ovulasyon testlerimi de aldım ama eşimle limoniyiz simdi de :(

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kızlar gecen ay ilk denememizdi, ovulasyon gununu tutturamamıstık ve olmadi..4 gozle bu ayi bekliyordum..herseyi hazirlamistim, ovulasyon testlerimi bile almistim, yarin adetim de bitiyordu ama simdi de esimle bozustuk..bebek yapmamiz gerek gel barisalim da denmiyor ki, ustelik cabuk duzelecek bi durum gibi de degil, surer biraz cunku cok sinirliyim ona...offf bu ara hersey ustume ustume geliyor..gitti kasim ayi da :'(

Sagolun ya baya da moral verdiniz..
Herkesin sahane gidiyo evliligi demekki..

Merhaba Alsef Alsef konulara göz atarken senin konuna denk geldim tekrar tırnak içinde söylüyorum canım "denk geldim" daha yeni açmışsın konuyu emin olki fikirlerini paylaşacak arkadaşlar olacaktır.
Konuna gelince eğer eşinle çok hayati bi sorunun yoksa bence haklı olduğun durum dahi olsa bazen alttan al maalesef dogalari geregi erkekler bizim gibi ince düşünceli olamıyorlar. bi bakıma onlar fizyolojik bizler biyolojik yani onlar dışardan inceler biz içeriden daha derinlere ineriz. çocuk düşünüyorsan ve eşinle kopuk bir durumda değilseniz ilk adımı atan sen ol boşver ne kaybedersin karşındaki doğrusuyla yanlisiyla senin ömürlük yol arkadaşın sonuçta aynı hayati ayni evi hatta aynı yatağı paylasiyorsunuz eşler arasindaki küslük sadece şeytanı sevindirir. sen bence ikinizi sevindir. ama eğer aranızdaki durumun ciddiyeti varsa bebek düşünmeye mola ver derim. önce ilişkinizi düzeltin sonrada bebisi düşünün umarım yardımcı olabilirim. :)

Kızlar gecen ay ilk denememizdi, ovulasyon gununu tutturamamıstık ve olmadi..4 gozle bu ayi bekliyordum..herseyi hazirlamistim, ovulasyon testlerimi bile almistim, yarin adetim de bitiyordu ama simdi de esimle bozustuk..bebek yapmamiz gerek gel barisalim da denmiyor ki, ustelik cabuk duzelecek bi durum gibi de degil, surer biraz cunku cok sinirliyim ona...offf bu ara hersey ustume ustume geliyor..gitti kasim ayi da :'(
inşallah en kısa zamanda barışırsınız canım sıkma canını hepimizin evliliğinde oluyor böyle şeyler
bi arkadaşım var oda bebek yapmayı planladığı zaman kocasıyla arası bozulmuştu sırf bebek yapmak için öfkesini bi kenara koyup çalışmalara devam etmişti :) hamile kalayım acısını çıkartcam derdi şimdi 8 aylık kızı var

Sagolun ya baya da moral verdiniz..
Herkesin sahane gidiyo evliligi demekki..
Ayyy canim sen bize bile trip atiyosun :) baya csresizsin galiba bi yanda en cok istedigin sey bebek bi yanda gururun ve öfken... Ben olsam bu ay ertelerdim sorun ne bilmiyorm ama cunku bi defa affedip sen alttan alinca erkekler çok ugrasmiyo sonra alisiyolar belki bu fikrime karsi cikan bile olacaktir ama 10 erkegin 9 u malesef boyle o alttan alsın diye beklicek yada aman dönüp dolasip kendi geliyo diyecek... Tabi hersey suclunun kim olduguna bagli bu sadece esinin suclu oldugunu göz önüne aldığım fikrim..

Ben de sinir cok olmustum
Calismalar aksamasin diye kopruyu gecene kadar...anladin sen onu...simdi istedigim gibi kosturuyorum.

sen testini yapmaya başla belki yumurtlama gününü tutana kadar barışmış olursunuz sıkma canını hayırlısı olsun nasip belli olmaz :) Hoppa:KK36:

Canim bence sen ovulasyon testlerini yap.. yani sonsuza kadar küs kalacak haliniz yok.. gebe kaldigim ay biz de esimle tartismistik ailevi meselelerdi hem de cok kolay çözülecek gibi durmuyordu problem. ovulasyon günümden sonra barışmıştik.. hic umudum yoktu o ay.. hatta bi de onun icin kızmıştım esime :))) senin inadin yüzünden bu ay da bebis olmayacak diye.. ama o ay gebe kaldim.. yani bu işler hic belli olmuyor.. ondan önceki iki ay halbuki ki gun aşırı degerlendirmsitik ovulasyon takvimimden ama olmamıştı. bu ay hic umudum yokken gebe kaldim :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

senle sevişecem ama bu barıştıgımız anlama gelmiyor , de yumurtlama gunu dal gitsin :halay::halay::halay:

kızlar çok sağ olun..kesinlikle ben haklıyım ve ciddi bir hata yaptı..aldatma falan değil ama kolay kolay yenilir yutulur bir şey de değil..dediğiniz gibi ovulasyon testlerimi yine her gün yapacağım..koyu çizgi çıkana kadar affettirirse kendini o gün düşünürüm olmazsa bir daha ki aya ertelerim..bir tane oğlum var zaten, Allahıma binlerce kez şükür, bakarsınız 2.çocuk fikrini tamamen rafa kaldırırım..zaman gösterecek artık..
Allah hepimiz hakkında en hayırlısını versin..sizlerin de güzel gönüllerinize göre olsun herşey :)

kızlar çok sağ olun..kesinlikle ben haklıyım ve ciddi bir hata yaptı..aldatma falan değil ama kolay kolay yenilir yutulur bir şey de değil..dediğiniz gibi ovulasyon testlerimi yine her gün yapacağım..koyu çizgi çıkana kadar affettirirse kendini o gün düşünürüm olmazsa bir daha ki aya ertelerim..bir tane oğlum var zaten, Allahıma binlerce kez şükür, bakarsınız 2.çocuk fikrini tamamen rafa kaldırırım..zaman gösterecek artık..
Allah hepimiz hakkında en hayırlısını versin..sizlerin de güzel gönüllerinize göre olsun herşey :)
Bak bebis hasretinde yokmus allah bagislasin bi evladin var zaten 2. Yi affedince yap sonra bi havaya giriyolar :))

Back
X