Benim testimi de yorumlayabilir misiniz rica etsemBu test negatif yumurtlama değil. Ovülasyon testinde t çizgisinin c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor. Sonrasında da silikleştiğinde yumurta çatlamış, tüplere salınmış demek oluyor.
İnanır mısınız ben de şu anda ovülasyon testi yapıyorum. Az çok sizinki gibi. Hatta belirtiler de nerdeyse aynı. Bir çıt kalmış. Ben de bugün o akıntıyı gördüm az önce. En alttaki testi saat 21.00da yaptım bir üsttekini saat 17.00 gibi yapmıştım, aradaki farkı görebilirsiniz. O yüzden bu birkaç günü iyi değerlendirmek lazım. Bu tam pik değil ama işte bir tık daha koyulaşmasına çok az kalmış. Pik olunca sonra da çizgi silikleşti mi yumurtlama oldu inşallah. Şimdiden değerlendirmeliyiz hem pik olmaya yakın hem pik olunca hem de pikten sonraki 1-2 günü. Çizgi silikleşmeye başlayana kadar yapmayı düşünüyorum ben pik olunca bırakmayacağım. Çatlama olunca, yumurta salınınca silikleşiyor çünkü. Yumurta yeterli olgunluğa ulaşınca çatlamadan önce de pik oluyor.Benim testimi de yorumlayabilir misiniz rica etsemPkosum var. 5 eylülden beri ovu takibi yapıyorum. Son 2-3 gündür göğüslerimde ağrı oldu ve bu gece vücut ısım çok yüksekti. Dün (13ekim) o meşhur şeffaf uzayan akıntım geldi ve bugün de gelmeye devam etti hatta gülerken öksürürken filan afedersiniz altıma kaçırmışım gibi hissettim ama şeffaf akıntıymış. Ve dün akşam başlayıp bugün artan sağ taraf yumurtalık bölgemde ağrı ve batma oldu, bariz hissettim yürürken bile zorluyordu akşama doğru hafifledi. Akıntı ve ağrı belirtim olmasaydı sadece teste bakarak henüz yumurtlamadığımı düşünebilirdim ancak bu iki belirti beni çok ikilemde bıraktı. Testlerimi ekliyorum.
Bu da pik örneği ya eşit kırmızı olacak ya da daha koyu olabilir. Ikisi de pik sayılıyor. Pike yakın koyu renkteyden de değerlendirmek lazım. Sizin de çok az kalmış pik olmasına. Hayırlısıyla olur inşallah.Benim testimi de yorumlayabilir misiniz rica etsemPkosum var. 5 eylülden beri ovu takibi yapıyorum. Son 2-3 gündür göğüslerimde ağrı oldu ve bu gece vücut ısım çok yüksekti. Dün (13ekim) o meşhur şeffaf uzayan akıntım geldi ve bugün de gelmeye devam etti hatta gülerken öksürürken filan afedersiniz altıma kaçırmışım gibi hissettim ama şeffaf akıntıymış. Ve dün akşam başlayıp bugün artan sağ taraf yumurtalık bölgemde ağrı ve batma oldu, bariz hissettim yürürken bile zorluyordu akşama doğru hafifledi. Akıntı ve ağrı belirtim olmasaydı sadece teste bakarak henüz yumurtlamadığımı düşünebilirdim ancak bu iki belirti beni çok ikilemde bıraktı. Testlerimi ekliyorum.
