Çarşamba günü hiç çizgi yoktuDiğerleri nerde eklenmemiş galiba
Resim ekleyememişsiniz galiba. Sadece bugün yaptığınızın resmi var. Başka resim yok. Yani neyi yorumlayabiliriz?Kızlar merhaba, üstteki test perşembe akşamına ait alttaki testi de az önce yaptım dün test yapmamıştım yorumlarınızı bekliyorum. Hangi gün yumurtlama olmuş sizce.
Bu test negatif yumurtlama değil. Ovülasyon testinde t çizgisinin c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Sonrasında da silikleştiğinde yumurta çatlamış, tüplere salınmış demek oluyor.Bunu bugün yaptım az önce
Bu test negatif yumurtlama değil. Ovülasyon testinde t çizgisinin c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Sonrasında da silikleştiğinde yumurta çatlamış, tüplere salınmış demek oluyor.
Pik olmaya yakın, pik olunca ve çizgi silikleşince değerlendirmek iyi olur. Pikten sonra çizgi silikleşince işte yumurta tüplerde döllenme için bekliyor demek. Canlılık süresi 12-24 saat. Ama spermler 3-5 gün canlı kaldığından öncesi ve sonrasını değerlendirin deniliyor.1 gün sonrasını mı değerlendirmek gerekiyordu pikten sonra
Teşekkür ederimÜstteki test veya o testin akşamı pik olmuş ertesi gün de çatlamış. Bazen ikisi aynı koyulukta olmayabiliyormuş yumurtanın büyüklüğüne bağlıymış ama sizde olmuştur muhtemelen. Yumurtlama günü, ertesi gün çatlama günü ve 3.gün eğer sperm sorunu yoksa değerlendirseniz iyi olur
Teşekkür ederimÜstteki test veya o testin akşamı pik olmuş ertesi gün de çatlamış. Bazen ikisi aynı koyulukta olmayabiliyormuş yumurtanın büyüklüğüne bağlıymış ama sizde olmuştur muhtemelen. Yumurtlama günü, ertesi gün çatlama günü ve 3.gün eğer sperm sorunu yoksa değerlendirseniz iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?