Lavinia61

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
360
94
13
28
Hepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm 🥲🥲
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm 🙏🏻
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım ❤️
Ben sık sık dönücem ✨✨

Eklentiler

• IMG_4979.webp
    IMG_4979.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 371
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım ❤️
Ben sık sık dönücem ✨✨
Evet bazılarımızın döngüleri 28 gün olmadığı için geç yumurtlama olabiliyor ben genelde 16.günde görüyorum

Evet bazılarımızın döngüleri 28 gün olmadığı için geç yumurtlama olabiliyor ben genelde 16.günde görüyorum
Bazılarını çok korkutup testten vazgeçirmişler forumda 15-20 ye kadar yumurtlamadıysan belki bu ay yumurtan olmamıştır vs diye.
Arkadaşım düzenli olarak 25. Gün pik görüyor ve doktordan da kontrol ettiriyor bende ortalama 20-22. Gün görüyorum

Elimde gebelik testi kalmadığı için bata 2 gün var ve bugün ovulasyon testi yaptım bundan gebelik olup olmadığı yorumu çıkar mı sizce

Eklentiler

• IMG_20250521_084714.webp
    IMG_20250521_084714.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 350
Elimde gebelik testi kalmadığı için bata 2 gün var ve bugün ovulasyon testi yaptım bundan gebelik olup olmadığı yorumu çıkar mı sizce
Gebelik olduğunda lh arttığı için pik oluyormuş canım bu test pik değil ama daha gün varmış bu da kesim bir bilgi mi bilemiyorum bence günün geçince test yap 🤍

Normal şartlar da bazı Ovülasyon testlerinde regle bi kaç gün kala yumurtlama varmışcasına C be T çizgisi çok koyu çıkınca erken gebelik testiyle hamilelik öğrenen çok var kanda hcg artışından dolayı ama sizin testiniz öyle değil negatif gibi gözüküyor

Teşekkür ederim yarın ya da diğer gün olacağım sanırım adet bu ay çok beklentiye girip psikolojik sanırım
Gebelik olduğunda lh arttığı için pik oluyormuş canım bu test pik değil ama daha gün varmış bu da kesim bir bilgi mi bilemiyorum bence günün geçince test yap 🤍

Ben sık sık dönücem ✨✨
Bende 21 de gormustum iki ay once, sonra klomen kullaninca 15 te gordum, pcos var

Merhaba benim de regl ilk günü 9 Mayıstı ovülasyon testine 11. Günü başlayın tavsiyesi verdiği için ilk ovülasyon testini 19 mayısta yaptım ve pozitif verdi normal mi? Kullandığım uygulamada 21 ü yumurtlama görünüyor. Yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_9603.webp
    IMG_9603.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 338
Merhaba benim de regl ilk günü 9 Mayıstı ovülasyon testine 11. Günü başlayın tavsiyesi verdiği için ilk ovülasyon testini 19 mayısta yaptım ve pozitif verdi normal mi? Kullandığım uygulamada 23 ü yumurtlama görünüyor. Yorumlayabilir misiniz?
Merhaba uygulamalar malesef ki insanı yanıltıyor.
Ovülasyon testleri reglinin bittiği ilk günden itibaren yapılmaya başlanır.
Çünkü kimi kadın regli bittikten hemen sonra yumurtlarken kimi kadın onunda 15’inde yirmisinde yumurtluyor.
Her çift çizgi pozitif değildir fakat 19 Mayıs’ta yumurtamız bayağı büyük gözüküyor
Yüksek ihtimal 19 Mayıs ya da 20 Mayıs’ta pik olmuştur
BugünLeri ve sonrasında çatlamaya kadar olan günleri değerlendirmeniz gerekiyor
20-21 de buna dahil
Sonraki günler test yapmadınız mı yumurta çatladı mı o testlerinizin görseli yok mu

Merhaba uygulamalar malesef ki insanı yanıltıyor.
Ovülasyon testleri reglinin bittiği ilk günden itibaren yapılmaya başlanır.
Çünkü kimi kadın regli bittikten hemen sonra yumurtlarken kimi kadın onunda 15’inde yirmisinde yumurtluyor.
Her çift çizgi pozitif değildir fakat 19 Mayıs’ta yumurtamız bayağı büyük gözüküyor
Yüksek ihtimal 19 Mayıs ya da 20 Mayıs’ta pik olmuştur
BugünLeri ve sonrasında çatlamaya kadar olan günleri değerlendirmeniz gerekiyor
20-21 de buna dahil
Sonraki günler test yapmadınız mı yumurta çatladı mı o testlerinizin görseli yok mu
evet bugün de yaptım silik çizgi çıktı zaten aldığım test 5 günlük bir kit. kitin üzerinde adet döngüsüne göre başlama tarihini öneriyor benim 27-28 günde bir oluyor bunun için de adetin başlangıcının 11. günü testi yapmamı öneriyor. Son 2 testim kaldı yarın ve diğer gün yapıcam onu da. Ama 11. günde yaptığım test pozitif çıkınca şaşırdım. Keşke daha önce yapmaya başlasaydım dedim. İlk defa kullandım.

evet bugün de yaptım silik çizgi çıktı zaten aldığım test 5 günlük bir kit. kitin üzerinde adet döngüsüne göre başlama tarihini öneriyor benim 27-28 günde bir oluyor bunun için de adetin başlangıcının 11. günü testi yapmamı öneriyor. Son 2 testim kaldı yarın ve diğer gün yapıcam onu da. Ama 11. günde yaptığım test pozitif çıkınca şaşırdım. Keşke daha önce yapmaya başlasaydım dedim. İlk defa kullandım.
Ovülasyon testleri bekleyerek yapılacak testler değil maalesef ki pozitif görürsünüz pozitifden sonra üç gün daha yaparsınız ara vermeden sonra çatlamayı görür ve bırakırsınız biraz yanlış ilerliyorsunuz gibi geldi bana

Back
X