Ovulasyon Testlerim neden pik olmuyor

camomilebyz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
30
6
6
26
Merhabalar, 2 yıldır bebek düşünüyoruz ama ovulasyon testlerinde hiç pik göremedim pcos var daha önce dış gebelik de yaşadım, her şey çok sağlıksız ilerliyor , bu ay letu kullandım daha önce de femera kullandım bunlar da etki etmiyor. Not: amh 19.2 çıkmıştı, son adet tarihim 29 haziran , sizce direkt aşılama tüp Bebek bunlara mi yönelmeliyim, sizin süreciniz nasıldı yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Ben de aynı durumdayım. T çizgisi önce silik çıkıyor iki gün sonra da kayboluyor. Yumurtalar yeterince büyümediği için testte pik olmuyor diyorlar. Öte yandan pik göremediği halde hamile kalanları da okudum. Doktorlar tüp bebek veya aşılamadan önce yumurta takibi yapıp yumurta büyütücü ilaç veya yumurta çatlama iğnesi veriyorlar. Ben de çok gidip geldim doktorlara Hsg çektirdim, kist ameliyatı oldum artık sorun kalmamıştır diye düşünüyordum meğer yumurtalarım büyümüyormuş.
Sen şimdi ne durumdasınız umarım geçen zamanda güzel gelişmeler olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…