Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerimizi birlikte degerlendirip bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gün devam ediyor canım koyu çıktıktan 24 36 saat sonra yumurta catlar o günleri degerlendir ben 2 ay yaptım ikisinde de koyu çıktıktan sonraki gün tekrar silik oldu
Birden cok cok mu silikleşiyor yoksa yavas yavas mı acılıyor koyuluk?

Arkadaşlar bende bugün durum bu. Ama 4 gündür hastayım. Antibiyotik filan kullanıyorum. Ne yapsam bilmiyorum.

Bugün böyle. Görünüyor mu? Siteye ilk defa resim yüklemeye çalışıyorum.

Ay çok şükür fotoğraf atmayı başarabildim siteye. Tekrar anlatayım. Bugün durum bu. Akıntım sümüksü. Ve sağ kasığımda ağrı var. Ovulasyon testlerini ilk defa deniyorum. Ancak 4 gündür hasta olduğum için antibiyotik vs. üç farklı hap kullanıyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Sanırım yakınca yumurtlucaksın

Pazar birliktelik oldu mu peki? Bence değerlendirilmeli

Evet canım ekim ayında 7+2 de kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ben ve çok özlem doluyum bebeğe
İlk gebelik tecrübem olumsuz sonuçlandı ne yazıkki..
Bu ay cumartesi den başlayarak değerlendirdik umarım rabbim hayırlısını verir isteyen herkese

Bazen testte çıkmıyor canım adetinin geçmesini bekle sen yine de pes etmek yok olur allahın izni ile ben 6. Ayda ancak oldu
Merhaba size birsey sormak isdiyorum bende ovulasyon testi kullaniyorum bu ay basladim 4 aydr deniyoruz ve olmadi kesinlikle kist felan yok bir sikinti yok ovulasyon testinin ikinci gunu bugun ben dun yaptigimda t de cok cok silik cikti bugun oda yok size bu normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…