Sen bilirsin sabredebilirsen ben şimdi test yaptım yine negatif sinirlerim bozuldu yine yarın adet günü gösteriyor uygulama geçen ay 15 Ağustos da oldum en son ama yok negatifMutlaka haber vereceğim gebelik testine daha net yansıması için birkaç gün daha beklesem mi diyorum negatif çıkarsa yine çok üzüleceğim
Benim sat 11 Ağustos. Siz ovülasyon testi yapmış mıydınSen bilirsin sabredebilirsen ben şimdi test yaptım yine negatif sinirlerim bozuldu yine yarın adet günü gösteriyor uygulama geçen ay 15 Ağustos da oldum en son ama yok negatif
Yok bu sefer almadım ovulasyon testi.. ilk gebeligimde onunla öğrendim şimdi yine istiyorum çocuk bakalım nasip ama bu ay da yok sanirimBenim sat 11 Ağustos. Siz ovülasyon testi yapmış mıydın
Gebelik testi yapmadinmi bence var bak bir arkadaşın da böyle çıkmıştı gebelik testide silik çıktı kan verdi hamileymiş bende bir test yapBugünkü ovülasyon testim böyle daha da koyulaşmış gibi hala regl olmadım
Eşim daha çıkmaz diye yapmamı istemiyor sonra daha çok üzüleceğiz belki döngün uzamıştır olursun 1-2 güne diyorGebelik testi yapmadinmi bence var bak bir arkadaşın da böyle çıkmıştı gebelik testide silik çıktı kan verdi hamileymiş bende bir test yap
Yok cnm kız bak şimdi bugün kan verdi öğrendi pozitif aynı senin gibi ovulasyon testi yapmıştı böyleydi...benimde ilk hamilelik de boyledi hamileydim sen dinleme bir test yap söyleme hatta supriz yapEşim daha çıkmaz diye yapmamı istemiyor sonra daha çok üzüleceğiz belki döngün uzamıştır olursun 1-2 güne diyor
Tamam canım akşam bir test alayım ben en iyisi yazacağım buraya mutlakaYok cnm kız bak şimdi bugün kan verdi öğrendi pozitif aynı senin gibi ovulasyon testi yapmıştı böyleydi...benimde ilk hamilelik de boyledi hamileydim sen dinleme bir test yap söyleme hatta supriz yap
Haber ver cnm inşallah güzel haberi alacaksinTamam canım akşam bir test alayım ben en iyisi yazacağım buraya mutlaka
Tebrik ediyorummmmm bana da dua edin lütfen 22 eylül bat bekliyorum. kan verdiniz mi?Kızlar galiba hamileyimmmmm
Çoook teşekkür ederim darısı başınıza inşallahTebrik ediyorummmmm bana da dua edin lütfen 22 eylül bat bekliyorum. kan verdiniz mi?
Ya inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızzzÇoook teşekkür ederim darısı başınıza inşallahbirkaç saate kan vereceğim yarın da doktora gideceğim
Ya hayıırlı olsun inşallahh çok sevindim ya ben de almak istiyorum en kısa sürede bu haberi dua edin lütfennKan testim 473 çıktıııı
Cnm regl ne zmndi seninKan testim 473 çıktıııı
Son reglim 11 ağustostu canımCnm regl ne zmndi senin
O baya yuksek cikmis ya bnmde bgndu daha olmadim yarin yada diger gun yapmayı planlıyorumSon reglim 11 ağustostu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?