Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

kuzu nerelerdesin sen?
bem bu ay biraktim her yontemi. kafama gore devam.
bat 8 eylul.

Canımmm, selammmm
Valla izinde olunca yazamıyorum çok canım yaa, inşallah 2 Eylül itibari ile aralıksız buralardayım:13:
Ateş tablona bakıyorum bakıyorum yok, dedim ne oldu, Cute'm vaz mı geçti yoksa dedim
Ama neyse ki çalışmalar devammış sadece takip yöntemlerini bırakmışsın
Nasıl hissediyorsun kendini, bi boşluk olmadı mı hiç? Ateş yok ovu testi yok
Bi ben başaramıyorum şu senin yaptığını, eşim ve annem bırak artık şu ateş mateş, test mest işlerini diyorlar ama nerdeee, yapamıyorum, illa kendimi bilecem, takip edecem
BAT'ımız yakın, benim de 5 Eylül, bu ay 13. gün çatladım, yani 21 Ağustos, bugün DPO 1 'deyim, bakalım nolcaz bu ay
Sen gün aşırı da mısın bu ay da canım?

valla cnm nasil basardim ben de bilmiyrm..bugun 11. gunum. tabi sabah atesime baktim ilk kez. dayanamadim. sanirim.bugun yumurtladim ben de. gecen ay da 12. gundu yumyum. bu ay ilgincligim suydu ki: adetim bitince dedim ki ben 11. gun yumurtlarim. sabah o kadar super bir egg geldi. dedim tamam bugun yumyum gunu. gun asiriyi da biraktim cnm. cnm isteyince oluyr.

zaten basimiz da dertten kurtulmuyr. esimin dedesini pazartesi hastaneye yatirdik ikimiz. kimse yok. ölumden dondu. imi gun onunla ugrastik. esim bugun eve erken geldi. elinde kagit. ihbarname. is yeri kapatilmis. tum ekip issiz kaldi. ben kafayi yedim. aglamaktan oldum. ben derim cocuk olmasin bari. kocam der oolmaz. o cocuk olacak vs. kafamin ici harman yeri anlayacagin.

13. gun olmus senin yumyum. ff ceker cizgiyi 13 e. hayirlisiyla gelir bebisin insallah.

İnşallah önceki günleri es geçmemişsindir, madem öyle yani bugün çatladın, bugünü de atlama be canım...

Olumsuzluklar geldi mi üst üste gelirmiş ya hep, inan çok üzüldüm durumlarınıza. Dedeniz bir an önce sağlığına kavuşur inşallah, her şeyden önemlisi sağlık, o olmadı mı gerisi boş. Allah sizden razı olsun dedenize yetiştiğiniz için, mutlaka bunun mükafatını göreceksiniz buna inan. İşleriniz yoluna girecektir, sakın karamsarlığa kapılmayın, hallolamayacak boyutta değildir inşallah...
Her şerde bir hayır vardır bunu sakın unutmayın canım, belki eşinin iş yeri böyle bir durumla karşılaşmasaydı belki daha kötüsü başınıza gelecekti... Böyle düşün ve kendini harap etme Cute'm. Bebek işini falan da erteleme, kocanı dinle, vardır bi hayır, lütfen tatlım

canım özlettin kendini bende bekliyorum seni...

Az kaldı canım, inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz
Bebişin nasıl, gördün mü onu? Kalp atışını da duymuşsundur inşallah, ayyy ne heyecanlııı

canım yarın gidicem daha hiç gitmedim en son sana söylediğim gibi durum çok korkuyorum kürtajdan sonra yine sorun çıkarmı korkusu var aman doğurana kadar sanırım sıkıntı hiç bitmiyo... sen böle arada gir ya valla yokluğun belli oluyo hemen

Evet canım, ben de öyle düşünüyorum, 13'e çekecek.
Bugün DPO 1'deyim, hayırlısı bakalım, bebiş gelir mi bu ay bilmem...

