Ovulasyon testiyle hamilelik belirlenebilir mi?

dreamereng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
32
13
88
Merhaba arkadaşlar, 3 aydır deniyoruz. Bu ay yumurtlama günümün pik yaptığı 12sinde denedik. Tabi ben dayanamadım 22sinde beta hcgye baktırdım. 0.1 çıktı. Ama 15 inden beri bel sırt ağrısı sol kasıkta batma ve mide bulantısı var. Batım da 30 unda gözüküyor. 6 gün var. Ovulasyon testi yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı. Sizce hamile miyimdir? İnşallah ben de bu başlığın altına hamileymişim yazarım

Eklentiler

• 92F616BD-1271-46AF-ACC5-A928344BD4F8.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 110
Kan testini çok erken yapmışsınız. Sabırsızlıginj çok iyi anlıyorum ve evet benim de 5 gün kala felan ikisi aynı koyulukta çıkmıştı erken gebelik testimi de o gün yaptım çok silik çizgi çıkmıştı

İnşallah yazarsın canım dua edeceğim

Kan testini erken yapmışsın ve belirtilerin psikolojik olabilir. 3 4 gün sonra kaset test alıp regl tarihine az bir zaman kala yapabilirsiniz. İnşallah bebeğin seninledir

Şimdi ben erken gebelik testi yapsam mı acaba? Çok korkuyorum tek çizgi görmeye

İnşallah yazarsın canım dua edeceğim

Kan testini erken yapmışsın ve belirtilerin psikolojik olabilir. 3 4 gün sonra kaset test alıp regl tarihine az bir zaman kala yapabilirsiniz. İnşallah bebeğin seninledir
İnşallah artık perişan olduk ikimiz de. Her ay bir umut bekliyoruz

Aslında şöyle, bende ovülasyon kullandım bu ay Ve yumurtlamamdan sonra 13 ya da 14. Gün testte silik olarak gördüm , adetime de 8 gün vardı. Ovülasyon testleri aynı koyulukta olduğunda gösteriyor. Hangi marka kullandınız testi

Regle 4 gün kala ilişkiden 12 gün sonra test yaptığımda ovulasyon testi çok koyu, gebelik testi silik çıkmıştı. Sabah erken gebelik testi yapın isterseniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu sabah acayip bir mide bulantım ve dün gece de regl olcakmışım gibi ağrılarım vardı. Erken gebelik testi aldım bakalım sonuç ne gelecek?

Ben adetime 6 gün varken ovülasyon testiyle hamile olduğumu öğrendim. Şöyle oldu hatta geçen ay kasıklarım ağırdığı için ovülasyon testi yapmıştım hiç 2.çizgi belirmemişdi bu ay tekrar aynısı yaptım bu sefer 2.çizgiyi çok silikte olsa gördüm hatta 2.kez mi yumurtluyorum dedim 1 gün daha bekledim 5.günü tekrar ovülasyon testi yaptım bu sefer c koyu kırmızı t kıpkırmızı çizgi oldu anında bende araştırdım hamile olma ihtimalin olabilir ama olmaya da bilir dediler o gün erken gebelik testi aldım ve anında silikte olsa çift çizgi gördüm bu bana yeterli gelmedi kan vermeye gittim 90 betayla hamile olduğumu öğrendim

Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Peki erken gebelik testini ilk idrarla mı yaptınız?

Yanıtladığınız için teşekkür ederim. Peki erken gebelik testini ilk idrarla mı yaptınız?
İlk idrarım değildi ama sabah erken saatti o yüzden çok güvenmedim hemen kan vermeye gittin yanıltabiliyor testler diye boşuna erkenden sevinmek istemedim

Buda ovülasyon testimdi 6.gün en üstteki 5 gün en alttaki

Eklentiler

• Screenshot_20220814_141409_com.android.gallery3d.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…