- 16 Ekim 2016
- 95
- 32
- 88
- 30
Amin canım inşallahAyy inşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahAyy inşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın![]()
Bence kuruma çizgisi vermiyor benim reglden 8 gün önce silik çizgi çıkardı, iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer silik çizgim koyulaşmıştı. 2 gün sonra tekrar deneyinEki Görüntüle 3663503
Ya benim testimede bakarmısınız markası bir gebenin günlüğü. Ama ne zaman böyle ıldu bilmiyorum ben ilk bir iki dk baktım sonea bıraktım ertesi gün baktım cok silik. Renkleri ile oynadım daha cok belli oluyor sizce olabilirmi ya bu marka kuruma veriyormuki
Ya teşekkür ederim deneyeceğim zaten elimde 1 adet kaldı onla denerim artkkBence kuruma çizgisi vermiyor benim reglden 8 gün önce silik çizgi çıkardı, iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer silik çizgim koyulaşmıştı. 2 gün sonra tekrar deneyin
merak ediyorum sonucu paylaşır mısınız yaptığınız zaman. aynı durumları yaşıyorum şuan belirtilerde aynısıYa teşekkür ederim deneyeceğim zaten elimde 1 adet kaldı onla denerim artkk![]()
merak ediyorum sonucu paylaşır mısınız yaptığınız zaman. aynı durumları yaşıyorum şuan belirtilerde aynısı
umudunu kaybetme yinede . olabilir canı veren Allahmerhaba paylaşırım elbette … umudum fazla yok ama muhtemelen hayalet cizgiydi görünen eşimin sonuçları cok kötü geldi zaten düsüktü varikosel ameliyatından sonra iyice düşmüş anlayamadık …
Yaa teşekkğr ederimm insallah tez vakinde can bulsun rabbimden yavrularımızumudunu kaybetme yinede . olabilir canı veren Allah![]()
Çizgi hafif olarak görünüyor. Benim eşimde de de sağ varikosel çıkmıştı ama ameliyatlık değil demişti. Ben bir gebenin günlüğündeki men paketini almıştım o ay içtik şimdi hamileyim. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama az da olsa fayda etmiştir diye düşünüyorum sperm kalitesine falanEki Görüntüle 3664160
Bata son 4 gün
Bizde acil amelitar dediler çift taraflı ileriydi. Toparlanması cok daha uzun sürebilirmiş değerlerin Allahın elindeyiz bakalım bende biraz doğal kürler denicme 3 ay erkekler icin takvitekerden kullandı saşesi ayrı hapı ayrı midesı bulandı artkk adamın beslenmemize dikkat ediyoruz zaten herşey stres ya sonucları gmrdük yıkıldık aslında umudu kaybetmemek lazım tek sperm tek yumurta ile olacak iş sonuctaÇizgi hafif olarak görünüyor. Benim eşimde de de sağ varikosel çıkmıştı ama ameliyatlık değil demişti. Ben bir gebenin günlüğündeki men paketini almıştım o ay içtik şimdi hamileyim. Ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama az da olsa fayda etmiştir diye düşünüyorum sperm kalitesine falan
belirtilerinin tekrar söyler misinizBizde acil amelitar dediler çift taraflı ileriydi. Toparlanması cok daha uzun sürebilirmiş değerlerin Allahın elindeyiz bakalım bende biraz doğal kürler denicme 3 ay erkekler icin takvitekerden kullandı saşesi ayrı hapı ayrı midesı bulandı artkk adamın beslenmemize dikkat ediyoruz zaten herşey stres ya sonucları gmrdük yıkıldık aslında umudu kaybetmemek lazım tek sperm tek yumurta ile olacak iş sonuctasiz kendiniz eeksyra bişey kullandınızmı acaba bu süreçte
![]()
Ben Folik asit kullandım bir de bir gebenin günlüğünde ki kadınlar için olan toz vitamin takviyesini kullandım :) eğer ameliyatlıksa bence ertelemeden eşiniz mutlaka olsun ertelememek lazım. Zaten kısa bi ameliyatmış öyle duydumBizde acil amelitar dediler çift taraflı ileriydi. Toparlanması cok daha uzun sürebilirmiş değerlerin Allahın elindeyiz bakalım bende biraz doğal kürler denicme 3 ay erkekler icin takvitekerden kullandı saşesi ayrı hapı ayrı midesı bulandı artkk adamın beslenmemize dikkat ediyoruz zaten herşey stres ya sonucları gmrdük yıkıldık aslında umudu kaybetmemek lazım tek sperm tek yumurta ile olacak iş sonuctasiz kendiniz eeksyra bişey kullandınızmı acaba bu süreçte
![]()
Benim belirtilerim hemen uykum geliyordu , bel ve kasık ağrım vardı. Bir de akıntım yoğunlaşmıştı. Bi de geceleri midem kazınıyordu :)belirtilerinin tekrar söyler misiniz
test yapmadan önceki belirtiler neler oldu canım
Yok oldu eşim ameliyatını haziran sonunda çift taraflı olduBen Folik asit kullandım bir de bir gebenin günlüğünde ki kadınlar için olan toz vitamin takviyesini kullandım :) eğer ameliyatlıksa bence ertelemeden eşiniz mutlaka olsun ertelememek lazım. Zaten kısa bi ameliyatmış öyle duydum
Aaa çok iyi o zamanYok oldu eşim ameliyatını haziran sonunda çift taraflı oldubeklıyoruz bakalım düzelmesini
Canım erken gebelik testi yapsan ? Sabah ilk idrarla daha net. GözükürEki Görüntüle 3664160
Bata son 4 gün
Ya evet aslında haklısınız ama bunlarıda sırf elimde var diye yaptım hamile olduğumu düsünmüyorum ne yazıkkı o yüzden adet günümü beklıcem galiba artkk içimden test yapmak gelmiyor 3 yıl oldu benim dile kolay…Canım erken gebelik testi yapsan ? Sabah ilk idrarla daha net. Gözükür
İnşallah çok sağolunAaa çok iyi o zamaninşallah en kısa zamanda düzelir
![]()
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk defa ovülasyon ile denedim 12si pikti gerekli değerlendirmeleri yaptım o günden beri ince ince kasık batmalarım bugüne kadar sürdü bazen daha sert ama regl gibi değildi sonra kaşıkla bacak arası kramp yaşadım iki gün bugün adet olmam gerekiyor olmadım midem alt üst durumda resmen yemek yesem bile midem çok kötü oluyor bulantı gibi değil böyle daha farklı bir şey içim çekiliyor yani mide bulantısından çok kötü oluyorum hiçbir regl belirtim yok ağrılarım dün kesildi bugün hiçbir ağrım olmadı sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yani 9 aydır deniyorum hep bir belirti yaşıyorum ama bu defa farklı şeyler hissediyorum. 6 gündür şeffaf parlak akıntım var yoğun bir şekilde sürekli hiç bu şekilde olmazdı gebelik olabilir mi ovülasyonum koyulaştı bu arada bugün adet günüm. Test ne zaman yapmalıyım innovita gebelik testi var elimdeBenim belirtilerim hemen uykum geliyordu , bel ve kasık ağrım vardı. Bir de akıntım yoğunlaşmıştı. Bi de geceleri midem kazınıyordu :)