Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

yok mu adresi bana verebilecek kimse

slm cnm vermek isterdim ama özel msj atma hakkım henüz yok ama phia gördüğü zaman o size linki özel msj la atar burdan da linki veremiyoruz sitemizin başına iş açmamak için üzgünüm elimden bişi gelmiyor

Son düzenleme:

Rica ederim canım
İnşallah bu testlerin sana şans getirir ve bebeğini kucağına almaya vesile olur canım
Duaların için de ben teşekkür ederim, Allah razı olsun arkadaşım

..........mesaj tekrarı............

Son düzenleme:
teşekkürler. nasıl kullanıyoruz bunu. her gün sabah mı yapıyoruz?

Yok canım,sabah değil, yani asla ilk idrar ile değil...
Test için en uygun saatler saat 11.00, 15.00 ve 17.00
Bu vakitlerden sana en uygun hangisi ise hep o saatte ölçüyorsun, ama ben sana öğleden sonraki saatleri tavsiye ederim.
Testi uygulamadan önce 2-3 saatlik bir sıvı perhizi yapıyorsun, yani sıvı alımını minimuma indiriyorsun.
Testine idrarını her zaman aynı ölçüde damlat, ben 4 damla damlatıyorum.
Sonra testin üzerine (sol tarafına) reglinin kaçıncı gününde olduğunu yazıyorsun asetat kalemiyle, mesela 9. GÜN.
Sonra 10 dk. olunca, hatta 8. dakikalarda fotoğrafını çek testinin.
Yani her testi ayrı ayrı fotolandırmış olacaksın, aynı dakikada...
Böylece günler arası doğru bir kıyas yapmış olursun, oluruz...

Lütfen linki banada atın lütfeeeen

Gönderdim güzelim

özelden banada yazarmısın

ben 2 tane yaptım 2 sinide attım :)

Herkese merhabalar, özellikle de konu sahibi arkadaşıma...

İyi bir doktorun hamile kalma ihtimalimin %5 olduğunu söylediği ay, ilaç kullandım fakat yumurtam oluşmadı ve hamile kalamadım. Sonraki ay tedaviden vazgeçip ovülasyon testini ilk kez kullandım ve o ay hamile kaldım

Elimde bolca gebelik ve ovülasyon testi kaldı. İhtiyacı olan arkadaşlara gönderebilirim. Birden fazla talip çıkması durumunda en fazla 2-3 kişiye paylaştırabileceğim. İhtiyacı olanlar özel mesaj olarak ya da konudan yazarak bana ulaşabilirler.

Hamile kalma öykümün detaylarını merak edenler için, işte konum burada:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/657069-cok-sukur-rabbime.html

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…