Koyulasmis canm baya gebelik bence var bende bugün yaptım adetime 4 gün varken çok silik gibi gebelik testinde de yok gibi
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.Çok istiyoruz ikinci çocuğu ama şu an da varsa covid olduğum için de endişeliyim.Allaha sığınıyorum en hayırlısını nasip ederKoyulasmis canm baya gebelik bence var bende bugün yaptım adetime 4 gün varken çok silik gibi gebelik testinde de yok gibi
Birkaç gün geçsin tekrar et canım.Kişiden kişiye değişiyor.Geç döllenme olabiliyor,adetten günler sonra hatta hafta sonra öğrenen var.Allah büyük.Bu sekil bnmki üsteki ovulosyon testi aşağıdaki gebelik
Canim gebelik belirtileri hissediyor musunÇok teşekkür ederim canım cevabın için.Çok istiyoruz ikinci çocuğu ama şu an da varsa covid olduğum için de endişeliyim.Allaha sığınıyorum en hayırlısını nasip ederAzıcık bekle canım.Benim elimde fazla ovulasyon testi vardı yoksa hamilelik yoktur nasılsa öylesine bakayım dedim. Umarım Allah sana da nasip eder .Hep duamdır Allah isteyen herkesin kucağını doldursun,sağlıklı evlatlar versin
Evet var canım tebrik ederim darısı bize3 gündür adet olmam gerekiyordu olmadım. Evde ovulasyon testi vardı bende yaptım. İki çizgi çıktı(kısa test) Erken gebelik testi yaptım(uzun test) o da iki çizgi çıktı. Geçen aylarda da ovulayonla geçikmelerimi test ettim ama negatifti. Şuan iki test te pozitif. Yarın kan testi vereceğim
Adet olacakmışım gibi hissediyordum. Hatta 2 gündür pedle dolanıyorumCanim gebelik belirtileri hissediyor musun
Aslında belirti şöyle oldu canım.Benim adetten bir hafta önce göğüslerimde ağrı dolgunluk oluyordu olmadı fakat son iki gün yani adetime iki gün kala göğüslerimde acayip bir ağrı ve hassasiyet oldu.Gebelik testi de yaptım onda da direkt ikinci çizgi çıktı bakalım.Canim gebelik belirtileri hissediyor musun
Amin canım Allah gönülden isteyen herkese nasip etsinEvet var canım tebrik ederim darısı bize
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAdet olacakmışım gibi hissediyordum. Hatta 2 gündür pedle dolanıyorumgöğüslerim şiş ve sağ kasığımda sızı var. Doktoruma testi gönderdim pozitif dedi. İnşallah isteyen herkese allah versin.
Gebelik var miÇok teşekkür ederim canım cevabın için.Çok istiyoruz ikinci çocuğu ama şu an da varsa covid olduğum için de endişeliyim.Allaha sığınıyorum en hayırlısını nasip ederAzıcık bekle canım.Benim elimde fazla ovulasyon testi vardı yoksa hamilelik yoktur nasılsa öylesine bakayım dedim. Umarım Allah sana da nasip eder .Hep duamdır Allah isteyen herkesin kucağını doldursun,sağlıklı evlatlar versin
Biraz karışık ve olumsuz gibi.Var ama düzenli giden bir artış yok.Takipte doktorum ama kimyasal,dış gebelik,boş gebelik olabilir.Her gün doktırdaydım şimdi iki güne bir gidiyorum.Kötü bir süreç yani.Gebelik var mi
Sizde durum nedir?Gebelik var mi
Doktora gittim alttan muane etti bugün gebelik yok dedi kan verdil ama. Beta istedi mi bilmiyirm eve geçerken gebelik testti yaptım tekrardanSizde durum ne
Hadi ya değer mi yilselmiyorBiraz karışık ve olumsuz gibi.Var ama düzenli giden bir artış yok.Takipte doktorum ama kimyasal,dış gebelik,boş gebelik olabilir.Her gün doktırdaydım şimdi iki güne bir gidiyorum.Kötü bir süreç yani.
Çok az yükseldi sonra düşmeye başladı şimdi tekrar yükseliyor .Yani bekliyoruz ama çok olumlu değil.Hadi ya değer mi yilselmiyor
İnşallah güzel haberi alırsınDoktora gittim alttan muane etti bugün gebelik yok dedi kan verdil ama. Beta istedi mi bilmiyirm eve geçerken gebelik testti yaptım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?