- 23 Haziran 2024
- 2.690
- 880
- 38
60 diKimyasalda betanız kaçtı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 diKimyasalda betanız kaçtı acaba
Adetiniz kaç gün gecikince test verip beta 445 çıktı hayırlı olsın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olırEvet yani dediğim gibi 15 ve 16. Günler yapamadım ovulasyon testi. O günler yumurtladiysam bilemiyorum. Dün kan verdim 445 çıktı sonucum
İnşallah bir sonraki daha sağlıklı olur canım en kısa zamanda
Amin canım inşallahİnşallah bir sonraki daha sağlıklı olur canım en kısa zamanda![]()
Olabilir. Test alana kadar yapmaya devam edin isterseniz ovulasyon. Yada acilde kan verin kesinleşmiş olur.Pcosum tekrar yumurtam olusmus olabilirmi. Tam pik degil ama 3 gundur boyle belirgin cizgi cikinca acaba mi dedim. Elimde testim yok.
Amin inşallah darısı bütün isteyenlere olsunAdetiniz kaç gün gecikince test verip beta 445 çıktı hayırlı olsın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olır![]()
Burda acilde kan almiyolarOlabilir. Test alana kadar yapmaya devam edin isterseniz ovulasyon. Yada acilde kan verin kesinleşmiş olur.
Bence olsa çıkardı yada bilmiyorum geç döllenme de olmuş olabilir belki. Adetinizin Kaçıncı günü yumurtluyorsunuz?Bugunki hcg testim adetim 7gun gecikti alttaki 5 6 dk da cekildi ustundekide 15 dk oldu dun hic cizgi yoktu sonradan kuruma cizgisi olusmus. Lh testim hala cift cizgi pik degil ama war.
17ci gunde oldu yumurtlama catlatma ignesi oldum 1 saat once tekrar yaptim test ve cizgi olustu ama net degilBence olsa çıkardı yada bilmiyorum geç döllenme de olmuş olabilir belki. Adetinizin Kaçıncı günü yumurtluyorsunuz?
Kadın doğum doktoruna randevu alın bence içine sinmiyosa![]()
Evet son testte daha belirgin. İnşallah hamilesinizdir17ci gunde oldu yumurtlama catlatma ignesi oldum 1 saat once tekrar yaptim test ve cizgi olustu ama net degil
İns gercekten mucize olur hamileysem. Cunku h sag tup kapali hem de pcosum ilac olmadan yumurtam gelismiyo we gelisen yumurtada sagda kapali tarafda olusuyodu nasipEvet son testte daha belirgin. İnşallah hamilesinizdir![]()
İnşallah hayırlısıyla nasip olur. Randevu falan aldınız mı kadın doğumaİns gercekten mucize olur hamileysem. Cunku h sag tup kapali hem de pcosum ilac olmadan yumurtam gelismiyo we gelisen yumurtada sagda kapali tarafda olusuyodu nasip
Yok almadim dewam etmiycem tedawiye. Eken gebelik testi yaptim predictor marka negatif cikti galiba dier kaset testte sorun warİnşallah hayırlısıyla nasip olur. Randevu falan aldınız mı kadın doğuma
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız :)Yok almadim dewam etmiycem tedawiye. Eken gebelik testi yaptim predictor marka negatif cikti galiba dier kaset testte sorun war