Selamlar,Merhaba kızlar bende sizin gibi cok merak ediyordum bunu ve şimdi denedim sizinle de paylaşmak istedim ben 4 hafta 3 gün (son adet tarihime göre) gebeyim . Hep merak etmişimdir ovulasyon testiyle de gebelik pozitif veriyor mu diye ve denedim şimdi doğru sanırım veriyor (yumurtlamamda bu kadar net çıkmamıştı diyebilirim) yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama ben denedim oluyor sanırım kendi düşüncemi paylaşmak istedim
İkinci idrarla yapmıştım ben hep ama onuda yaptım şimdi yeni uyandımSelamlar,
Sabah ilk idrarla ovü yapsak sorun olur mu sizce?
Kızlar bunuda şimdi yaptım hiç t yi böyle görmemiştimMerhaba kızlar bende sizin gibi cok merak ediyordum bunu ve şimdi denedim sizinle de paylaşmak istedim ben 4 hafta 3 gün (son adet tarihime göre) gebeyim . Hep merak etmişimdir ovulasyon testiyle de gebelik pozitif veriyor mu diye ve denedim şimdi doğru sanırım veriyor (yumurtlamamda bu kadar net çıkmamıştı diyebilirim) yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama ben denedim oluyor sanırım kendi düşüncemi paylaşmak istedim
Ama benim tavsiyem her gün aynı saatte yapmanız ben öyle yapmıştım mart ayında çatlamadan sonra bıraktım ve adetimin bittiği ilk günden başlamıştım istersen onların fotosunu da atabilirim canım yardımcı dlacaksaSelamlar,
Sabah ilk idrarla ovü yapsak sorun olur mu sizce?
Sağlıkla doğsunMerhaba kızlar bende sizin gibi cok merak ediyordum bunu ve şimdi denedim sizinle de paylaşmak istedim ben 4 hafta 3 gün (son adet tarihime göre) gebeyim . Hep merak etmişimdir ovulasyon testiyle de gebelik pozitif veriyor mu diye ve denedim şimdi doğru sanırım veriyor (yumurtlamamda bu kadar net çıkmamıştı diyebilirim) yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama ben denedim oluyor sanırım kendi düşüncemi paylaşmak istedim
Teşekkür ederim canım amin inşallahSağlıkla doğsun
Ben de bu konuda okuduklarıma göre daha çok hamileliği kesinleşmiş olanlarda T böyle koyu oluyor. Adet gününe yakın olup C ye yakın koyu olanlar da olmuş. Tabii T koyu olup sonrasında gebe olmayanları da okudum. Yine en neti gebelik testi tabii:)
İnternetde de var bu bilgi. Hamilelik hormonu hcg dir. Hamilelik testide hcg hormonunu gösterir.Ovulasyon testi ise LH dir.lh yüksek olduğunda cıkar.Onun için hamilelik için yapılırsa yanıltır. Denemişsiniz olmuş.bence hamilelikle ilgili lh hormonunuz yükselmiştir diye çıkmıştır.Merhaba kızlar bende sizin gibi cok merak ediyordum bunu ve şimdi denedim sizinle de paylaşmak istedim ben 4 hafta 3 gün (son adet tarihime göre) gebeyim . Hep merak etmişimdir ovulasyon testiyle de gebelik pozitif veriyor mu diye ve denedim şimdi doğru sanırım veriyor (yumurtlamamda bu kadar net çıkmamıştı diyebilirim) yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama ben denedim oluyor sanırım kendi düşüncemi paylaşmak istedim
Olabilir canım ben bunu hep merak etmiştim denemek istedimİnternetde de var bu bilgi. Hamilelik hormonu hcg dir. Hamilelik testide hcg hormonunu gösterir.Ovulasyon testi ise LH dir.lh yüksek olduğunda cıkar.Onun için hamilelik için yapılırsa yanıltır. Denemişsiniz olmuş.bence hamilelikle ilgili lh hormonunuz yükselmiştir diye çıkmıştır.
Umut vermek istemiyorum ama genelde bat günü ve sonrasında bu kadar koyu olup gebe olduğunu öğrenenler var. İnşallah öyledirKızlar merhabalar bugün yumurtlamamın 14.günü ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı bakarmısınız?
Bence yumurtlamışsın canım değerlendir mutlaka havuç ve ciğ badimi de ye tutunması için eşinde havuç muz yesin sperm kalitesi içinKızlar merhabalar bugün yumurtlamamın 14.günü ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı bakarmısınız?
Merhabalar benim bugün adet günüm hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım sonuca bir bakar mısınız rica etsem.üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi
Gebesiniz tebriklerrMerhabalar benim bugün adet günüm hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım sonuca bir bakar mısınız rica etsem.üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi
Hayır henüz geçmedi normalde bugün olmam gerekiyordu. Hamile olmayı çok istiyorum ama korkumdan hasteneye kan vermeye bile gidemem sanırım ya boşuna ümitlendiysem diyegebelik testine göre pozitif görünüyorsunuz? Adet günü geçti mi?
İnşallahGebesiniz tebriklerrbelirtileriniz neler paylaşırsanız sevinirim
Hayır henüz geçmedi normalde bugün olmam gerekiyordu. Hamile olmayı çok istiyorum ama korkumdan hasteneye kan vermeye bile gidemem sanırım ya boşuna ümitlendiysem diye
İnşallah öyledir teşekkür ederiminşallah herşey yolundadıriçinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?