Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merabalar ovulasyon testinde 18 ve 19 ocak çift koyu cizgi gordum ve 19,20 yi degerlendirdik o zamana kadar oncesinde 7 gun kadar birliktelik olmadi ve sonrasinda 7gun olmadi suan 10 haftalik hamileyim sizce kizimin olma ihtimali nedir sizce
Kız bebekte yumurtlama gününe kadar sık ilişki deniyo canım

Merabalar ovulasyon testinde 18 ve 19 ocak çift koyu cizgi gordum ve 19,20 yi degerlendirdik o zamana kadar oncesinde 7 gun kadar birliktelik olmadi ve sonrasinda 7gun olmadi suan 10 haftalik hamileyim sizce kizimin olma ihtimali nedir sizce
Bnde cft koyu cızgı oldgu gunu dgerlndrmstm ve oncesı ve oglum olck

Dmı ya valla bn bunda nsı gctı hc anlmdm ne ara oldu bttı ılk oglumda ck uznsrmstu bunda daha dun gbı senın de elı kulagında bayrama falan glıyo sanırım
Yok ya gwlesi yok daha ağeı sancı yok rahat herhalde içerde senin varmı sorun yoktur inşaAllah

Tecrübeli arkadaşlar kız olması için ne yaptınız tabiki takdir Rabbimin biz tefekkürü yapalım da

Kız bıde koye gtcem haftaya mıllet dgurursun yolda dyo
onlara kalsa oo benide doğumdan sonra göndermiycekler milletin sözüne bakarsak evden çıkmayalım hiç ağrın sızpn bir sorunun yoksa git kimsenin lafına bakma sonra zaten ağırlaşınca gidemiycen ki

Tecrübeli arkadaşlar kız olması için ne yaptınız tabiki takdir Rabbimin biz tefekkürü yapalım da
Ben hamilelikten önce bal tarçın çörek otu kullanmıstım adet öncesi adetten sonra da gün aşırı ilişki bilmiyorum tabi böyle olupta oğlu olan çok benim ilk o nedenle ilk kızım olmasını çok istemiştim dua en başonda geliyor bence

onlara kalsa oo benide doğumdan sonra göndermiycekler milletin sözüne bakarsak evden çıkmayalım hiç ağrın sızpn bir sorunun yoksa git kimsenin lafına bakma sonra zaten ağırlaşınca gidemiycen ki
Suan yok ck skur perdembe haftaya htcm dr a bı bkcm durum ne cuma cıkıcam ınsallh en fazla en yakın hastaneye gder dgururum

Valla bnm fıkrm en onmlısı sık ılıskı ve yum dan ıkı gun once bırakmk en ck bu sekıl tuttrms herks ozellkle 48 saatte tutan ck tabı once rabbme bol bol dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…