Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik belirtisi de olabilir bence hemen kan vermen gerek ama t çizgisi daha koyu sanki bugün pik günü gibi kafam karıştıEki Görüntüle 2783557
Kızlar bugün adet olmam gereken 1. Gün henüz olmadım, bi ovülasyon testi yapmak istedim. Adete yakın yapıp böyle koyu çıkan var mı gebelik belirtisi olabilir mi?
Kan testi için aç veya tokluk farkediyo mu canım? Adet olunucağı gün tekrar yumurtlama olur mu ki ya? Yumurtamın çatlamasından 15 gün geçti. Erken gebelik testi var ben de ama yapmadım bu sabah adet olurum belki diye. Akşam yapsam ilk idrar olması şart mı? 2 saat susuzluk falan yeter mi ovü testi gibiGebelik belirtisi de olabilir bence hemen kan vermen gerek ama t çizgisi daha koyu sanki bugün pik günü gibi kafam karıştı
Hayır canım aç ya da tok farkrtmez adet olunacağı günü tekrar yumurtlama olmaz adetlerin düzenli değil ise 35 günde falan yumurtluyorisen ayda 2 defa yumurtluyor olabilirsin erken gebelik testi adete 6 gün kala yapılıyor normal gebelik testinin Sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyi hatta orta idrar ileKan testi için aç veya tokluk farkediyo mu canım? Adet olunucağı gün tekrar yumurtlama olur mu ki ya? Yumurtamın çatlamasından 15 gün geçti. Erken gebelik testi var ben de ama yapmadım bu sabah adet olurum belki diye. Akşam yapsam ilk idrar olması şart mı? 2 saat susuzluk falan yeter mi ovü testi gibi
Adetlerim düzenlidir 28-29 günde bir olurum geneldeHayır canım aç ya da tok farkrtmez adet olunacağı günü tekrar yumurtlama olmaz adetlerin düzenli değil ise 35 günde falan yumurtluyorisen ayda 2 defa yumurtluyor olabilirsin erken gebelik testi adete 6 gün kala yapılıyor normal gebelik testinin Sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyi hatta orta idrar ile
Anladım düzenli ise o ihtimal pek yok gibi en iyisi kan testi vermekAdetlerim düzenlidir 28-29 günde bir olurum genelde
Ya çok heyecanlanııyorumBence hemen kan ver gebe olabilirsin yuksek ihtimal cunku bende adet olacagim gun yapmistim ayni böyle çıkmıştı ve sonra gebe oldugumu ogrenmistim
Tabi olabilir idrar testi de yapabilirsin ordada çıkar canimYa çok heyecanlanııyorumönce idrar testi mi yapsam hastaneye gitmeden önce bilemedim ki
Merhaba testi yapinizmi sonuc ne cikit hamielmisinizYa çok heyecanlanııyorumönce idrar testi mi yapsam hastaneye gitmeden önce bilemedim ki
Evet hamileyim çok şükürMerhaba testi yapinizmi sonuc ne cikit hamielmisiniz
Canım hayırlı olsun öncelikle, tavsiyelerin var mı?Evet hamileyim çok şükür![]()
Çok teşekkür ederim canım, evet planlıydıCanım hayırlı olsun öncelikle, tavsiyelerin var mı?Planlı gebelik miydi?
Allah razı olsun canım benimMasallah Rabbin saglikla kavusturup saglikla buyut.eyi nasip etsin insallhhbelirileriniz be zaman basladi
Cok da belirti aramamak gerekiyodur belkideAllah razı olsun canım benimBelirtilerim yok desem yeridir
sadece kasıklarımda sağa sola dönerken batma acıma oluyodu şuan için başka belirtim yok hiç
Allah isteyen herkese nasip etsin canımCok da belirti aramamak gerekiyodur belkidetesekkurler canim cok sagol
Aminnn canim insallhhAllah isteyen herkese nasip etsin canım![]()
Çatlamadan 14 gün sonra çıktı canımöncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza yumurtlamadan kaç gün sonra ovulasyon testi bu şekilde cıktı