- 20 Nisan 2016
- 62
- 32
- 88
- 36
Acaba tutma ıhtımalı yüksekmiAmin canim bende bugün çift çizgiyi gördüm heyecanla bekleyeceğimiz gelecek ayi
Sans canim ya ben iki aydir yumurtlama akintisini görüyorum ve değerlendiriyorum hem öncesini hem sonrasini olmadi. Bu ay ovulasyin testi aldim Bazilar ovulasyin testiyle ilk ay hamile kalmis bazilarida birkaç ay sonra o yüzden ne zaman olacagini bilemeyiz kismetimizde varsa Rabbim nasip ederse inş.olurAcaba tutma ıhtımalı yüksekmikimisi yumurtlamayı denk getırdıgı halde hamıle kalamıyor insan ister istemes düşünmeden gecemıyor.
Ewet canım haklısın . Allah bilir en dogru zamanı. Hakkımızda hayırlısı.Sans canim ya ben iki aydir yumurtlama akintisini görüyorum ve değerlendiriyorum hem öncesini hem sonrasini olmadi. Bu ay ovulasyin testi aldim Bazilar ovulasyin testiyle ilk ay hamile kalmis bazilarida birkaç ay sonra o yüzden ne zaman olacagini bilemeyiz kismetimizde varsa Rabbim nasip ederse inş.olur
Kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladıktan sonraki gün ikinci çizginin koyuluğunun azalması çatlamanın olup bittiğinimi gösteriyor
benimde bu ay yumurtlama testiyle gününü hesaplayarak denedim fakat olmadı bugun bende mens oldum cok üzüldüm ve cok stresliyimArkaadaşlar ne yazıkki bu sabah kırmızı kartı gördüm..ovulasyon testiyle ilk ayım dı çok ümitliydim ama olmadı.. inşallah diğer ay daha güzel olur herşey..
benimde bu ay yumurtlama testiyle gününü hesaplayarak denedim fakat olmadı bugun bende mens oldum cok üzüldüm ve cok stresliyim(
amin inşallah canım hayırlısın allahtan olsun inşallah hepimize nasip olsun .Hayirlisi canim ya moralini bozma bizde kullanmaya basladik ilk defa bu ay olup olmayacagini allahtan baskasi bilemez hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
Merhabalar teşekkür ederim inşallah.Merhaba canım. öncelikle gebeliğin hayırlı olsun sağ salim kucagına alırsın inş. bi sorum olacaktı çift çizgiyi yakaladığındamı ilişki oldu yoksa silikleştiğinde mi. bende geçen ay çift çizgide ilişki oldu ama tutmadı
inşallah canımmAmiiin.. tutturacaksınız ben eminim !pozitif düşünün dualarım tüm bebek isteyenlerle
Merhabalar teşekkür ederim inşallah.
Benim iki gün üst üste çift çizgi göründü. ben o iki günü değerlendirdim. silikleştiği ertesi gün ise ilişki olmamıştı.
Kaç günde bir adet oluyosun onu hesapla adetin bittikten sonra başla canim yapmaya test çubuğun az ise 10 günü baslamani öneririm ben 30 günde oluyorum 12. Gün basladim 13. De çift çizgiyi gördüm bide ilk idrarinl yapma testi. Testi yapmadan önce 3-4 saat sivil biseyde içme hergun ayni saatte yapmaya önem göster çift çizgiyi görürseniz 24-36 saat içinde yumurtlama olacaktır ona gore bir kaç günü degerlendirmerhaba arkadaşlar bende yumutlama kitinden aldım ama hangi gün kullanıcam nasıl kullanıcam bilemedim yardımcı olurmusunuz rica etsem
Kaç günde bir adet oluyosun onu hesapla adetin bittikten sonra başla canim yapmaya test çubuğun az ise 10 günü baslamani öneririm ben 30 günde oluyorum 12. Gün basladim 13. De çift çizgiyi gördüm bide ilk idrarinl yapma testi. Testi yapmadan önce 3-4 saat sivil biseyde içme hergun ayni saatte yapmaya önem göster çift çizgiyi görürseniz 24-36 saat içinde yumurtlama olacaktır ona gore bir kaç günü degerlendir
Günde bitane yapan da var iki tane yapanda var canim sana kalmis iki test arazi 8 saat olması lazim eğer günde iki defa yapacaksanız. Ben bir defa yapiyorum saat 13:00 da dun çift çizgiyi gördüm bugünde yaptim siliklesmis hafif kasiklarimda agri yar sansa birakmayip bugunudemi değerlendirsem acaba diye dusunuyorum28 günde oluyor, 20 tane var kitten, günde 1 tanemi yapıcam teşekkür ederim cnm saol
Hiçbir belirtim olmadı sadece göğüslerim şişti ama o zaten adet öncesinde de olabilen bir durum olduğu için özellikle bir şey söyleyemiyorum.. Amiin hepinizden güzel haberler bekliyoruzCanim hayirli olsun bebeğim bende dun çift çizgiyi dun gördüm ve değerlendirdi bugün test henüz yapmadim bakalim nazil cikacak umarim bizde senin gibi bebegimize kavusuruz. Hamile olduğunu öğrenmeden önce belirgin oldu mu ? Ben iki aydir akintimdan takip ediyordum yumurtlama günümü hamilelik olusmadi bu ayda ovu testi aldim akintim dun geldi ve testin çift cizgiydi umarim hayirli güzel haberleri bizde aliriz
Bugün ovu testin silik cikti canim ama klasik agrim dünkü gibi hafif var bugunude değerlendirmeye calisacagim inş. Sonrada beklemek düşüyor artik inş. Güzel haberi alirimHiçbir belirtim olmadı sadece göğüslerim şişti ama o zaten adet öncesinde de olabilen bir durum olduğu için özellikle bir şey söyleyemiyorum.. Amiin hepinizden güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?