• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen var mııı

Evet yani dediğim gibi 15 ve 16. Günler yapamadım ovulasyon testi. O günler yumurtladiysam bilemiyorum. Dün kan verdim 445 çıktı sonucum
Adetiniz kaç gün gecikince test verip beta 445 çıktı hayırlı olsın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olır🥰

Pcosum tekrar yumurtam olusmus olabilirmi. Tam pik degil ama 3 gundur boyle belirgin cizgi cikinca acaba mi dedim. Elimde testim yok.
Olabilir. Test alana kadar yapmaya devam edin isterseniz ovulasyon. Yada acilde kan verin kesinleşmiş olur.

Adetiniz kaç gün gecikince test verip beta 445 çıktı hayırlı olsın inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olır🥰
Amin inşallah darısı bütün isteyenlere olsun ☺️ adetim 2 gün gecikmişti. 2. Günün akşamı test yaptım sonra da hemen acile gittik eşimle

Bugunki hcg testim adetim 7gun gecikti alttaki 5 6 dk da cekildi ustundekide 15 dk oldu dun hic cizgi yoktu sonradan kuruma cizgisi olusmus. Lh testim hala cift cizgi pik degil ama war.

Eklentiler

• 1000019006.webp
    1000019006.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 30
Bugunki hcg testim adetim 7gun gecikti alttaki 5 6 dk da cekildi ustundekide 15 dk oldu dun hic cizgi yoktu sonradan kuruma cizgisi olusmus. Lh testim hala cift cizgi pik degil ama war.
Bence olsa çıkardı yada bilmiyorum geç döllenme de olmuş olabilir belki. Adetinizin Kaçıncı günü yumurtluyorsunuz?
Kadın doğum doktoruna randevu alın bence içine sinmiyosa 🙁

Bence olsa çıkardı yada bilmiyorum geç döllenme de olmuş olabilir belki. Adetinizin Kaçıncı günü yumurtluyorsunuz?
Kadın doğum doktoruna randevu alın bence içine sinmiyosa 🙁
17ci gunde oldu yumurtlama catlatma ignesi oldum 1 saat once tekrar yaptim test ve cizgi olustu ama net degil

Eklentiler

• 1000019009.webp
    1000019009.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 28
İns gercekten mucize olur hamileysem. Cunku h sag tup kapali hem de pcosum ilac olmadan yumurtam gelismiyo we gelisen yumurtada sagda kapali tarafda olusuyodu nasip
İnşallah hayırlısıyla nasip olur. Randevu falan aldınız mı kadın doğuma

Back
X