Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli geç dollenmedir adetiniz geçince tekrar deneyin benceArkadaşlar 1 haftadır ovülasyon testi yapıyorum. Aslında tam da yumurtlamağım zamanda yaptım. Pik çıktı. 5 gündür yapmaya devam ettim her seferinde kopkoyu. Doktora gittim gebelik ya da kist herhangi bir şey yok. Böyle bir şey başına gelen var mı??
Yani diğer aya mı bırakmalıyımBelli geç dollenmedir adetiniz geçince tekrar deneyin bence
Adetinize kaç gün var pekiYani diğer aya mı bırakmalıyım
12 gün var. İşte bu ara yumurtla dönemim olmalıydıAdetinize kaç gün var peki
Kusura bakmayin ben 1 hafta var gibi anladım pcos varmi peki pcos oluncaya uzun süre pik çıkabiliyor siz bence yinede o günleri degerlendirin12 gün var. İşte bu ara yumurtla dönemim olmalıydı
Pcos yok. Dün doktora gittim. Ultrasonla baktı gayet temiz, kist yok dedi. Ama bu piklerle ilgili bir şey söylemedi.Kusura bakmayin ben 1 hafta var gibi anladım pcos varmi peki pcos oluncaya uzun süre pik çıkabiliyor siz bence yinede o günleri degerlendirin
Yumurtanız çatlamadığı için pik gösteriyo olabilir, doktorunuz yumurta gelişim/çatlama kontrol etmedi mi?Böyle bir durumla karşılaşan yok mu??
Bu konuda bir şey demediYumurtanız çatlamadığı için pik gösteriyo olabilir, doktorunuz yumurta gelişim/çatlama kontrol etmedi mi?
Bence başka bir doktora daha görünün. Eğer çatlamayla ilgili bir problem varsa yardımcı olur ya da testlerinizde bir sıkıntı varsa süreci kaçırmayın. Ben kontrole gittiğimde doktorum söylemişti sağdaki soldaki yumurta adedini, bir tanesinin çatlayacak kadar olgunlaştığını vs.Bu konuda bir şey demedi2 ilaç yazdı. İkisi de adet düzenleyici fakat benim düzensizlik sorunum da yok
Devlete gittim 3 dakikada her şeyi anladı ve gönderdi :)) en yakın zamanda gideceğim. Buraya yazayım dedim belki böyle bir hikayesi olan vardır diyerekBence başka bir doktora daha görünün. Eğer çatlamayla ilgili bir problem varsa yardımcı olur ya da testlerinizde bir sıkıntı varsa süreci kaçırmayın. Ben kontrole gittiğimde doktorum söylemişti sağdaki soldaki yumurta adedini, bir tanesinin çatlayacak kadar olgunlaştığını vs.
Çatlaması için havuç yemeyi öneriyorlar, bol bol havuç yiyip bir de testinize öyle bakın belki yardımcı olurDevlete gittim 3 dakikada her şeyi anladı ve gönderdi :)) en yakın zamanda gideceğim. Buraya yazayım dedim belki böyle bir hikayesi olan vardır diyerek
YorulduumÇatlaması için havuç yemeyi öneriyorlar, bol bol havuç yiyip bir de testinize öyle bakın belki yardımcı olurama pik çıkıyor olması yumurtanın çatlamadığını gösteriyor, siz yine de değerlendirmeye çalışın bu günleri
Teşekkür ederim yorumlarınız içinÇatlaması için havuç yemeyi öneriyorlar, bol bol havuç yiyip bir de testinize öyle bakın belki yardımcı olurama pik çıkıyor olması yumurtanın çatlamadığını gösteriyor, siz yine de değerlendirmeye çalışın bu günleri
Sizi çok iyi anlıyorumYorulduum)
Çok teşekkür ederimSizi çok iyi anlıyorumen kısa zamanda o güzel haberi alırız umarım
![]()