda çok takar oldum artık sene sonuna kadar denicez yeni yıla artık bi doktor vs baslicazFotoğrafını hiç çekmedim yaptım tarih tuttum attım. Siz kaç aydır deniyordunuz bu arada size önerim mutlaka inositol kullanın inanın ben bu aya kadar gecikme yaşamadım onu kullandığımdan beri birde omega3 öneriririm
Ben de evleneli 3 sene oldu, 3 aydır deniyoruz bende bu ay ilk defa ovülasyon tsstiyle denedim. Doktor bana kilo çok etkiliyor dedi pcos hastalarını benm kilom çok yok ama bende acaba mı diyorum tabiki sizin gibi. İnsanız sonuçta kafamıza takılıyor. Bir de Allah ne derse o olur. Burada okuyorum pcosu olup hamile kalanlar var . O yüzden pcosu sorun olarak görmeyin bence Allah size de en güzel zaman da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah2 sene oldu evlendiğimden beri korunmadik ilk zamanlar takmadım hemen olsun falan diye ama son zamanlarda çok takar oldum artık sene sonuna kadar denicez yeni yıla artık bi doktor vs baslicaz
3 aydır bende inostol folik asitli d vitamini OMEGA 3 magnezyum kullanıyorum gebeliğe belki faydası olur kolaylaştırır diye
Merhaba, t çizgisi silik çıkmış ama yumurtlamadan kaç gün geçti?Merhaba kizlar benim normalde yarin adetim gelmesi lazim dun hamilelik testi yaptim hic bisey cikmadi bugunde yapcaktim evde yoktu bende ovulosyon testi yaptim bakalim ne cikicak diye iki cizgi cikti bi bakabimirmisiniz ama gercekte biraz daha
İnşallah canımBen de evleneli 3 sene oldu, 3 aydır deniyoruz bende bu ay ilk defa ovülasyon tsstiyle denedim. Doktor bana kilo çok etkiliyor dedi pcos hastalarını benm kilom çok yok ama bende acaba mı diyorum tabiki sizin gibi. İnsanız sonuçta kafamıza takılıyor. Bir de Allah ne derse o olur. Burada okuyorum pcosu olup hamile kalanlar var . O yüzden pcosu sorun olarak görmeyin bence Allah size de en güzel zaman da ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Lekelenmen yoğun kanamaya dönmediyse kesinlikle bi kan testi yaptırmanı öneririm. Çünkü testte çizgi var birde sanırım hamilelik testi bu. Yerleşme kanamaso yaşamış olabilirsin eğer tam olarak adete dönmediyse inşallah güzel haberlerini alırız. Bende cumartesi test yapacağım cesaret edemiyorum korkuyorum da bir yandanİnşallah canımbiraz uzun olacak ama benim biraz karışık oldu bu ay ben normalde 22 si adet günüm ben 6 gün kaladan ovulasyon yaptım git gide koyulasti belki hamileliktir diye 20 si pik oldu ovulasyon ama ilişki olmadı o gün ya da ertesi günü 18 inde falan olmuştu ilişki ben gebelik sandım 20 si pik olunca ama 21 i siliklesti akşamına da lekelenme başladı 4 gün sürdü 23 ünde kan verdim ben <5 çıktı gebelik falan yoktu daha sonra gebelik testi yaptım ama negatifti bugün de bir bakim dedim çok umutsuz bir şekilde böyle çıktı ilki ilk dklar ikinci foto 5. Dk dolmuştu çizgi tamamen Pembe ama üst kısmı daha koyu renk olarak sence gebelik olabilir mi ya kafam karıştı kan versem mi tekrarlasam mi testi
Pcodan dolayı daha öncede lekelenmelerim oldu sonrasında adete dondu ama bu sefer sadece leke oldu lekelenme bitince sancim oldu ara ara adet olacak gibi adet olucam sandım ara ara geldi sancı sonra sancimda kesildi test yaptım böyle yarın bir laboquick testle yapicam bakım kan vermeye bende korkuyorum belki bu da yanlış bilmiyorum inşallah doğrudurLekelenmen yoğun kanamaya dönmediyse kesinlikle bi kan testi yaptırmanı öneririm. Çünkü testte çizgi var birde sanırım hamilelik testi bu. Yerleşme kanamaso yaşamış olabilirsin eğer tam olarak adete dönmediyse inşallah güzel haberlerini alırız. Bende cumartesi test yapacağım cesaret edemiyorum korkuyorum da bir yandan
