Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alisa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
418
349
53
33
Merhaba kızlar bende sizin gibi cok merak ediyordum bunu ve şimdi denedim sizinle de paylaşmak istedim ben 4 hafta 3 gün (son adet tarihime göre) gebeyim . Hep merak etmişimdir ovulasyon testiyle de gebelik pozitif veriyor mu diye ve denedim şimdi doğru sanırım veriyor (yumurtlamamda bu kadar net çıkmamıştı diyebilirim) yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama ben denedim oluyor sanırım kendi düşüncemi paylaşmak istedim❤️

Eklentiler

• 5839260C-4958-483F-871E-753103142DF1.webp
    5839260C-4958-483F-871E-753103142DF1.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 1.332
Merhaba kızlar bende sizin gibi cok merak ediyordum bunu ve şimdi denedim sizinle de paylaşmak istedim ben 4 hafta 3 gün (son adet tarihime göre) gebeyim . Hep merak etmişimdir ovulasyon testiyle de gebelik pozitif veriyor mu diye ve denedim şimdi doğru sanırım veriyor (yumurtlamamda bu kadar net çıkmamıştı diyebilirim) yanlış da yönlendirmek istemem kimseyi ama ben denedim oluyor sanırım kendi düşüncemi paylaşmak istedim❤️
Selamlar,
Sabah ilk idrarla ovü yapsak sorun olur mu sizce?

Selamlar,
İkinci idrarla yapmıştım ben hep ama onuda yaptım şimdi yeni uyandım
Kızlar bunuda şimdi yaptım hiç t yi böyle görmemiştim

Eklentiler

• 92DB4D5F-A48E-472A-88F0-5CED88F01D61.webp
    92DB4D5F-A48E-472A-88F0-5CED88F01D61.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 1.252
Selamlar,
Ama benim tavsiyem her gün aynı saatte yapmanız ben öyle yapmıştım mart ayında çatlamadan sonra bıraktım ve adetimin bittiği ilk günden başlamıştım istersen onların fotosunu da atabilirim canım yardımcı dlacaksa

Sağlıkla doğsun😇
Ben de bu konuda okuduklarıma göre daha çok hamileliği kesinleşmiş olanlarda T böyle koyu oluyor. Adet gününe yakın olup C ye yakın koyu olanlar da olmuş. Tabii T koyu olup sonrasında gebe olmayanları da okudum. Yine en neti gebelik testi tabii:)

Sağlıkla doğsun😇
Ben de bu konuda okuduklarıma göre daha çok hamileliği kesinleşmiş olanlarda T böyle koyu oluyor. Adet gününe yakın olup C ye yakın koyu olanlar da olmuş. Tabii T koyu olup sonrasında gebe olmayanları da okudum. Yine en neti gebelik testi tabii:)
Teşekkür ederim canım amin inşallah🤲🏻 Aynen gebelik testi garanti olan ama bence buda net gibi çünkü hormonlar tavan oluyor gebeyken ondah koyulaşıyor ama adet önceside hırmonlarımızı arttığından o zaman da pozitif görünme uhtimali var tabi

İnternetde de var bu bilgi. Hamilelik hormonu hcg dir. Hamilelik testide hcg hormonunu gösterir.Ovulasyon testi ise LH dir.lh yüksek olduğunda cıkar.Onun için hamilelik için yapılırsa yanıltır. Denemişsiniz olmuş.bence hamilelikle ilgili lh hormonunuz yükselmiştir diye çıkmıştır.

Ovulasyon testi yumurtlama takibi için..farklı bir hormonu ölçüyor..gebelik ayrı ..testi bu şekilde çıkıp sonrasında gebelik te pozitif çıkan var evet ama bana tesadüf geliyor..sonuçta ikisinin görevi farklı ..

İnternetde de var bu bilgi. Hamilelik hormonu hcg dir. Hamilelik testide hcg hormonunu gösterir.Ovulasyon testi ise LH dir.lh yüksek olduğunda cıkar.Onun için hamilelik için yapılırsa yanıltır. Denemişsiniz olmuş.bence hamilelikle ilgili lh hormonunuz yükselmiştir diye çıkmıştır.
Olabilir canım ben bunu hep merak etmiştim denemek istedim

Kızlar merhabalar bugün yumurtlamamın 14.günü ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı bakarmısınız? 🥰

Eklentiler

• 8D759BCE-2B33-4458-88DC-4BD79C7F5880.webp
    8D759BCE-2B33-4458-88DC-4BD79C7F5880.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 2.879
Kızlar merhabalar bugün yumurtlamamın 14.günü ovulasyon testi yaptım şimdi böyle çıktı bakarmısınız? 🥰
Umut vermek istemiyorum ama genelde bat günü ve sonrasında bu kadar koyu olup gebe olduğunu öğrenenler var. İnşallah öyledir🥰

tabii tekrar bir yumurtalama da olabilir. Ama gebelik testi iyi olabilie:)

Bence yumurtlamışsın canım değerlendir mutlaka havuç ve ciğ badimi de ye tutunması için eşinde havuç muz yesin sperm kalitesi için🤲🏻❤️

Merhabalar benim bugün adet günüm hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım sonuca bir bakar mısınız rica etsem.üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi

Eklentiler

• D6BF97F2-91C8-4EBD-B60C-A012B0116908.webp
    D6BF97F2-91C8-4EBD-B60C-A012B0116908.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 1.935
Merhabalar benim bugün adet günüm hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım sonuca bir bakar mısınız rica etsem.üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi

gebelik testine göre pozitif görünüyorsunuz? Adet günü geçti mi?

gebelik testine göre pozitif görünüyorsunuz? Adet günü geçti mi?
Hayır henüz geçmedi normalde bugün olmam gerekiyordu. Hamile olmayı çok istiyorum ama korkumdan hasteneye kan vermeye bile gidemem sanırım ya boşuna ümitlendiysem diye😔

Gebesiniz tebriklerr 😍😍 belirtileriniz neler paylaşırsanız sevinirim 😊
İnşallah 🙏🏻 tabi sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşirse belirtilerimi paylaşırım. Şu an için pek belirtim yok karnımda şişkinlik ve gaz sancısı durumu var bir de her an adet olabilirim hissi.

Hayır henüz geçmedi normalde bugün olmam gerekiyordu. Hamile olmayı çok istiyorum ama korkumdan hasteneye kan vermeye bile gidemem sanırım ya boşuna ümitlendiysem diye😔

inşallah herşey yolundadır🙏🏼 içinizi ferah tutun

Back
X