• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimle alakalı olabilir kalınlaşma incelme vs bence bi randevu almalısın 🙏🏻
Randevu aldım yarın itibariyle doktora yumurta takibi yaptırıcam. Bi sorun olduğunu düşünmüyorum aslında 15 gün önce kontrole gitmiştim bi sıkıntı yok. Kafama takılan testte yumurtlama tarihiyle adet olma zamanımın birbirini tutmaması. 1 hafta sonra bekliyordum adeti

Yaa çok heyecanlı at bakalım canjm
D6CDB124-10CB-49E8-A55D-56765C181800.webp

Hepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm 🥲🥲
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm 🙏🏻
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım ❤️
Ben sık sık dönücem ✨✨
Merhaba sizce pik mi ya da yarına daha da koyulaşır mı? Diğer günler silik çıkıyordu bugün ilk kez böyle gördüm, yumurtlama problemim vardı eğer yumurtlama varsa çok mutlu olcam :)

Eklentiler

• IMG_9360.webp
    IMG_9360.webp
    75 KB · Görüntüleme: 35
Ben bu ay hiç ümitli değilim sanmiyorum regline kaç gün kaldi
Bende ilk defa yumurtlama gördüğüm için ümitliyim diğer aylarda bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o zaman tutmamıştı. Tutmamasının nedeni de yumurtam küçükken iğne yaptırdı doktor. Şimdi kendiliğinden yumurtladığıma göre demekki büyük kaliyeli bir yumurta oldu tutma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ama bakalım nasip

Bende ilk defa yumurtlama gördüğüm için ümitliyim diğer aylarda bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o zaman tutmamıştı. Tutmamasının nedeni de yumurtam küçükken iğne yaptırdı doktor. Şimdi kendiliğinden yumurtladığıma göre demekki büyük kaliyeli bir yumurta oldu tutma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ama bakalım nasip
Ayyy inşallah vardir😍

Back
X