- 13 Nisan 2021
- 64
- En iyi cevaplar
- 1
- 15
- 8
- 42
- Konu Sahibi Boncuk yarim01
-
Gebelik testi yapin adet dönemi geciktiyse birde göğüste sizlama adet zamani yani adet günü kuru geçip adet dongunuz gecince tekra sulu akinti basliyorsa sag sol kasik agrisi ve bel agriniz varsa geç döllenme olabilir ikinci kez yaşıyorum bende geç döllenme belirtisi bu sekildeydi idrarada geç çıkar testte 45. Gun de ogrenmistim dongunuzun uzerinden 10 gun gectiyse test yapin gectiyse halen cikmiyorsa 1 hafta daha bekleyin yine test yapin baktiniz yine çıkmadı doktora gidinKızlar adetim 21 şubat olması gerekiyordu biliyorum daha çok bir zaman geçmedi hafid sancım var adet de olabilirim ama ilk defa bu kadar koyu renk çıktı ovulasyon testi geç yumurtlama olabilir mi gebelik midir test yapanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 3011851
Çok teşekkür ederimGebelik testi yapin adet dönemi geciktiyse birde göğüste sizlama adet zamani yani adet günü kuru geçip adet dongunuz gecince tekra sulu akinti basliyorsa sag sol kasik agrisi ve bel agriniz varsa geç döllenme olabilir ikinci kez yaşıyorum bende geç döllenme belirtisi bu sekildeydi idrarada geç çıkar testte 45. Gun de ogrenmistim dongunuzun uzerinden 10 gun gectiyse test yapin gectiyse halen cikmiyorsa 1 hafta daha bekleyin yine test yapin baktiniz yine çıkmadı doktora gidin
Gebelik testi yapmani öneririm buraya da at bklmKızlar adetim 21 şubat olması gerekiyordu biliyorum daha çok bir zaman geçmedi hafid sancım var adet de olabilirim ama ilk defa bu kadar koyu renk çıktı ovulasyon testi geç yumurtlama olabilir mi gebelik midir test yapanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 3011851
2 gün daha bekleyip yapacam boşyere umutlanmak istemiyorum dahq kötü oluyor emin olayım ama yapar yapmaz testi atacamGebelik testi yapmani öneririm buraya da at bklm
Testi yapmaya devam et canım ben kaset test yapıyordum, t çizgisinin aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyor c den, yumurtlama o gün demek ertesi gün de yap silik çıkana kadar silik çıktığı zaman çatlama oluyorKızlar ovulasyon testime bi bakar mısınız bazi günler 2 farkli marka ile takip ettim ama kafam karisti
Gebelik olabilir cnm elinde gebelik testi varsa yap bnceMerhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün adet günümdü olmadım ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor 4 gündür değerlendirdim ama daha önce de yumurtlama görmüştüm degerlendirmistim neler oluyor konuyla alakalı bilgisi olan yazabilir mı lütfen
Gebelik testimde böyle cıktı canım çok silik bir çizgi varGebelik olabilir cnm elinde gebelik testi varsa yap bnce
Ovulasyon testinde çok koyu çıkmış muhtemelen var gebelikGebelik testimde böyle cıktı canım çok silik bir çizgi var
Çok yeni galiba ne kadar içinde çıktı ikibnci cizgiGebelik testimde böyle cıktı canım çok silik bir çizgi var
5 dakika içinde cıktı canım ikinci silik çizgiÇok yeni galiba ne kadar içinde çıktı ikibnci cizgi
5 dakika içinde cıktı canım ikinci silik çizgi
Yarın gidip kan testi yaptırcam inşaAllah sonuçları sizlerle de paylaşırım teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinO zamn vardır bence kan verin derim
bende adetime 1 gün kala evde gebelik testi yoktu ölesine yapıyım ovulasyon testini dedim aynen böle çıktı .koştum hemen kan verdim hamileymişim ...ikinci defa yumurtalamadıysan kesin hamilesin yani yani inşalahhh öledirMerhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz bugün adet günümdü olmadım ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor 4 gündür değerlendirdim ama daha önce de yumurtlama görmüştüm degerlendirmistim neler oluyor konuyla alakalı bilgisi olan yazabilir mı lütfen
bende adetime 1 gün kala evde gebelik testi yoktu ölesine yapıyım ovulasyon testini dedim aynen böle çıktı .koştum hemen kan verdim hamileymişim ...ikinci defa yumurtalamadıysan kesin hamilesin yani yani inşalahhh öledir
Rica ederimYarın gidip kan testi yaptırcam inşaAllah sonuçları sizlerle de paylaşırım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?