- 17 Eylül 2025
- 103
- 14
- 3
- 27
Olabiliyormuş evetOvülosyon testindende hamilelik belli oluyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabiliyormuş evetOvülosyon testindende hamilelik belli oluyormu
16 Ekim 12 ekimi değerlendirdiniz mi ? Adete 6 gün kala yumurtlanır mi bilemedim. bugün de ovulasyon yapın bakalım aynı koyulukta mi olacakMerhaba benim de en son 26 eylülde oldum 1 ekimde bitti 2 ekimden beridir de ovülasyon yapıyorum tam piki göremedim ve şu an 4-5 gün var adet günüme testlerim bu şekilde ilerliyor bakar mısınız ? Anlamıyorum bi de testler durdukça renkleri gitti mesela 16 Ekim 12 Ekim falan koyuydu açıldı durdukça 20 Ekim gibiydi renkleri.
Evet değerlendirdim koyu gördükçe dünü değerlendirmedim bugün de test yapayım yine kötülük aynı olacak mı bakalım16 Ekim 12 ekimi değerlendirdiniz mi ? Adete 6 gün kala yumurtlanır mi bilemedim. bugün de ovulasyon yapın bakalım aynı koyulukta mi olacak
Öyle yaparım belki daha mantıklı aslında dediğinOlmadı hiç testle uğraşma direk kan ver bende cuma günü kan vermeyi düşünüyorum
Adete çok az kalmış bilinen bi sorun falan yoksa bence yumurtlama değildir tekrar sanmıyorumEvet değerlendirdim koyu gördükçe dünü değerlendirmedim bugün de test yapayım yine kötülük aynı olacak mı bakalım
Benim Regle 7 gün kala silik çıkıyordu ama çok merak ediyorsan bak tabi benim adetime iki gün kala koyulasma başladı regl de dün olması gerekiyordu olmadı ama tabi yerleşmeye göre falan değişir herkeste yap bence kafanda kalmasınReglime 7 gün kaldı ve heyecan var elimde varda yapsam daha belli olmaz ama dimi
Teste devam edecem adet olana kadar bakalımAdete çok az kalmış bilinen bi sorun falan yoksa bence yumurtlama değildir tekrar sanmıyorum
İnşallah gebelik vardırEvet değerlendirdim koyu gördükçe dünü değerlendirmedim bugün de test yapayım yine kötülük aynı olacak mı bakalım
Evett inşallah güzel haberi verirsinÖyle yaparım belki daha mantıklı aslında dediğin
Ovulasyon testim kalmadı yapamıyorum ama senin adına da ayrıca heyecanlandım benAz önce ovulasyon yaptım. T çizgisi C cizgisinden baya koyu çıktı. Aklımla oynuyorumCuma günü bi gelseydi
Eee bu pik demek o zaman daha koyu çıkmışsa TBu şekilde
Bugün benim de testim bitti kızlar yarın başka markayla devam edecem ama bugüne bakar mısınız günmüş galiba pik en koyu oİnşallah gebelik vardır![]()
20 Ekim kesinlikle pik canımBugün benim de testim bitti kızlar yarın başka markayla devam edecem ama bugüne bakar mısınız günmüş galiba pik en koyu o
Ay herkes öyle diyor bu artımed beni deli etti bu ay o zaman değerlendirmek mi lazım20 Ekim kesinlikle pik canım
Ay herkes öyle diyor bu artımed beni deli etti bu ay o zaman değerlendirmek mi lazım
Tamam teşekkür ederimDün ve bugünü değerlendirmen yeterli bugün çatlamış gibi çünkü