Henüz iki çizgi tam aynı koyuluğa gelmemiş canım, yarın muhtemelen çok koyu çıkar.
Çatlama günün yakın, muhtemelen 12-13. gün çatlamış olursun.
Bu günleri es geçme, ilişkiyi artır canım, unutma pik yaptıktan sonraki ilk silikleşmiş testinde tam olarak çatlamış olacaksın.
O yüzden silikleşmeyi yakaladığın 1-2 günü de mutlaka değerlendirmelisin
Rica ederim canım, inşallah en hayırlı zamanda bebeğin seninle olur
Bu arada, hangi başlıkta okudun? Merak ettim de
Mümkün olduğunca yaygınlaştırmakta fayda var tabi, onca para dökmeye gerek yok bu testlere öyle değil mi ama?
sanırım ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlananlar başlığındaydı
bugün testlerim geldi
eylül ayında uygulamaya başlıyacağım
soracaklarım olursa hangi topiğe yazabilirim
Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Malesef benim gerek kalmadıDoktor tüp bebek dedi. Zaten daha önce 2 kere denemiştik. İnşallah bu sefer olur. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
arkadaşlar rica etsem banada adresi yollarmısınız ? :)
inş hepimize ugurlu gelsin bu topikk.
Siparişlerim 1 gün sonra elime geçti. Çok uygun fiyata birsürü test aldım. Teşekkürler sayın phia :))
Tam zamanında vermişim canım siparişi. Salı günü sipariş verdim, çarşamba günü elime geçti. Perşembe günü koyu çizgiyi gördüm yumurtlama günümmüş. 1-2 sonra gelseydi geçmiş olacaktı günüm.
Çarşamba günü yani 9. gün test elime geçti. Kullanmaya başladım. Bu şekilde çıktı.
Eki Görüntüle 783912
Topiğimizin ilk hamişiiiiiii
Hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim bebişini kucağına almanı diliyorummm
Ayağını sürü de biz de arkandan gelelim inşallaaahhh :13:
bu adresi banada versene phin
işllah tutar
Slm.bende istiyorum.yardimci olun lütfen
Bu web sitesi ni banada atarmusin:))
Merhabalar kızlar...
Konumuzun başlığında da yazdığım gibi ovülasyon testlerimi ve gebelik testlerimi çok ucuza alıyorum...
Gebelik testlerine eczaneden ne paralar dökmüştüm her ay her ay...
Ovülasyon testlerini de malum yer ggden alırdım...
Ama bir gün tesadüfen bir kimya malzemeleri satan bir dükkanın önünden geçtim tesadüfen (İstanbul) ve orası meğer benim ggden aldığım mağazanın ta kendisiymiş
Hemmeennn girdim içeri, içeride aklınıza gelmeyecek kadar tıbbi sarf ve malzemeleri, testleri var inanamadım
Veeee tam tamına 42 adet (21 kutu)Laboquikovulasyon testini 20 liraya aldım elden.
Aynı markanın gebelik testini de 47 tanesini 20 liraya aldım....
Sonra en sonki testlerimi memlekette olduğum için telefonlaştım ve hesap numaralarına EFT/Havele yolu ile KDV ilaveli tutar yolladım, sağolsun kargo ile yolladılar bana, tabi kargo ücreti bana ait...
Şimdi size önerim şöyle olabilir, bu kurumun web adresi var ve oradan satışları da çok uygun, tabi elden olduğu gibi değil ama 21 kutu (42 adet) ovulasyon testi 27 lira, 50 tane gebelik testi ise 21 küsur lira...
Kredi kartına gerek yok, dediğim gibi Havale/Eft yoluyla alabiliyorsunuz hem de...
Buradan web adresini veremeyeceğim malum forumumuzun başına iş açmayalım, ama isteyenlere özelden web adresini yollarım, maksat gebelik bekleyen arkadaşlarımın işi görülsün, beni tanıyanlar bilir zaten(gebelik testlerine/ovülasyon testlerine çok paralar dökmeyin)...
Bir de bir zincir yapalım, her cevap yazan bir sonraki kişiye özel mesajla göndersin, malum ben her an yetişemeyebilirim ya da bir yığılma ile mesaj kutum dolabilir, mağdur olmasın kimse, böyle yapalım olur mu? Hem böylece topiğimizi de mümkün olduğunca güncel tutmuş oluruz ok? Bu arada Sevgili Kazen'den onay aldım, içiniz rahat olsun, yalnız malum ismi telaffuz etmeyeceğiz​ ok?
Merhabalar kızlar...
Konumuzun başlığında da yazdığım gibi ovülasyon testlerimi ve gebelik testlerimi çok ucuza alıyorum...
Gebelik testlerine eczaneden ne paralar dökmüştüm her ay her ay...
Ovülasyon testlerini de malum yer ggden alırdım...
Ama bir gün tesadüfen bir kimya malzemeleri satan bir dükkanın önünden geçtim tesadüfen (İstanbul) ve orası meğer benim ggden aldığım mağazanın ta kendisiymiş
Hemmeennn girdim içeri, içeride aklınıza gelmeyecek kadar tıbbi sarf ve malzemeleri, testleri var inanamadım
Veeee tam tamına 42 adet (21 kutu)Laboquikovulasyon testini 20 liraya aldım elden.
Aynı markanın gebelik testini de 47 tanesini 20 liraya aldım....
Sonra en sonki testlerimi memlekette olduğum için telefonlaştım ve hesap numaralarına EFT/Havele yolu ile KDV ilaveli tutar yolladım, sağolsun kargo ile yolladılar bana, tabi kargo ücreti bana ait...
Şimdi size önerim şöyle olabilir, bu kurumun web adresi var ve oradan satışları da çok uygun, tabi elden olduğu gibi değil ama 21 kutu (42 adet) ovulasyon testi 27 lira, 50 tane gebelik testi ise 21 küsur lira...
Kredi kartına gerek yok, dediğim gibi Havale/Eft yoluyla alabiliyorsunuz hem de...
Buradan web adresini veremeyeceğim malum forumumuzun başına iş açmayalım, ama isteyenlere özelden web adresini yollarım, maksat gebelik bekleyen arkadaşlarımın işi görülsün, beni tanıyanlar bilir zaten(gebelik testlerine/ovülasyon testlerine çok paralar dökmeyin)...
Bir de bir zincir yapalım, her cevap yazan bir sonraki kişiye özel mesajla göndersin, malum ben her an yetişemeyebilirim ya da bir yığılma ile mesaj kutum dolabilir, mağdur olmasın kimse, böyle yapalım olur mu? Hem böylece topiğimizi de mümkün olduğunca güncel tutmuş oluruz ok? Bu arada Sevgili Kazen'den onay aldım, içiniz rahat olsun, yalnız malum ismi telaffuz etmeyeceğiz​ ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?