Kız bebekte yumurtlama gününe kadar sık ilişki deniyo canımMerabalar ovulasyon testinde 18 ve 19 ocak çift koyu cizgi gordum ve 19,20 yi degerlendirdik o zamana kadar oncesinde 7 gun kadar birliktelik olmadi ve sonrasinda 7gun olmadi suan 10 haftalik hamileyim sizce kizimin olma ihtimali nedir sizce
Sağol canım inşallah Rabbimden dileğim bu dua ediyorum.nasil bulucam topuği etiketi goremedimBen seni bir topige etiket yaptım sen ovu testi yaparsan bana mesaj at bakarım ben bu topikte kimse aktif değil inşeALLAH bir kızın olur canm
Senin belli oldumu bebegin canimKız bebekte yumurtlama gününe kadar sık ilişki deniyo canım
En son ne zaman iEki Görüntüle 2259198 Eki Görüntüle 2259198 bu benim takvimim kalp olanlar değerlendirme bu akşamda itibaren ovulasyon testiyle devam edicem
yık Canım ben kürtaj oldum 20 gün önceSenin belli oldumu bebegin canim
Geçmiş olsun canim nicin kürtaj oldun özel değilseEn son ne zaman i
yık Canım ben kürtaj oldum 20 gün önce
Bebek gelişmedi kalp atışı olmadıGeçmiş olsun canim nicin kürtaj oldun özel değilse
Bnde cft koyu cızgı oldgu gunu dgerlndrmstm ve oncesı ve oglum olckMerabalar ovulasyon testinde 18 ve 19 ocak çift koyu cizgi gordum ve 19,20 yi degerlendirdik o zamana kadar oncesinde 7 gun kadar birliktelik olmadi ve sonrasinda 7gun olmadi suan 10 haftalik hamileyim sizce kizimin olma ihtimali nedir sizce
Eger takvım dgruysa testlede takıp edeceksen 22 yumurtlma en son 20 sı brakman lazımEki Görüntüle 2259198 Eki Görüntüle 2259198 bu benim takvimim kalp olanlar değerlendirme bu akşamda itibaren ovulasyon testiyle devam edicem
Haftalar ne çabuk geçti sen bile kaçıncı haftadasın maşaAllahEEger takvım dgruysa testlede takıp edeceksen 22 yumurtlma en son 20 sı brakman lazım
Dmı ya valla bn bunda nsı gctı hc anlmdm ne ara oldu bttı ılk oglumda ck uznsrmstu bunda daha dun gbı senın de elı kulagında bayrama falan glıyo sanırımHaftalar ne çabuk geçti sen bile kaçıncı haftadasın maşaAllah
Yok ya gwlesi yok daha ağeı sancı yok rahat herhalde içerdeDmı ya valla bn bunda nsı gctı hc anlmdm ne ara oldu bttı ılk oglumda ck uznsrmstu bunda daha dun gbı senın de elı kulagında bayrama falan glıyo sanırım
Yok suan ck skur sancı bnm oglmdada bıanda bslmstı sade herks karnın dstu dyo ondan erkn mı olck acaba dyrumYok ya gwlesi yok daha ağeı sancı yok rahat herhalde içerdesenin varmı sorun yoktur inşaAllah
Millete bakma sen ya :) ne anlamışlar ki zaten daha erken olmasın gelişsin büyüsün birkaç hafta sonra daha doğurmadım dersinYok suan ck skur sancı bnm oglmdada bıanda bslmstı sade herks karnın dstu dyo ondan erkn mı olck acaba dyrum
Kız bıde koye gtcem haftaya mıllet dgurursun yolda dyoMillete bakma sen ya :) ne anlamışlar ki zaten daha erken olmasın gelişsin büyüsün birkaç hafta sonra daha doğurmadım dersin
onlara kalsa oo benide doğumdan sonra göndermiycekler milletin sözüne bakarsak evden çıkmayalım hiç ağrın sızpn bir sorunun yoksa git kimsenin lafına bakma sonra zaten ağırlaşınca gidemiycen kiKız bıde koye gtcem haftaya mıllet dgurursun yolda dyo
Ben hamilelikten önce bal tarçın çörek otu kullanmıstım adet öncesi adetten sonra da gün aşırı ilişki bilmiyorum tabi böyle olupta oğlu olan çok benim ilk o nedenle ilk kızım olmasını çok istemiştim dua en başonda geliyor benceTecrübeli arkadaşlar kız olması için ne yaptınız tabiki takdir Rabbimin biz tefekkürü yapalım da
Suan yok ck skur perdembe haftaya htcm dr a bı bkcm durum ne cuma cıkıcam ınsallh en fazla en yakın hastaneye gder dgururumonlara kalsa oo benide doğumdan sonra göndermiycekler milletin sözüne bakarsak evden çıkmayalım hiç ağrın sızpn bir sorunun yoksa git kimsenin lafına bakma sonra zaten ağırlaşınca gidemiycen ki
Tecrübeli arkadaşlar kız olması için ne yaptınız tabiki takdir Rabbimin biz tefekkürü yapalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?