Birde kanda çıkması için erken doktor nasıl kan testi yaptıSat 25 haziran. 6 temmuz yumurtlama günüydü. Günüm 28 29 arası. Bat 23 24 temmuz. Yumurtlama Öncesi ve o günü değerlendirdik. Sabah erken gebelik testi hafif silik çıktı. Şimdi 3 4 saat sıvı alımı yapmadım ovülasyon testi yaoayım dedim. İkisi de koyu çıktı. Gebelik testi yaptım bir gebenin günlüğü nün. Silik çizgi çıktı ama gözle görülüyor. Kızlar sizce yarın kan testi vereyim mi. 12 temmuzda doktor yapmıştı beta 1.20 çıkmıştı üstteki gebelik alttaki ovülasyon
Çok sağ ol canım yarın vereceğim cuma çıkacak sonuç. Bir de duphaston kullanıyorum onun etkisi olur mu olmaz mı bilmiyorum açıkçası cuma öğreneceğim bakalımCanım üstteki testte gebelik var gibi duruyor, idrarda bu seviyedeyse kanda da çıkar
Yok canım eşim nöbetçiydi değerlendiremedikKesin yarın kan ver canım inşallah vardır peki çatlama gününü değerlendirmedin mi
Zaten spermler 2 3 gün canlı kalıyor sadece merak ettim inşallah vardır bebişYok canım eşim nöbetçiydi değerlendiremedik
Benim ara kanamam oldu yumurtlama sonrası. O yüzden gittim. Diğer testlerin yanında betaya da bakmış ben de tahlilleri bakınca gördüm ondan sonra duphaston yazdıBirde kanda çıkması için erken doktor nasıl kan testi yaptı
İnşallah canım ben seni hatırlıyorum sanki sende ovülasyon mu yapıyordunZaten spermler 2 3 gün canlı kalıyor sadece merak ettim inşallah vardır bebiş
O nedir ne ilacı bende klomen kullandım aylar oldu hamile kalamadım 3 çocuk içinBenim ara kanamam oldu yumurtlama sonrası. O yüzden gittim. Diğer testlerin yanında betaya da bakmış ben de tahlilleri bakınca gördüm ondan sonra duphaston yazdı
Evet bende yapıyordum bugün son yaptım bitti benimİnşallah canım ben seni hatırlıyorum sanki sende ovülasyon mu yapıyordun
Ara kanamam olduğu için adeti düzenliyormuş halbuki benim adetim düzenli ilk defa kanamam oldu ama bir de gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyormuş canımO nedir ne ilacı bende klomen kullandım aylar oldu hamile kalamadım 3 çocuk için
Hadi bakalım hayırlı ile değerlendirdiysen güzel haberlerini alalımEvet bende yapıyordum bugün son yaptım bitti benim
Evet bende yapıyordum bugün son yaptımİnşallah canım ben seni hatırlıyorum sanki sende ovülasyon mu yapıyordun
Hadi bakalım hayırlı ile değerlendirdiysen güzel haberlerini alalım
Ayy hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım canımEvet bende yapıyordum bugün son yaptım
işareti olanlar değerlendirdik en sondakide son testim bugün yaptım artık değerlendirmem bekleyeceğim
Aminnnnn hepimiz inşallahAyy hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım canım
Hayır canım pik zamanı 6 temmuzdu yumurtlamam oldu. 12 13 demedim ki nerde gördün onuCanım senin pik zamanın 12-13 temmuz 4 günde nasıl hemen gebelik testinde çıkıyor benim de aynı tarihler daha yumurta ile sperm yeni karşılaşmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?