Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

Peki canım dediklerini dikkate alıcam :)

sanırım ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlananlar başlığındaydı

bugün testlerim geldi

eylül ayında uygulamaya başlıyacağım
soracaklarım olursa hangi topiğe yazabilirim

Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Malesef benim gerek kalmadı Doktor tüp bebek dedi. Zaten daha önce 2 kere denemiştik. İnşallah bu sefer olur. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar rica etsem banada adresi yollarmısınız ? :)
inş hepimize ugurlu gelsin bu topikk.

sanırım ovulasyon testi ile gebeliğe hazırlananlar başlığındaydı

bugün testlerim geldi

eylül ayında uygulamaya başlıyacağım
soracaklarım olursa hangi topiğe yazabilirim

Testlerin sana şans getirsin inşallah canım
Sorularını sabit konularda olan ovulasyon testleri topiğine yazabilirsin canım, ama buraya da yazsan yardımcı oluruz tabiki

İnşallah sağlıcakla gebe kalırsın tatlım, güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar rica etsem banada adresi yollarmısınız ? :)
inş hepimize ugurlu gelsin bu topikk.

Gönderdim canım

Siparişlerim 1 gün sonra elime geçti. Çok uygun fiyata birsürü test aldım. Teşekkürler sayın phia :))

Çarşamba günü yani 9. gün test elime geçti. Kullanmaya başladım. Bu şekilde çıktı.

Eki Görüntüle 783912

Topiğimizin ilk hamişiiiiiii
Hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim bebişini kucağına almanı diliyorummm
Ayağını sürü de biz de arkandan gelelim inşallaaahhh :13:

Topiğimizin ilk hamişiiiiiii
Hayırlı olsun canım, sağlıklı bir gebelik geçirip sağ salim bebişini kucağına almanı diliyorummm
Ayağını sürü de biz de arkandan gelelim inşallaaahhh :13:

Sağol canım. Allah razı olsun. Senin sayende aldım testlerimi. Ve sonuç olarak bebişim geliyorum dedi.

canım bana özelden adresi verebilirsen çok sevinirim

arkadaşlar bende ovulasyon testi almak istiyorum. diğer topikten buraya yönlendirdiler phia yardımcı olur diye. kredi kartı kıllanmıyorum. bana da biri adresi gönderebilir mi bi an önce almam gerekiyor.

Günaydınlar

ben de linki alabilir miyim acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…