Eğer devamı gelmediyse adete dönmediyse gebelik olabilir belkide geç yumurtlamışsındır . O yüzden kanda çıkmaz . Ama şunan bu test pozitif gibi geldi bana inşallah hayırlı sonç alırsınPcodan dolayı daha öncede lekelenmelerim oldu sonrasında adete dondu ama bu sefer sadece leke oldu lekelenme bitince sancim oldu ara ara adet olacak gibi adet olucam sandım ara ara geldi sancı sonra sancimda kesildi test yaptım böyle yarın bir laboquick testle yapicam bakım kan vermeye bende korkuyorum belki bu da yanlış bilmiyorum inşallah doğrudurinşallah güzel haberler alalım en kısa sürede
İnşallah canımEğer devamı gelmediyse adete dönmediyse gebelik olabilir belkide geç yumurtlamışsındır . O yüzden kanda çıkmaz . Ama şunan bu test pozitif gibi geldi bana inşallah hayırlı sonç alırsın
Sizin lekelenme ne zaman oldu. Reglden 8 gün önce bende kahverengi lekelenme başladı 10 gün sürdü reglimde gecikti. Bugün gecikmenin 5. Günündeyim gebelik testi yoktu bende ovülasyonla bakıyorum 5 gündürPcodan dolayı daha öncede lekelenmelerim oldu sonrasında adete dondu ama bu sefer sadece leke oldu lekelenme bitince sancim oldu ara ara adet olacak gibi adet olucam sandım ara ara geldi sancı sonra sancimda kesildi test yaptım böyle yarın bir laboquick testle yapicam bakım kan vermeye bende korkuyorum belki bu da yanlış bilmiyorum inşallah doğrudurinşallah güzel haberler alalım en kısa sürede
Benim lekelenme adetten 1 gün önce akşamı başladı üç dört gün sürdüSizin lekelenme ne zaman oldu. Reglden 8 gün önce bende kahverengi lekelenme başladı 10 gün sürdü reglimde gecikti. Bugün gecikmenin 5. Günündeyim gebelik testi yoktu bende ovülasyonla bakıyorum 5 gündür
Kısa sürmüş senin canım Reglin gecikti mi şuan yaniBenim lekelenme adetten 1 gün önce akşamı başladı üç dört gün sürdü
Evet canım 22 siydi lekelenmeyi saymazsak reglim normalde bugün gecikmesinin 8. GünüKısa sürmüş senin canım Reglin gecikti mi şuan yani
Ay napcaz biz ya niye böyle oluyor ki gebelik olabilir mi ki artık umudumda yok heveslenemiyorum da. Test yaptın mı pekiEvet canım 22 siydi lekelenmeyi saymazsak reglim normalde bugün gecikmesinin 8. Günü
Evet canım testim böyle çıktı attım buraya da ovulasyon da böyle çıkıyor ne çok koyu nede çok açık ovulasyona bakıp hamileyim diyemiyorum yani testi de yarın tekrarlicamAy napcaz biz ya niye böyle oluyor ki gebelik olabilir mi ki artık umudumda yok heveslenemiyorum da. Test yaptın mı peki
Ovülasyon aynı çıkmış benimkiyle. Ama hcg testinde pozitif gözüküyor kuzumEvet canım testim böyle çıktı attım buraya da ovulasyon da böyle çıkıyor ne çok koyu nede çok açık ovulasyona bakıp hamileyim diyemiyorum yani testi de yarın tekrarlicam
Evet canım valla ilk defa bu kadar net pozitif gördüm çok umutsuz bir şekilde de yapmıştim ama güvenemiyorum da kan vermeye de korkuyorum negatifdir diye yarın laboqiick yapcam ondan emin olacam da elime geçse bir an önceOvülasyon aynı çıkmış benimkiyle. Ama hcg testinde pozitif gözüküyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?