İnşallah gebelik vardır. Erken gebelik testi yapmanız gerekiyor sanırım bir an önce çok sevindim heyecanınızı paylaşıyorumHanımlar merhaba,
Şu an ya adet günümdeyim ya da 1-2 gün kaldı her ay birkaç gün oynadığı için. Ama son reglimden itibaren 31.günüm.
Yaklaşık 1 yıldır gebelik istiyoruz henüz hiç hamilelik yaşamadım en ufak silik çizgi bile görmedim. Yoğun regl ağrıları vs yaşadığım için birkaç gündür şüphelendim evde de ovülasyon testi vardı onu yaptım sonuç böyle. Gebeliğini böyle öğrenen var mı çok heyecanlıyım ellerim titriyor
Çok teşekkür ederim akşam akşam nöbetçi eczane arayacağım galibaİnşallah gebelik vardır. Erken gebelik testi yapmanız gerekiyor sanırım bir an önce çok sevindim heyecanınızı paylaşıyorum
Ay çok teşekkür ederim böyle şeyleri duymaya ihtiyacım var inşallah vardır çok sağolunBen ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı sonra test yapmıştım gebelik testi sılik çıktı kan vermiştim hamileydim inşallah sizinde vardır
Sabah ilk idrar ile yap inşallah daha iyi sonuç alırsın bende sabahı sabah etmiştim gece yapmıştım çünkü ovulasyon testinideAy çok teşekkür ederim böyle şeyleri duymaya ihtiyacım var inşallah vardır çok sağolun
Tamam canım öyle yapayım biraz sakinleştim bekleyebilirim sanırım sabahıSabah ilk idrar ile yap inşallah daha iyi sonuç alırsın bende sabahı sabah etmiştim gece yapmıştım çünkü ovulasyon testinide
Insallah vardir agrilarinjz varmjTamam canım öyle yapayım biraz sakinleştim bekleyebilirim sanırım sabahı
Evet regl olacakmış gibi kasık ağrım ve bel ağrım var bir de çok sıcak hissediyorum ateş basıyor sankiInsallah vardir agrilarinjz varmj
Bende ayni durumdayim insallah gebeyizdirrrEvet regl olacakmış gibi kasık ağrım ve bel ağrım var bir de çok sıcak hissediyorum ateş basıyor sanki
Bekle sabah güzel haber alırsın inşallahEvet regl olacakmış gibi kasık ağrım ve bel ağrım var bir de çok sıcak hissediyorum ateş basıyor sanki
Sizde insallahhBekle sabah güzel haber alırsın inşallah
Bu şekilde öğrenen çoğu kişi var bence hamilesin inşallah gebelik vardirHanımlar merhaba,
Şu an ya adet günümdeyim ya da 1-2 gün kaldı her ay birkaç gün oynadığı için. Ama son reglimden itibaren 31.günüm.
Yaklaşık 1 yıldır gebelik istiyoruz henüz hiç hamilelik yaşamadım en ufak silik çizgi bile görmedim. Yoğun regl ağrıları vs yaşadığım için birkaç gündür şüphelendim evde de ovülasyon testi vardı onu yaptım sonuç böyle. Gebeliğini böyle öğrenen var mı çok heyecanlıyım ellerim titriyor
Ay inşallah uzun zamandır bekliyorum umudum kalmıyordu artıkBu şekilde öğrenen çoğu kişi var bence hamilesin inşallah gebelik vardir
Oyyyy canımsın rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin sende bize güzel haberler verirsin inşallahAy inşallah uzun zamandır bekliyorum umudum kalmıyordu artık
Bizede haber ver cnm merakla güzel haberler bekliyoruzAy inşallah uzun zamandır bekliyorum umudum kalmıyordu artık
Mutlaka haber vereceğim gebelik testine daha net yansıması için birkaç gün daha beklesem mi diyorum negatif çıkarsa yine çok üzüleceğimBizede haber ver cnm merakla güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?