Ovulasyon testleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

geç yumurtlamış olabilirsin canım..

Arkaadaşlar ne yazıkki bu sabah kırmızı kartı gördüm.. ovulasyon testiyle ilk ayım dı çok ümitliydim ama olmadı.. inşallah diğer ay daha güzel olur herşey..

Bende bu ay ilk defa deneyecegim canim esim gitmeden inş. Yakalayabilirim bu ay

Hanımlar testle uğraşacağınıza dr gidip yumurtlama takibi yaptırsanız daha iyi olmaz mı?

Uzun sure denemiyoruz bir çoğumuz mesela benim bu ay 3.ayin ol deyince olmuyor tabiki doktorlarda 1yil felan sure veriyormus doktor için bir kaç ay daha bekleyebiliriz
Canım şöyle söyliyim benimde 3. Ayımdı deniyoduk dr düşünmedim aynen 1 sene olmazsa giderim dedim o ay bi ara kanama yaşadm dra gittim bi sıkıntı yok ama bugun yumurtlama günün dedi ve değerlendirdim 4 ayımda hamile kaldım şuan hamileyim... Yani bi sorun var diye değil yumurtlama günü için gidebilirsiniz

Hanımlar testle uğraşacağınıza dr gidip yumurtlama takibi yaptırsanız daha iyi olmaz mı?
Benim doktorum önerdi mesela.
"1 yıl normal yollarla deneyin olmaz ise takipini biz yaparız" deyip "yine de bir tavsiye istersen ovulasyon kiti kullan ve gününü tespit ettiğin gün girdiğin ilişkiden sonra ayağa hemen kalkma" dedi. Ben de uyguladım ve sonucunu aldım.

Bende bir sene beklemeyi düşünmüyorum canim bu ay ovu testini deneyecegim olmazsa gelecek ay doktora gitmeyi bende düşünüyorum. Hayirli olsun bebegin

Merhaba canım. öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağ salim kucagına alırsın inş. bi sorum olacaktı çift çizgiyi yakaladığındamı ilişki oldu yoksa silikleştiğinde mi. bende geçen ay çift çizgide ilişki oldu ama tutmadı

Ben ovulasyon testinden ziyade adet olduktan sonra 9. Günde başlamak kaydıyla gün aşırı ilişkiye girdim. Bu şekilde tutma şansı var mı sizce yoksa illa ovulasyon testi almalı mıyım?

Kizlar yumurta ani kivaminda şeffaf akintim geldi bugün ovulasyon testi yaptim dine gore daha belirgin cikti çizgi

Eklentiler

• 1461232062480-948392779.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
Bende yumurtlama testi yapanlardanım. Sizce yumurtlama varmı bu resimde. Adetlerim düzensiz . Nezaman yumurtlama olacagını bilemıyorum. Be böyle bir test yaptım adet bitiminden sonra

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…