phiacım slm hatırldın snırım beni bende bunda sonra tıpkimsan dan almay düşünüyorum ama 40 lı paket yok galiba tekliden adet yazarakmı sipariş veriyoruzm knt olmadığı için arayamadımda.... teşk..
canım özelden atamadım, çok teşekkürler canımcmmm :86:
Canımcım, yaaa ben de çok istedim topik işini, geldi aklıma ama, kuzum bayramdan ağustos sonuna kadar izinliyiz, memleket-tatil falan derken takip edemem, ihmal ederim diye düşündüm. Tatilden dönünce hamiş kalmazsak sonraki ay için açarım inşallah yine heeepppp birlikte devam ederiz; sen, ben, Tatlıebbi, Taydin, Tugra, Ebson, hepiciğimiz toplanırız yine
Konu sahibi arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum,sağolsun mesajıma hemen cevap vermiş.
Ben de bu şekilde toplu sipariş vereceğim inşallah.
phia arkadaşım mesajıma kısa bir sürede cevap verdiğin için teşekkürler....
ben de belirtmiş olduğun yerden 30-40 kadar bir test alıp deneyeceğim inş...
daha önce hiç ovulasyon testi yapmamış olduğumdan dolayı biraz kafanızı şişirirsem şimdiden affola diyorum:))
inş Rabbim hayırlı zamanda hepimizi meleklerine kavuştursun...
Merhaba arkadaşlar.Bende ovulasyon ve gebelik testini phia arkadaşım sayesinde uygu fiyata temin ettim.Henüz elime geçmedi ama parayı bugün yatırdım ve aynı gün içerisinde kargoya verildi.Ben ilk defa alıyorum ve çok fikrim yoktu açıkçası umarım satın aldığımda kaldığım memnuniyet kullanımdada devam eder.Fiyat konusu benim için oldukça uygun geldi.Ben iki ayrı sipariş için para yatırdım.Kargo ücreti ne olur bilmiyorum ama en fazla 10 ytl olsa bile yada 15 ki sanmıyorum yinede eczaneden sorduğum fiyatın yanından bile geçmez.Fiyat olarak oldukça uygun umarım hayırlara vesile olur testlerim.Şimdi heyecanla gelmelerini ve deneyi bekliyorum. :) Testlerin ulaşma süresini ve kullanımla ilgileri bilgileride sizlerle paylaşırım.Umarım hayırlısı olur.
bu aydan geçti benim bat 16 sı ve ilaç kullanıyorum haftaya kadar eylülde hepimiz hamiş oluruz inşallah
insallahhhhh bu ay guzel haberler alırız
Banada gönderebilirmisiniz adresi rica etsem
bana da gonderebilirmisiniz adresi
arkadaşım
ben başka bir başlıktan adresi buldum
sana çok teşekkür ederim
Rica ederim canım, inşallah en hayırlı zamanda bebeğin seninle olur
Bu arada, hangi başlıkta okudun? Merak ettim de
Mümkün olduğunca yaygınlaştırmakta fayda var tabi, onca para dökmeye gerek yok bu testlere öyle değil mi ama?
Rica ederim canım, inşallah en hayırlı zamanda bebeğin seninle olur
Bu arada, hangi başlıkta okudun? Merak ettim de
Mümkün olduğunca yaygınlaştırmakta fayda var tabi, onca para dökmeye gerek yok bu testlere öyle değil mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?