- Konu Sahibi Boncuk yarim01
-
Canm adetin geçti mi ya da kaç gün varKızlar benim ovülasyon hala çift çizgi erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi çıktı
3 gün geçti canım adetim o yüzden test yapıyorum umutlanmakta çok istemiyorum ama gebelik testi bu şekilde cıktı bu sabah yaptığımCanm adetin geçti mi ya da kaç gün var
Benimde aynı bu şekilde ondan sordum vardır sanırım ya tesadüf olamaz hem ovulasyon da çıkıp hem de gebelik testinde çıkması. Ben buyurun testlerde yaptim emin olmak için.3 gün geçti canım adetim o yüzden test yapıyorum umutlanmakta çok istemiyorum ama gebelik testi bu şekilde cıktı bu sabah yaptığım
Senin baya belirgin çıkmış canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah kandil bugün dua edelim inşaAllah birbirimizeBenimde aynı bu şekilde ondan sordum vardır sanırım ya tesadüf olamaz hem ovulasyon da çıkıp hem de gebelik testinde çıkması. Ben buyurun testlerde yaptim emin olmak için.
Ayyy inşallah ya insanın inanası gelmiyo bır tane kimyasal gebeliğim var inşallah bu saglkli olur. Edelim tabi kuzum inşallah vardır gebeliklerimizSenin baya belirgin çıkmış canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah kandil bugün dua edelim inşaAllah birbirimize
Senin baya belirgin çıkmış canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşaAllah kandil bugün dua edelim inşaAllah birbirimize
Neden gidip kan vermiyorsunuz anlamadım..gebelik testinin silik cıkması hamilesiniz demek hayirlinolsun ikinize de ..ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim ki beklememistim ovuslasyon testi ayni sizinki gibi cikinca gebelik testi bile yapmadan koştum hastaneye ögrenmiştim....... hemen gidip 1 saat icinde ögrenebilcegim kan testi vermek varken beklemeniz garip geldiBenimde aynı bu şekilde ondan sordum vardır sanırım ya tesadüf olamaz hem ovulasyon da çıkıp hem de gebelik testinde çıkması. Ben buyurun testlerde yaptim emin olmak için.
Malesef herkesin şartları uymaz hastaneye veya sağlık ocağına uzak olabiliriz.. bunu da geçtim bir defa kimyasal gebeliğim olduğu icin korkuyorum düşük sonuç almaktan. Adet günüm gecince kan vermeye gidicem. En azından değeri yüksek görmek istiyorum artık.Neden gidip kan vermiyorsunuz anlamadım..gebelik testinin silik cıkması hamilesiniz demek hayirlinolsun ikinize de ..ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim ki beklememistim ovuslasyon testi ayni sizinki gibi cikinca gebelik testi bile yapmadan koştum hastaneye ögrenmiştim....... hemen gidip 1 saat icinde ögrenebilcegim kan testi vermek varken beklemeniz garip geldi
InsaAllah canım bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sanada banada hayırlısıyla güzel haberler nasip etsinAyyy inşallah ya insanın inanası gelmiyo bır tane kimyasal gebeliğim var inşallah bu saglkli olur. Edelim tabi kuzum inşallah vardır gebeliklerimiz
Canım sen kesin diye düşünüp gidip kan verip olumlu sonuç almışsın çok güzel birşey bu ama herkesin senin gibi olması gerekiyor diye birseyde yok korkuyoruz negatif bir sonuç almaktan hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin artık bekleyeceğiz biraz dahaNeden gidip kan vermiyorsunuz anlamadım..gebelik testinin silik cıkması hamilesiniz demek hayirlinolsun ikinize de ..ben olsam 1 dakika bile bekleyemezdim ki beklememistim ovuslasyon testi ayni sizinki gibi cikinca gebelik testi bile yapmadan koştum hastaneye ögrenmiştim....... hemen gidip 1 saat icinde ögrenebilcegim kan testi vermek varken beklemeniz garip geldi
kızlar sizi en iyi ben anlarım ..cesaretli olun lütfen inşalah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz :)Canım sen kesin diye düşünüp gidip kan verip olumlu sonuç almışsın çok güzel birşey bu ama herkesin senin gibi olması gerekiyor diye birseyde yok korkuyoruz negatif bir sonuç almaktan hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin artık bekleyeceğiz biraz daha
Malesef herkesin şartları uymaz hastaneye veya sağlık ocağına uzak olabiliriz.. bunu da geçtim bir defa kimyasal gebeliğim olduğu icin korkuyorum düşük sonuç almaktan. Adet günüm gecince kan vermeye gidicem. En azından değeri yüksek görmek istiyorum artık.
kızlar sizi en iyi ben anlarım ..cesaretli olun lütfen inşalah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz :)
ben 9 sene içinde 6 defa tüp bebek ten negatif sonuç aldım sonra kimyasal gebelikde yaşadım..herşeye rağmen ovulasyon testlerini kullanmaya devam ediyorum yumurtlama günlerini değerlendiriyordum yani 1 koli test vardı evimde ..bir gün adetime 1 gün kala içime doğan bi hisle hamilelik testi yok diye ovulasyon testinde çift çizgi görünce koştum kan verdim ve evet hamileydim sonra sırf meraktan hamilelik testi de yapmıştım kan sonucum pozitif biliyorum ona rağmen silik çıkmıştı ..oğlum şimdi 4 yaşında
rabbim isteyen herkese nasip etsini
Ben bugün yine ovulasyon testini denedim çok belirgin iki çizgi var yumurtlama olamaz herhalde adet günümde değil mı kızlar acaba geç döllenme falan mı oluyor çünkü bugün aşırı derecede sağ kasığımda ağrı vardı sık idrara çıkma bel ağrısı mide bulantısı falan ovulasyon bu şekilde cıktı tekrarInsaAllah canım inşaAllah ağrılarım devam ediyor belki hasta olurum bugün diye bekliyorum
Ben bugün yine ovulasyon testini denedim çok belirgin iki çizgi var yumurtlama olamaz herhalde adet günümde değil mı kızlar acaba geç döllenme falan mı oluyor çünkü bugün aşırı derecede sağ kasığımda ağrı vardı sık idrara çıkma bel ağrısı mide bulantısı falan ovulasyon bu şekilde
Ben bugün yine ovulasyon testini denedim çok belirgin iki çizgi var yumurtlama olamaz herhalde adet günümde değil mı kızlar acaba geç döllenme falan mı oluyor çünkü bugün aşırı derecede sağ kasığımda ağrı vardı sık idrara çıkma bel ağrısı mide bulantısı falan ovulasyon bu şekilde cıktı tekrar
InsAllah hamilesindir canimBen bugün yine ovulasyon testini denedim çok belirgin iki çizgi var yumurtlama olamaz herhalde adet günümde değil mı kızlar acaba geç döllenme falan mı oluyor çünkü bugün aşırı derecede sağ kasığımda ağrı vardı sık idrara çıkma bel ağrısı mide bulantısı falan ovulasyon bu şekilde cıktı tekrar
Merhaba canım gebelik var mı merak ettim5 dakika içinde cıktı canım ikinci silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?