ovülasyon testleri örneklerimizi paylaşıp bilgi edinelim mi?

ovülasyon testine göre kaçıncı gece ilişki ve cinsiyet

• çift çizgi günü ve silikleşince ilişki (2 gece peşpeşe ) - kız bebek

OY: 0 0,0%
  • çift çizgi günü ve silikleştikten 1 gece sonra ilişki (günaşırı ) - kız bebek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

eylulveevren

"Kûn feyekûn"
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
287
168
43
merhaba arkadaşlar ,
ben ovülasyon testlerimi ekliyorum.14 gün ve 15 gün kırmızı çizgi belirdi ama hiç pik yapmadı.
biz 14 gece ve 16 gece ilişkiye girdik.
Hayırlısıyla erkek bebek istiyorum , rabbim nasip ederse sağlıklı , hayırlı.

buraya hepimiz örneklerimizi koysak , ovülasyonla hamile kalan arkadaşlarda varsa testleri koyabilirmi ? hepimize örnek olsun.Kaçıncı günler ilişki oldu ? ve bebeğinin cinsiyetini öğrenenlerde yazarsa hepimize bir umut olur.

unnamed (1).webp
unnamed.webp

ayrıca sizce ben kaçıncı gün yumurtlamışımdır?
Erkek bebek için 14.ve 16.gün yeterlimidir.?
uzun süredir takip ettiğim arkadaşlardan @karabiber01 lenarin lenarin aklımda siz kaldınız okuduğum forumlardan ,bizlere yardımcı olurmusunuz , tecrübelerinizle

evet eylulveevren eylulveevren 14'ünde yumurtlamışsın gibi görünüyor. İnşAllah hayırlı haberini alırız.
ben de test sonuçlarımı ekledim. Yukarıdan aşağıya 16., 18. ve 20. günler.
sat 24 eylül; adet döngüm ise ortalama 35 gün. bat ise 30 ekim.
muhtemelen erken yumurtladım diye düşünüyorum. 20. gün olması gerekirken 16. günde test sonucu pozitif gibi. ama 18 ve 20'nci günlerde ikinci çizginin silikleşmesini bekledim ama çok da silikleşmedi. Ya da ben yanlış yorumluyorum.
Bakalım, hakkımızda hayırlısı.

index.php

merhaba kızlar... benim ovülasyon testim iki gün üst üste koyu gösterdi, üçüncü gün aynı saatlerde yaptım tek çizgi vardı. sizce bu normal mi? yumurtam çatlamadı mı acaba? biz yine de değerlendirdik ama hayırlısı bakalım.

bunalrı ezberlemek için de bi 2 ay gerek yaa :) çok karışık :) bende alıcam paratesi inşallah banada yardımcı olursanız sevinirim geç çatlayanlardanım .

kızlar bugün 17. gün ve hiç piki yakalayamadım 14. günden itibaren yapıyorum. erkek bebek istediğim için pik çok önemli bu konuyu çok beğendim.

Eklentiler

• 20160704_135537 (1).webp
    20160704_135537 (1).webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 277
merhaba arkadaşlar ,
ben ovülasyon testlerimi ekliyorum.14 gün ve 15 gün kırmızı çizgi belirdi ama hiç pik yapmadı.
biz 14 gece ve 16 gece ilişkiye girdik.
Hayırlısıyla erkek bebek istiyorum , rabbim nasip ederse sağlıklı , hayırlı.

buraya hepimiz örneklerimizi koysak , ovülasyonla hamile kalan arkadaşlarda varsa testleri koyabilirmi ? hepimize örnek olsun.Kaçıncı günler ilişki oldu ? ve bebeğinin cinsiyetini öğrenenlerde yazarsa hepimize bir umut olur.

Eki Görüntüle 1241698 Eki Görüntüle 1241699

Bebeğiniz oldu mu mu acaba

Back
X