Evet benim de önceki testlerimle bugüne kadar olan gidişat aynı sizinki gibi hatta ekliyorum fotoğrafı. İnşallah sağlıkla yumurtlar ve çatlamayı görürüz ve mutlu sonuca ulaşırızİnanır mısınız ben de şu anda ovülasyon testi yapıyorum. Az çok sizinki gibi. Hatta belirtiler de nerdeyse aynı. Bir çıt kalmış. Ben de bugün o akıntıyı gördüm az önce. En alttaki testi saat 21.00da yaptım bir üsttekini saat 17.00 gibi yapmıştım, aradaki farkı görebilirsiniz. O yüzden bu birkaç günü iyi değerlendirmek lazım. Bu tam pik değil ama işte bir tık daha koyulaşmasına çok az kalmış. Pik olunca sonra da çizgi silikleşti mi yumurtlama oldu inşallah. Şimdiden değerlendirmeliyiz hem pik olmaya yakın hem pik olunca hem de pikten sonraki 1-2 günü. Çizgi silikleşmeye başlayana kadar yapmayı düşünüyorum ben pik olunca bırakmayacağım. Çatlama olunca, yumurta salınınca silikleşiyor çünkü. Yumurta yeterli olgunluğa ulaşınca çatlamadan önce de pik oluyor.
İnşallah ya çok sağolun dua edelim birbirimizeBu da pik örneği ya eşit kırmızı olacak ya da daha koyu olabilir. Ikisi de pik sayılıyor. Pike yakın koyu renkteyden de değerlendirmek lazım. Sizin de çok az kalmış pik olmasına. Hayırlısıyla olur inşallah.
Amin ne demek. Hayırlısıyla tutar inşallah.İnşallah ya çok sağolun dua edelim birbirimize
Siz ne yaptınız benim bu sabah böyle çıktı bugün/yarın pik olacak gibi duruyor.Evet benim de önceki testlerimle bugüne kadar olan gidişat aynı sizinki gibi hatta ekliyorum fotoğrafı. İnşallah sağlıkla yumurtlar ve çatlamayı görürüz ve mutlu sonuca ulaşırız
Bir de bakmayın bu kadar çok test olduğuna sabah akşam yaptım da ondan böyle çok. Bazen öylesine bakayım bu saatte nasıl çıkıyor diye de baktım. En iyisi gerçekten sıvı alımını kesip aynı saatlerde yapmak. Sabahtan 11 gibi akşam da 21.00 gibi yapıyorum ben. Gün içinde su içmeden duramıyorum pek.Siz ne yaptınız benim bu sabah böyle çıktı bugün/yarın pik olacak gibi duruyor.
Malesef benim artarak değil azalarak devam ediyorSiz ne yaptınız benim bu sabah böyle çıktı bugün/yarın pik olacak gibi duruyor.
Ben de koyulaşacak herhalde dedim, testler silikleşti iyi mi. Bende karın ağrısı oluyor, bir de sağ kasıkta batma oldu bayağı, ateşim yükseldi bir tık. Yumurtlama dönemi rahim ağzı da yumuşayıp biraz açılırmış, geçenlerde bayağı bir ufak ufak ağrımıştı ona yordum. Pik mik görmesem de deniyoruz ya. Belki kaçırdım mı naptım. Günde 3 kere yaptım testi şu son birkaç gün kaçırmayayım diye. Bakalım yarın nasıl çıkacak. Bir de akıntım akışkan.Malesef benim artarak değil azalarak devam ediyorvücudunuzda herhangi bir yumurtlama dönemi belirtisi var mı peki
Benim ilk gebeliğimde tek belirtim göğüs ucu hassasiyetim olmuştu şu anda da tıpatıp aynısı var… 2 gün sonra doktor randevum var ne olup bittiğini öğrenicem inşallahBen de koyulaşacak herhalde dedim, testler silikleşti iyi mi. Bende karın ağrısı oluyor, bir de sağ kasıkta batma oldu bayağı, ateşim yükseldi bir tık. Yumurtlama dönemi rahim ağzı da yumuşayıp biraz açılırmış, geçenlerde bayağı bir ufak ufak ağrımıştı ona yordum. Pik mik görmesem de deniyoruz ya. Belki kaçırdım mı naptım. Günde 3 kere yaptım testi şu son birkaç gün kaçırmayayım diye. Bakalım yarın nasıl çıkacak.
Insallah hayırlısı olsun diyorum. Yumurtlama var mı yok mu diye mi gideceksiniz?Benim ilk gebeliğimde tek belirtim göğüs ucu hassasiyetim olmuştu şu anda da tıpatıp aynısı var… 2 gün sonra doktor randevum var ne olup bittiğini öğrenicem inşallah
Hem sonuçlarım var göstereceğim hem de evet yumurtlama var mı yok mu diyeInsallah hayırlısı olsun diyorum. Yumurtlama var mı yok mu diye mi gideceksiniz?
