- 27 Mayıs 2025
- 151
- 27
- 13
Hangi marka acabaaEvet bende yapıyordum bugün son yaptım
işareti olanlar değerlendirdik en sondakide son testim bugün yaptım artık değerlendirmem bekleyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka acabaaEvet bende yapıyordum bugün son yaptım
işareti olanlar değerlendirdik en sondakide son testim bugün yaptım artık değerlendirmem bekleyeceğim
İnnovitaHangi marka acabaa
Ay benim adet te 1-2 eylül ovulasyon testi şimdi çift çizgi çıktı olabilir mi cidden yaBen de acaba ilaçtan dolayı mı dedim böyle pozitif oluyor ama idrar testlerine de güvenip umut ediyoruz bazen güvenilir de olsa kanda çıkmıyor ya inşallah güzel haberler alırız canımsen biraz daha bekle bakalım benim normalde adetim 23 24 temmuz gibi. Doktor 12 temmuzda ilaca başlattı tarihini değiştirir mi yoksa gebelik olur mu bakalım
Benim çıkmıştı canım şimdi hamileyim bence ihtimal olabilir idrar testin nasıl çıktı ?Ay benim adet te 1-2 eylül ovulasyon testi şimdi çift çizgi çıktı olabilir mi cidden ya
27 sinde pik gibi duruyor canım değerlendirdin miKızlar merhaba benim testleri de yorumlar mısınız![]()
Evet canım kimisi diyor pik olmamış bende bilemeyip sizlere sormak istedim27 sinde pik gibi duruyor canım değerlendirdin mi
İdrar testini yaptım ama ilk idrarla değil sırf meraktan yaptım afedersin idrar su gibiydi negatif çıktı tabi umudum kırıldıBenim çıkmıştı canım şimdi hamileyim bence ihtimal olabilir idrar testin nasıl çıktı ?
Pcos var mı. Yine de yapmaya devam et koyuluğu takip et canım ama ben mesela o koyulukta denemiştim yumurtlama günümmüş tuttuEvet canım kimisi diyor pik olmamış bende bilemeyip sizlere sormak istedim![]()
İlk idrarla yap bakalım bir de yani 1 gibi kes sıvıyı mesela tut idrarın 1.5 2 saat sonra yap testiİdrar testini yaptım ama ilk idrarla değil sırf meraktan yaptım afedersin idrar su gibiydi negatif çıktı tabi umudum kırıldı
Pcos var çiçeğimPcos var mı. Yine de yapmaya devam et koyuluğu takip et canım ama ben mesela o koyulukta denemiştim yumurtlama günümmüş tuttu![]()
Amaan benim umudum yokİlk idrarla yap bakalım bir de yani 1 gibi kes sıvıyı mesela tut idrarın 1.5 2 saat sonra yap testi