- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Piremses_bsra
-
Birden cok cok mu silikleşiyor yoksa yavas yavas mı acılıyor koyuluk?1 gün devam ediyor canım koyu çıktıktan 24 36 saat sonra yumurta catlar o günleri degerlendir ben 2 ay yaptım ikisinde de koyu çıktıktan sonraki gün tekrar silik oldu
T çizgisi daha silik oluyor canım c ye goreBirden cok cok mu silikleşiyor yoksa yavas yavas mı acılıyor koyuluk?
Yavas yavas mı silikleşiyor peki mesela gün gün koyudan açığa mı gidiyor catlayıncaT çizgisi daha silik oluyor canım c ye gore
Benim diğer gün tekrar silik olmuştu canım koyuluk kalmamistiYavas yavas mı silikleşiyor peki mesela gün gün koyudan açığa mı gidiyor catlayınca
Bikaç sey okudum ve vajinada en fazla 24 saat yasayabiliyormus 3 gün değilmişBenim diğer gün tekrar silik olmuştu canım koyuluk kalmamisti
Sperm 3 gün yumurta 24 saat yaşar canimBikaç sey okudum ve vajinada en fazla 24 saat yasayabiliyormus 3 gün değilmiş
Ya insallah öyledir uzman tvde bi video izledim cok üzüldümSperm 3 gün yumurta 24 saat yaşar canim
Çok matematik hesabı yapma canım olur inşallahYa insallah öyledir uzman tvde bi video izledim cok üzüldüm
Anlamadım ne durum? Foto filan yüklediysen cıkmamıs bilgineArkadaşlar bende bugün durum bu. Ama 4 gündür hastayım. Antibiyotik filan kullanıyorum. Ne yapsam bilmiyorum.
Yükleyemedim. Uğraşıyom.Anlamadım ne durum? Foto filan yüklediysen cıkmamıs bilgine
Sanırım yakınca yumurtlucaksınEki Görüntüle 1984101 Ay çok şükür fotoğraf atmayı başarabildim siteye. Tekrar anlatayım. Bugün durum bu. Akıntım sümüksü. Ve sağ kasığımda ağrı var. Ovulasyon testlerini ilk defa deniyorum. Ancak 4 gündür hasta olduğum için antibiyotik vs. üç farklı hap kullanıyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Sanırım yakınca yumurtlucaksın
Pazar birliktelik oldu mu peki? Bence değerlendirilmeliBende pazar akşamı durum buydu. Umarım bu sefer doğru zamanlama olmuştur
Pazar birliktelik oldu mu peki? Bence değerlendirilmeli
Merhaba size birsey sormak isdiyorum bende ovulasyon testi kullaniyorum bu ay basladim 4 aydr deniyoruz ve olmadi kesinlikle kist felan yok bir sikinti yok ovulasyon testinin ikinci gunu bugun ben dun yaptigimda t de cok cok silik cikti bugun oda yok size bu normal mi ?Bazen testte çıkmıyor canım adetinin geçmesini bekle sen yine de pes etmek yok olur allahın izni ile ben 6. Ayda ancak oldu
Merhaba size birsey sormak isdiyorum bende ovulasyon testi kullaniyorum bu ay basladim 4 aydr deniyoruz ve olmadi kesinlikle kist felan yok bir sikinti yok ovulasyon testinin ikinci gunu bugun ben dun yaptigimda t de cok cok silik cikti bugun oda yok size bu normal mi ?
Bende ilk defa denedim siliklesincemi yumurtlama oluyor ikisi
Sen her yaptiginda ikisindede biseyler cikmis sanirim benim ilk gun yaotigimda t cok acik di bugin t de hic bisey yok sizce bu ne oluyoBende ilk defa denedim siliklesincemi yumurtlama oluyor ikisi de koyu olunca mi Eki Görüntüle 1976924
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?