- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
Ikı erkk cocuk nası oluyo pekı
Walla iyi anlasiyirlar oynuyirlar ayni cinsiyey olmasi ilk cocuk icin bence iyi birsey ilerde paylasicak cok seyleri olucak
Bnde bunu dsunuyorm hep dyrm ılerde abı kardes bseyler yapr byere gderler
Yok cnm bna 4 agır glır 3 ıdeal 3 cu cock hp aklmdaydı zaten ama bnm esım pek scak bkmyo cok cocga bnde sezeryanlym 3 den yukarı ckmak ıstmyrm suan 27 yasndaym 30 da cocuk olayını kapatmk ıstyorm bu 2.5 olnca son kez bdaha sansımı denıcem nasıp olrsa:)))Aynen cnm ama simdi 3.kiz olursa o yalniz kalcak bitane dogurmaliyiz onada kizkardes)))
Öyle kapatalım demeyle olmuyor işte ama ne güzel cok cocuk maşaAllah ben daha ilk baya sorun sıkontı yaşadm erkek bsbdklere hamilelikte o sorunları yaşadınız mı meraknettim :)Yok cnm bna 4 agır glır 3 ıdeal 3 cu cock hp aklmdaydı zaten ama bnm esım pek scak bkmyo cok cocga bnde sezeryanlym 3 den yukarı ckmak ıstmyrm suan 27 yasndaym 30 da cocuk olayını kapatmk ıstyorm bu 2.5 olnca son kez bdaha sansımı denıcem nasıp olrsa:)))
gbı sorun canmÖyle kapatalım demeyle olmuyor işte ama ne güzel cok cocuk maşaAllah ben daha ilk baya sorun sıkontı yaşadm erkek bsbdklere hamilelikte o sorunları yaşadınız mı meraknettim :)
Öyle kapatalım demeyle olmuyor işte ama ne güzel cok cocuk maşaAllah ben daha ilk baya sorun sıkontı yaşadm erkek bsbdklere hamilelikte o sorunları yaşadınız mı meraknettim :)
Calısyrıum dyosun ıkı ogln var 3 cu cock hem clsıp hem cocuk zor olmckmıBen ilkinde yasamadkm cnm ama 2.de cok bulanti yuzunden kanamam olmustu daha yeni hamileyken ilac kullanmistim bir sure
Erkek bsbek hamileliklei baya rahat geciyor derlerde ondan sordum canım genel olarak hep kız cocuklarına hamilelikte sorun yaşayan cokNe
gbı sorun canm
Calısyrıum dyosun ıkı ogln var 3 cu cock hem clsıp hem cocuk zor olmckmı
Ben oğluma hamileyken 5 ay boyunca ciddi bulantı ve istifra yaşadım canım hemde felaket . 9 ay boyunca neler çektim:)Erkek bsbek hamileliklei baya rahat geciyor derlerde ondan sordum canım genel olarak hep kız cocuklarına hamilelikte sorun yaşayan cok
Vlla bnde aynen oyle blıyodum takı bnun cınsıyetını ogrenene kadar ılk oglumda karnım ckmasa hamıle oldgumu anlmzdm ble cok rahattım ne bulantı ne kusma 8 ay bıtene kadar ayakta clıstım ama bunda 6 haftalıkken sıdettlı bulantı uyku yorgunlk vardı hep dedım bu kız kesın cnku ck zorladı bu bnı 16 cı hftaya kadar hep kustm 1 hftadr ıyıyım braz halen bıtkınım yanı bnce cınsıyetten cınsıyete deglde bebekte bebege fegsyoErkek bsbek hamileliklei baya rahat geciyor derlerde ondan sordum canım genel olarak hep kız cocuklarına hamilelikte sorun yaşayan cok
Tayın cksın orda dusunuyorm dememısmydn bnmı ynls hatrlyormBen calismiyorum ki cnm
Tayın cksın orda dusunuyorm dememısmydn bnmı ynls hatrlyorm
Genel itibariyle dedim zaten bilmem mi 9 ay çıkartan biliyorum :)Vlla bnde aynen oyle blıyodum takı bnun cınsıyetını ogrenene kadar ılk oglumda karnım ckmasa hamıle oldgumu anlmzdm ble cok rahattım ne bulantı ne kusma 8 ay bıtene kadar ayakta clıstım ama bunda 6 haftalıkken sıdettlı bulantı uyku yorgunlk vardı hep dedım bu kız kesın cnku ck zorladı bu bnı 16 cı hftaya kadar hep kustm 1 hftadr ıyıyım braz halen bıtkınım yanı bnce cınsıyetten cınsıyete deglde bebekte bebege fegsyo
Ne bileyim genel otibariylw öyle diyorlarda kişiden kişiye değişiyor demekki :) sağlıkla doğsunlar daBen oğluma hamileyken 5 ay boyunca ciddi bulantı ve istifra yaşadım canım hemde felaket . 9 ay boyunca neler çektim:)
Ben seni bir topige etiket yaptım sen ovu testi yaparsan bana mesaj at bakarım ben bu topikte kimse aktif değil inşeALLAH bir kızın olur canmAh bi bilsem ve anlaşan bende bu akşam ovulasyon testi alıyorum 4 Nisan sat.adet sonra bir gün boş geçip 2 .gün çalıştık ertesi gün yine sonra yine bir gün ara verdik yine çalıştık gün aşırı denemeye devam ama yumurtlama gününü bulmam lazım nasıl olunca birakicam ne yapicam biliyorum kızım olsun çok istiyorum.birde bir arkadaş takvime bakıp tahminde bulunuyordu herkes bu topikten çıkmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?