- 22 Nisan 2010
- 374
- 543
- 303
- 34
Kızlar acil yardım 10 gündür ovu testi yapıyorum çift çizgi oluyodu ama hiç aynı koyulukta değildi bugün 22. Günüm ve aynı koyuluğu yakaladım ama sorun şu kiüşütmüşüm bu sebepten bi yanılmaolabilirmi
hayırlı olsun inşallah ikinci denemede bizde tuttururuz..6 aydır olmayan bebiş ovulasyon kiti ile ilk denememde tuttu. Allah kucağıma almayı da nasip etsin.Ben tavsiye ediyorum.
Amiiin.. tutturacaksınız ben eminim !hayırlı olsun inşallah ikinci denemede bizde tuttururuz..Rabbim sana ve eşine bağıslasın..
ben bu ay ilk kez kullandım ve yumurtamın oluştuğunu çatladığını bu testle saptadım.. bakalım adet günümü bekliyorum.. hamile olmasam bile yumurtalama olarak içimi rahatlattı .. ben gitti gidiyordan aldım surelab 50 adet ovulasyon 10 ovula erken gebelik testi hediyesi vardı
Bende ilk defa bu ay deneyecegim canim iki aydir olmuyo inş. Ovu testi uğurlu gelir6 aydır olmayan bebiş ovulasyon kiti ile ilk denememde tuttu. Allah kucağıma almayı da nasip etsin.Ben tavsiye ediyorum.
Uzun sure denemiyoruz bir çoğumuz mesela benim bu ay 3.ayin ol deyince olmuyor tabiki doktorlarda 1yil felan sure veriyormus doktor için bir kaç ay daha bekleyebilirizHanımlar testle uğraşacağınıza dr gidip yumurtlama takibi yaptırsanız daha iyi olmaz mı?
Canım şöyle söyliyim benimde 3. Ayımdı deniyoduk dr düşünmedim aynen 1 sene olmazsa giderim dedim o ay bi ara kanama yaşadm dra gittim bi sıkıntı yok ama bugun yumurtlama günün dedi ve değerlendirdim 4 ayımda hamile kaldım şuan hamileyim... Yani bi sorun var diye değil yumurtlama günü için gidebilirsinizUzun sure denemiyoruz bir çoğumuz mesela benim bu ay 3.ayin ol deyince olmuyor tabiki doktorlarda 1yil felan sure veriyormus doktor için bir kaç ay daha bekleyebiliriz
Benim doktorum önerdi mesela.Hanımlar testle uğraşacağınıza dr gidip yumurtlama takibi yaptırsanız daha iyi olmaz mı?
Canım şöyle söyliyim benimde 3. Ayımdı deniyoduk dr düşünmedim aynen 1 sene olmazsa giderim dedim o ay bi ara kanama yaşadm dra gittim bi sıkıntı yok ama bugun yumurtlama günün dedi ve değerlendirdim 4 ayımda hamile kaldım şuan hamileyim... Yani bi sorun var diye değil yumurtlama günü için gidebilirsiniz
Tşk canım çalışmalara başladık herşeyin hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese nasip etsingeç yumurtlamış olabilirsin canım..
Merhaba canım. öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağ salim kucagına alırsın inş. bi sorum olacaktı çift çizgiyi yakaladığındamı ilişki oldu yoksa silikleştiğinde mi. bende geçen ay çift çizgide ilişki oldu ama tutmadıBenim doktorum önerdi mesela.
"1 yıl normal yollarla deneyin olmaz ise takipini biz yaparız" deyip "yine de bir tavsiye istersen ovulasyon kiti kullan ve gününü tespit ettiğin gün girdiğin ilişkiden sonra ayağa hemen kalkma" dedi. Ben de uyguladım ve sonucunu aldım.
Canim yumurtlama döneminde sin bugün yarin ve sonraki günü mutlaka degerlendirBende yumurtlama testi yapanlardanım. Sizce yumurtlama varmı bu resimde. Adetlerim düzensiz . Nezaman yumurtlama olacagını bilemıyorum. Be böyle bir test yaptım adet bitiminden sonra
Teşekkürler degerlendirecegim :) Allah herkese saglıklı bebişler nasip etsin.Canim yumurtlama döneminde sin bugün yarin ve sonraki günü mutlaka degerlendir
Amin canim bende bugün çift çizgiyi gördüm heyecanla bekleyeceğimiz gelecek ayiTeşekkürler degerlendirecegim :) Allah herkese saglıklı bebişler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?