Ovulasyon testiyle hamilelik belirlenebilir mi?

Kızlar öğlen kan testine gittim sonuçlar 6ya kadar açıklanırmış. Dua edin bana pozitif çıksın belli olur mu gerçi yine şüphelerim var

erken gebelikte hayalet çizgi var ay inş ben şaşı değilimdir valla gördüm 2. çizgiyi yaaaaa

Bende ovulasyon testiyle öğrendim ilk. Reglime iki gün vardı sırf yapmak için yaptım ovulasyon testini koyu çıktı koştum test aldım hayalet çizgi dört tane daha yaptım hepsi hayalet çıktı ertesi gün kan verdim düşüktü değer ama pozitifti.. Sonra kimyasal gebelik çıktı regl günümde hasta oldum düşük yaptım.. Bekle o yüzden geçsin günün

Konu sahibi istemişti bakmak için çok şükür hamileyim evet
ayayyyyy biliyodummm ya hahha çook sevinndimmm sağlıcakla gelsin inşallahhh.. ilk erken testte görünüyo hayalet çizgi onun heycanıyla yazdım ama sizi etiketlememişim karısıklık oldu :)) tekrar tebrik ederim

ayayyyyy biliyodummm ya hahha çook sevinndimmm sağlıcakla gelsin inşallahhh.. ilk erken testte görünüyo hayalet çizgi onun heycanıyla yazdım ama sizi etiketlememişim karısıklık oldu :)) tekrar tebrik ederim
Teşekkür ederimmm darısı size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…