İnşallah canım dua et olsun ikimizin deAyyy inşallah vardir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım dua et olsun ikimizin deAyyy inşallah vardir![]()
Benim geçen 35 gün geçtiği için oyuzden tam bilemiyorum bekleyip gorecegizİnşallah canım dua et olsun ikimizin desenin ne zaman regl tarihi
Ovülasyon takibi yapıyor musun orda çatlama gününden 14 gün sonrası regl ona göre tahminde bulunabilirsin aslındaBenim geçen 35 gün geçtiği için oyuzden tam bilemiyorum bekleyip gorecegiz![]()
Önceki ayda yapmistim canim zaten ama 35 gün geçti işte oyuzden bileniyorumOvülasyon takibi yapıyor musun orda çatlama gününden 14 gün sonrası regl ona göre tahminde bulunabilirsin aslında
Stres kaynaklı olabilir canım bence takvimi takip etme gelişi güzel bekleÖnceki ayda yapmistim canim zaten ama 35 gün geçti işte oyuzden bileniyorum
Evet normal canım son yaptığın test çatlamak üzere bi problem gözükmüyorKızlar merhaba,
Adet başlangıcı 25 haziran bitiş 28 haziran.
3 gündür pik görüyorum ovülasyon testinde hala çatlamadı bu durum normal mi
En alttan 3. Pik canımMerhaba
Benimkine de bakar mısınız![]()
Tutarsa oikten önceki korumasız ilişki de tutar canım çatlamaya pek yetişeceğini düşünmüyorumkızlar merhaba 11 temmuz cuma sabah saatlerinde korunmasız ilişkim oldu. ovulasyon testim 12 temmuz cumartesi pikti fakat eşimin nöbetlerine denk geldiği için birliktelik olmadı. 13 temmuz pazar silikleşti çatlamam gerçekleşti ama birlikteğimiz bugün yani pazartesi sabah erken saatlerde oldu. sizce tutma ihtimali nedir? çatlama ne kadar sürüyor? pikten bir gün önce ve çatlamanın sabahı iliski olmus oldu. yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba benim testlerime de bakabilir misiniz? İki farklı markayla takip yapmaya çalışıyorum ilk denememHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem![]()
Selam testime bakar mısınız acaba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum pik mi değilmi anlamıyorumHepinize merhabalar kızlar
1 yıllık evliyim 1 düşük geçirdim ve aynı zamanda tiroid rahatsızlığım var.
Bir süredir yumurtlama günümden ötürü Ovülasyon testleri kullanıyorum (bi çok marka dahil. Ekteki artimed)
Fakat forumda gezinirken Ovülasyon testleriyle ilgili bi çok yanlış gördüm
Örn: yumurtlama 20. Gün olmaz 25. Gün olmaz gibi
Gördüğünüz gibi 22. Gün yumurtlama gördüm
O yüzden istiyorum ki bu başlığın altında doğru paylaşımlar yapıp bilgi paylaşalım
Ben sık sık dönücem![]()
DeğilSelam testime bakar mısınız acaba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum pik mi değilmi anlamıyorum