Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

Hatırladım canım, hoşgeldin
Canım 21 kutu olarak sepete atıp işaretlediğin zaman tamamdır, adet olarak 42 oluyor, ya da sen kaç tane almak istersen o kadar at sepete, her kutuda 2 adet var ama onu unutma

Son düzenleme:

anladım canım tamam o zaman bekliyorum seni ve arkadaşlarımızı bi topikte tekrardan göreceğim günü

Konu sahibi arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum,sağolsun mesajıma hemen cevap vermiş.

Ben de bu şekilde toplu sipariş vereceğim inşallah.

Konu sahibi arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum,sağolsun mesajıma hemen cevap vermiş.

Ben de bu şekilde toplu sipariş vereceğim inşallah.

Rica ederim canım, böyle güzel bir duruma vesile olmak beni mutlu ediyor inan

Merhaba arkadaşlar.Bende ovulasyon ve gebelik testini phia arkadaşım sayesinde uygu fiyata temin ettim.Henüz elime geçmedi ama parayı bugün yatırdım ve aynı gün içerisinde kargoya verildi.Ben ilk defa alıyorum ve çok fikrim yoktu açıkçası umarım satın aldığımda kaldığım memnuniyet kullanımdada devam eder.Fiyat konusu benim için oldukça uygun geldi.Ben iki ayrı sipariş için para yatırdım.Kargo ücreti ne olur bilmiyorum ama en fazla 10 ytl olsa bile yada 15 ki sanmıyorum yinede eczaneden sorduğum fiyatın yanından bile geçmez.Fiyat olarak oldukça uygun umarım hayırlara vesile olur testlerim.Şimdi heyecanla gelmelerini ve deneyi bekliyorum. :) Testlerin ulaşma süresini ve kullanımla ilgileri bilgileride sizlerle paylaşırım.Umarım hayırlısı olur.

phia arkadaşım mesajıma kısa bir sürede cevap verdiğin için teşekkürler....
ben de belirtmiş olduğun yerden 30-40 kadar bir test alıp deneyeceğim inş...
daha önce hiç ovulasyon testi yapmamış olduğumdan dolayı biraz kafanızı şişirirsem şimdiden affola diyorum:))
inş Rabbim hayırlı zamanda hepimizi meleklerine kavuştursun...

Rica ederim arkadaşlar

İnşallah ilk ve son testleriniz olsun, bebişleriniz bu testler vesilesiyle sizinle olsun :13:
Sorularınız olursa her daim yardımcı olmaya hazırım

bu aydan geçti benim bat 16 sı ve ilaç kullanıyorum haftaya kadar eylülde hepimiz hamiş oluruz inşallah

bana da gonderebilirmisiniz adresi

arkadaşım
ben başka bir başlıktan adresi buldum
sana çok teşekkür ederim

Rica ederim canım, inşallah en hayırlı zamanda bebeğin seninle olur
Bu arada, hangi başlıkta okudun? Merak ettim de
Mümkün olduğunca yaygınlaştırmakta fayda var tabi, onca para dökmeye gerek yok bu testlere öyle değil mi ama?

kuzu nerelerdesin sen?
bem bu ay biraktim her yontemi. kafama gore devam.
bat 8 eylul.

banada gönderebilirmisin adresi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…