My Ovulation Chart

sen biraktin mi cnm iliskiyi? yine de bir iki gunu daha doldur derim.

benim icin yazdiklarina da tesekkur ederim cnm. tum kizlar ayni seyi dedi..bebegi erteleme. kismet bakalim..bem tabiki de deli gibi istiyrm ama ikimiz de issizolunca bebege bakamamaktan korkuyrm. oyyy... yoksa baska sikintim yok bebekle ilgili.

bu arafa zaten sansimiza dun ve bu aksami degerlendirdik. kocam diyr ki yarin benden performans bekleme. ben yokum )

Siparişlerim 1 gün sonra elime geçti. Çok uygun fiyata birsürü test aldım. Teşekkürler sayın phia :))

Canım, rica ederim de sayın falan deme yaa, mesafeli bir topik değil burası, rahat ol
İnşallah, bebeğin hayırlı zamanda seninle olur canım

Canım, rica ederim de sayın falan deme yaa, mesafeli bir topik değil burası, rahat ol
İnşallah, bebeğin hayırlı zamanda seninle olur canım

Tam zamanında vermişim canım siparişi. Salı günü sipariş verdim, çarşamba günü elime geçti. Perşembe günü koyu çizgiyi gördüm yumurtlama günümmüş. 1-2 sonra gelseydi geçmiş olacaktı günüm.

O korku hep içimizde oluyor maalesef, ama sen doktor konusunda çok iyi sabretmişsin canım, yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah, öyle hissediyorum
Habersiz bırakma canım, okurum ben bi fırsatını bulup

Yok canım, bırakmadım daha, bugün gündüz vardı, gece de olacak inşallah, bir de yarın oldu mu tamamdır diye düşünüyorum, öyle değil mi?
Sonrasında da normal seyrine bırakırız artık

Oh, sizin de sağlam olmuş ilişkiler, ama sen yarın da bırakma sakın kocanı, bebişiniz de nasibiyle kısmetiyle dolu dolu gelir inşallah

canım sağol öyle güzel bi elektiriğin varki sen yazdığında rahatlıyorum resmen muayeneden sonra sana özelden yazarım doktor konusunda sabra gelince benim daha niyetim yokta eşim çıldırdı gidelimde gidelim die ben hala gitmek istemiyorum ama hafta sonu kısa bi yolculuk var gibi doktora onu soracak bebeğe merakından değilde kuzeninin düğününü vicdan azabı çekmeden götürebilmek için bu erkekleri hiç anlamıyorum

Ne güzel, zamanlama harika olmuş...
İkinci çizgin de ilk çizgiden koyu olup, sonraki silikleşmede tam çatlamış olursun. Slikleşme sonrası 1-2 günü de değerlendirin mutlaka canım

Sen de sağol canım benim
Eşini dinle ve mutlaka git doktoruna canım, lütfen ihmal etme, karamsar da olma sakın, hamileliğinin keyfini çıkar tamam mı?
Bu arada sigara da içme lütfen, gözümden kaçmadı değil

:26:
:26: tamam canım sende tatilin keyfini çıkar ben sana yazarım mutlaka

Çarşamba günü yani 9. gün test elime geçti. Kullanmaya başladım. Bu şekilde çıktı.

Eki Görüntüle 783912

Henüz iki çizgi tam aynı koyuluğa gelmemiş canım, yarın muhtemelen çok koyu çıkar.

Çatlama günün yakın, muhtemelen 12-13. gün çatlamış olursun.

Bu günleri es geçme, ilişkiyi artır canım, unutma pik yaptıktan sonraki ilk silikleşmiş testinde tam olarak çatlamış olacaksın.
O yüzden silikleşmeyi yakaladığın 1-2 günü de mutlaka değerlendirmelisin
Bu arada canım, testlerini ilk 10 dakika içinde fotoğrafla mutlaka, hepsini aynı anda çekme, renkleri değişiyor çünkü, sonra da kıyaslarken yanılabiliyoruz. Sen tüm testlerini uyguladıktan 8 dk. sonra falan fotoğrafla ok?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…