adet zamanımı ateş yükseliyo.şuan acayip bi hararet var üzerimde sıcaklanıyorum sürekli
canım adet yaklaşınca ates dusuyor eger gebeysen düşmüyor atesın ben hem ateş ölçüyom hem testı yapıyorum ama vucudumda enfeksıyon var bu aralar ateşim bu ay benı yanıltıyo test için henuz erken ama ben ilk gebelıgımde adetımden 1 hafta gecınce göstermışti idrar testi bıraz daha bekle moralını yuksek tut
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-9344.html bak bu lınkı de takıp edebilirsin ben de faydalanıyorum arkadaşların tecrubelerınden zaman zaman
tamam canım sağol.ateşimi ölçmedim ama acayip fazla ateşin olunca nasıl bunalırsın öyleyim şuan.bide adet öncesi göğüslerim dolgunlaşırdı ama hiç acımazdı sağ göğsüm çok acıyo 2 gündür böyle
bukili slm sayfaların tamamını okuymdım meraktan hamile misin
Ben de ilk hamıleliğimi göğüs hassasiyetinden anlamıştım sizi ve ucunda koyulaşma ve de damarlarda belirginleşme olmuştu inşallah bebiş gelıyodur canım ya
şaka gibi yaaaaa ovülasyon testi yaptım ikiside aynı renk çıktı azöncenoluyo banaaaaaaaa
Harika, hamilesin canım yaaaBak istersen bir de gebelik testi yap, onda da çıkacak
Hamilelik testi yaptım demişsin. Valla bence yarın bi kan testi yaptır
ilk resim dpo 10 da.yumurtlama olmadığı zamanlarda daha silik çıkardı 2.çizgi.burda hafif bişeyler var.
Eki Görüntüle 845958
2.resim dpo 12.
çift çizgi koyu olan ovulasyon testi
daha silik olan gebelik.
Eki Görüntüle 845959
yarın tekrar yaparsın elinde varsa,yarın koyulaşmaya başlarsa hamilesin inşallah
ah keşkem keşkem keşkem :d bi önceki sayfada bugün yaptığım idrar testinin fotosu var baksana ona canım bişeyler yazmştım
şaka gibi yaaaaa ovülasyon testi yaptım ikiside aynı renk çıktı azöncenoluyo banaaaaaaaa
işte buda bugün yani yumurtladıktan 12gün sonraki ovülasyon testim
canım benim bence sen hamilesiiiiiiiiiin :) o yaptığın gebelik testi de zaten kıytırık bişeye benziyo hem daha günün de varmış bak bence o teste aldanıp üzülme hı :)
aaaaa evet bi önceki teste göre koyulaşmışilk sayfadaki resme göre kıyasladım.
idrar testini sabah yapmadın sanırım,belki çıkardı...
aayyy hadi inşallah bakalım,çok heyecanlı 2 gün daha
işte buda bugün yani yumurtladıktan 12gün sonraki ovülasyon testim
onu bırak da yıldonumu kutlamaları nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?