Beni de haberdar edebilirseniz çok sevinirim. Az önce yaptığım test de iyice silikti. Ya kaçırdım pik falan. Ya da geç yumurtluyorum. Ya da bütün ağrıları boşuna çektim ve yumurtlamadım bu ay. Ama bence yumurtaladım ve testte tam o zamanı kaçırdım. Çünkü sabahtan yapabildim test akşam koyulaşmak üzere gibiydi ve köye gitmek durumunda kaldım. 4 tane daha test kaldı zaten adete de 13 gün var. Oldu oldu olmadı bırakırım diyorum.Hem sonuçlarım var göstereceğim hem de evet yumurtlama var mı yok mu diye
Ben de bu ovulasyonda çok tecrübeli değilim ama 24 saat içerisinde 2 kez yapmışsanız bence kaçırmış olamazsınız öyle değil miBeni de haberdar edebilirseniz çok sevinirim. Az önce yaptığım test de iyice silikti. Ya kaçırdım pik falan. Ya da geç yumurtluyorum. Ya da bütün ağrıları boşuna çektim ve yumurtlamadım bu ay. Ama bence yumurtaladım ve testte tam o zamanı kaçırdım. Çünkü sabahtan yapabildim test akşam koyulaşmak üzere gibiydi ve köye gitmek durumunda kaldım. 4 tane daha test kaldı zaten adete de 13 gün var. Oldu oldu olmadı bırakırım diyorum.
İşte tam koyulaşıyordu tahmini yumurtlamadan 1 gün önce. Sonra değerlendirdik nasıl olsa sonra yaparım olursa olur dedim. Evde değildim o gün sabahtan yapabildim test. Sonra ertesi gün ikindi gibi yaptım silik çıktı. Şimdiki 2 test de silik. Dedim ucuna gelmişken kaçırdım ya da geç olacak. Bilemiyorum. Hamile kalırsam yazayım.Ben de bu ovulasyonda çok tecrübeli değilim ama 24 saat içerisinde 2 kez yapmışsanız bence kaçırmış olamazsınız öyle değil mibelki de yumurtalarımız tam büyüyemiyor sınırda kalıyor o yüzden belirtileri yaşıyoruz ama pik göremiyoruz. Tamam aklımdasınız mutlaka haberdar edeceğim sizi. Umutsuzluğa kapılmayın ve stres yapmayın
Selammmmmm, ne yaptınızzz? Allah'ım sonunda şu piki gördüm. 16.günde pik oldu. Dedim artık yumurtlamadım herhalde ama şimdi çıktı.Ben de bu ovulasyonda çok tecrübeli değilim ama 24 saat içerisinde 2 kez yapmışsanız bence kaçırmış olamazsınız öyle değil mibelki de yumurtalarımız tam büyüyemiyor sınırda kalıyor o yüzden belirtileri yaşıyoruz ama pik göremiyoruz. Tamam aklımdasınız mutlaka haberdar edeceğim sizi. Umutsuzluğa kapılmayın ve stres yapmayın
Henüz pik olmamış.Evet benim de önceki testlerimle bugüne kadar olan gidişat aynı sizinki gibi hatta ekliyorum fotoğrafı. İnşallah sağlıkla yumurtlar ve çatlamayı görürüz ve mutlu sonuca ulaşırız
Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıklı bir bebiş getirirSelammmmmm, ne yaptınızzz? Allah'ım sonunda şu piki gördüm. 16.günde pik oldu. Dedim artık yumurtlamadım herhalde ama şimdi çıktı.
Malesef ben hala yumurtlama göremedim doktor randevum yarınSelammmmmm, ne yaptınızzz? Allah'ım sonunda şu piki gördüm. 16.günde pik oldu. Dedim artık yumurtlamadım herhalde ama şimdi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?