Ayse efem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2018 608 418 103 34 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #181 Bnde Aytenazmi .!.: onlara kalsa oo benide doğumdan sonra göndermiycekler milletin sözüne bakarsak evden çıkmayalım hiç ağrın sızpn bir sorunun yoksa git kimsenin lafına bakma sonra zaten ağırlaşınca gidemiycen ki Genişletmek için tıkla... Ogluslarıma ck guzel takımlar aldım ıkısını bır gydrcm dyorm npalm rabbm erkk nsıp et halkımzda hyrlı olan buymus
Bnde Aytenazmi .!.: onlara kalsa oo benide doğumdan sonra göndermiycekler milletin sözüne bakarsak evden çıkmayalım hiç ağrın sızpn bir sorunun yoksa git kimsenin lafına bakma sonra zaten ağırlaşınca gidemiycen ki Genişletmek için tıkla... Ogluslarıma ck guzel takımlar aldım ıkısını bır gydrcm dyorm npalm rabbm erkk nsıp et halkımzda hyrlı olan buymus
Aytanesii Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Nisan 2017 6.537 10.141 248 Erzurum 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #182 Ayse efem .!.: Bnde Ogluslarıma ck guzel takımlar aldım ıkısını bır gydrcm dyorm npalm rabbm erkk nsıp et halkımzda hyrlı olan buymus Genişletmek için tıkla... Bizde sana gelin veririz napalım üçüncüye kızın olur inşaAllah
Ayse efem .!.: Bnde Ogluslarıma ck guzel takımlar aldım ıkısını bır gydrcm dyorm npalm rabbm erkk nsıp et halkımzda hyrlı olan buymus Genişletmek için tıkla... Bizde sana gelin veririz napalım üçüncüye kızın olur inşaAllah
Ayse efem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2018 608 418 103 34 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #183 Aytenazmi .!.: Bizde sana gelin veririz napalım üçüncüye kızın olur inşaAllah Genişletmek için tıkla... Olur tabı smdıden alalm dogar dgmaz 3 cuyu bn ıstymda esım pek gonullu dgl gezemıyorz cockla dye
Aytenazmi .!.: Bizde sana gelin veririz napalım üçüncüye kızın olur inşaAllah Genişletmek için tıkla... Olur tabı smdıden alalm dogar dgmaz 3 cuyu bn ıstymda esım pek gonullu dgl gezemıyorz cockla dye
Aytanesii Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Nisan 2017 6.537 10.141 248 Erzurum 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #184 Ayse efem .!.: Olur tabı smdıden alalm dogar dgmaz 3 cuyu bn ıstymda esım pek gonullu dgl gezemıyorz cockla dye Genişletmek için tıkla... Büyüyünce gezin bol bol sonra iyiki üsg üste olmuş dersiniz
Ayse efem .!.: Olur tabı smdıden alalm dogar dgmaz 3 cuyu bn ıstymda esım pek gonullu dgl gezemıyorz cockla dye Genişletmek için tıkla... Büyüyünce gezin bol bol sonra iyiki üsg üste olmuş dersiniz
Ayse efem Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2018 608 418 103 34 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #185 Aytenazmi .!.: Büyüyünce gezin bol bol sonra iyiki üsg üste olmuş dersiniz Genişletmek için tıkla... Vlla bn ck ara verme yanlsı deglm ara ver sıl bstan bıdaha rahata alıs bıdaha bstan dgur o daha zor sankı
Aytenazmi .!.: Büyüyünce gezin bol bol sonra iyiki üsg üste olmuş dersiniz Genişletmek için tıkla... Vlla bn ck ara verme yanlsı deglm ara ver sıl bstan bıdaha rahata alıs bıdaha bstan dgur o daha zor sankı
Aytanesii Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Nisan 2017 6.537 10.141 248 Erzurum 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #186 Ayse efem .!.: Vlla bn ck ara verme yanlsı deglm ara ver sıl bstan bıdaha rahata alıs bıdaha bstan dgur o daha zor sankı Genişletmek için tıkla... Bencede hamilelik süreci baya zorluuyor insanı kızım 53 cm olmuş teyzesi herşeyi normal dedi doktorumuz bayram tatilini tamamlayamazsınız dedi
Ayse efem .!.: Vlla bn ck ara verme yanlsı deglm ara ver sıl bstan bıdaha rahata alıs bıdaha bstan dgur o daha zor sankı Genişletmek için tıkla... Bencede hamilelik süreci baya zorluuyor insanı kızım 53 cm olmuş teyzesi herşeyi normal dedi doktorumuz bayram tatilini tamamlayamazsınız dedi
Aytanesii Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Nisan 2017 6.537 10.141 248 Erzurum 23 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #187 Ayse efem .!.: Vlla bn ck ara verme yanlsı deglm ara ver sıl bstan bıdaha rahata alıs bıdaha bstan dgur o daha zor sankı Genişletmek için tıkla... Sence arasında nekadar olması gerekiyor iki yaş mı üç yaşmı sen büyütüyorsun sonuçta fikrin ne
Ayse efem .!.: Vlla bn ck ara verme yanlsı deglm ara ver sıl bstan bıdaha rahata alıs bıdaha bstan dgur o daha zor sankı Genişletmek için tıkla... Sence arasında nekadar olması gerekiyor iki yaş mı üç yaşmı sen büyütüyorsun sonuçta fikrin ne
R Rotgeist Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2016 276 226 103 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #188 Aytenazmi .!.: Şuan hamileysen 29 aralıkmı hamilelik tarohin yani öyle ise bunun kız olma ihtimali var oğlunun kide tuttu zaten Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de bakabilir misiniz?
Aytenazmi .!.: Şuan hamileysen 29 aralıkmı hamilelik tarohin yani öyle ise bunun kız olma ihtimali var oğlunun kide tuttu zaten Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de bakabilir misiniz?
Aytanesii Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Nisan 2017 6.537 10.141 248 Erzurum 27 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayse efem #189 Rotgeist .!.: Merhaba benim de bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bioritme3mi baktırmak istiyorsunuz
Rotgeist .!.: Merhaba benim de bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bioritme3mi baktırmak istiyorsunuz