Ovülasyon testiyle gebelik öğrenen var mı?

Artık testlere bende güvenemiyorum Malesef kan vermekten de sıkıldım. İnşallah pozitifi görürsün tekrar geç döllenme falan mı ki seninde baya geçmiş Reglin. Benimde öyle yarına randevu aldım ne olduğunu da bilmiyorum gebelik çıkarsa şok olurum heralde

İnşallah canım en kısa sürede sağlıcakla olsun artık valla iki sene olacak bizim 3 Ekim yıldönümümuz bize güzel bir hediye olur du ama bakalım sen ne durumdasın gecikme falan mı var

Predictor testini deneyim bence onlar daha hassas erken gebelik testleri

Merhaba,
adet donemine 1 2 gun kala evde gebelik testi yoktu. Bir tane ovulasyon testi kalmisti arti med marka onu yaptim. Sonra koyuya yakin pikten onceki gunlerdeki renkte cikti. Allah allah yeniden yumurtluyorum galiba dedim.. eylul 26beklenen adet tarihim. Freely marka erken gebelik yaptim silik cikti guvenmedim. 2 tane arti med erken gebelik yaptim biri koyu biri acik renk cikti 27 simde kan verdim 117 idi 29 unda kan verdim 295 geldi. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah kolaylikla sag saglim herkese nasip eder ve kucagina almayi da nasip eder. Amin

İnşallah canım en kısa sürede sağlıcakla olsun artık valla iki sene olacak bizim 3 Ekim yıldönümümuz bize güzel bir hediye olur du ama bakalım sen ne durumdasın gecikme falan mı var
Benim 5. Gün gecikme şuan canım 1 yıldır düşünüyoruz 14 aylık evliyiz bizde .Güzel hediye olur gerçekten yıl dönümünde

Amin inşallah canım benim ovülasyon testi de aynı şuan hatta yumurtluma oluyorsa diye değerlendirdim bide ama bilemiyorum yarın doktorda belli olur. Sağlıkla kucağına al inşallah

Benim 5. Gün gecikme şuan canım 1 yıldır düşünüyoruz 14 aylık evliyiz bizde .Güzel hediye olur gerçekten yıl dönümünde
Test yapmadın mi sen canım Gerçekten öyle olur inşallah güzel haberler alalım ya

Benim bugünkü ovülasyon testim yumurtlamamın üstünden 15 gün geçti adetimde geçmiş oldu tabi birde geç yumurtladım buraya atmak için çektim inşallah olumlu olur hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_4180.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 33
benimde böyle idi insallah hayırlı haber alırsın. erken öğrenmekte iyi degil ya ben dr a gittim henüz başındasın beta takibi yapıcaz dedi. bakalım artık :)

Merhabalar benimde bugün 4 gün oldu gecikme yarın dr randevum var alttan mı bakıyor acaba keseyimi gördü sizde
henüz kese yok. Alltan baktılar kabus gibiydi ağladım biraz orda yollar oluşmuş saglıklı ilerliyor dedi. henüz bişi yok cok yeni bekliycez dedi. Beta verdi benim beklenen adet 26 eylüldü cok erken öğrencim işte. dış gebelik korkunuz var ise erken gitmek daha iyi. ama alttan muaneye korkuttu baya cunku düşüklere neden oluyormus.

Normal alttan muayene ile bakıyor ultrasonda diymi ilk kez yaptılarsa size normal korkmanız sizin testlerde çıkıyormuydu pozitif peki

Tam bu durumları bilmediğim için regl olacak olsanız doktor görürdü heralde diymi bende bilmiyorum böyle şeyleri ya

Tam bu durumları bilmediğim için regl olacak olsanız doktor görürdü heralde diymi bende bilmiyorum böyle şeyleri ya
benim şöyle oldu bu ay 26 agustos adet 15 eylül ovulasyon pik 26 eylül adet bekliyordum. 27 de beta verdim 117 29 da beta verdim 295 birde bugun verdim sonucunu bekliyorum. Dr da gebelik yolları oluşmus bekliycez dedi. Cok erken öğrendim iyi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…