• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynepsii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
937
978
53
image.webp

Kızlar bugün adet olmam gereken 1. Gün henüz olmadım, bi ovülasyon testi yapmak istedim. Adete yakın yapıp böyle koyu çıkan var mı gebelik belirtisi olabilir mi?

Eki Görüntüle 2783557
Kızlar bugün adet olmam gereken 1. Gün henüz olmadım, bi ovülasyon testi yapmak istedim. Adete yakın yapıp böyle koyu çıkan var mı gebelik belirtisi olabilir mi?
Gebelik belirtisi de olabilir bence hemen kan vermen gerek ama t çizgisi daha koyu sanki bugün pik günü gibi kafam karıştı

Gebelik belirtisi de olabilir bence hemen kan vermen gerek ama t çizgisi daha koyu sanki bugün pik günü gibi kafam karıştı
Kan testi için aç veya tokluk farkediyo mu canım? Adet olunucağı gün tekrar yumurtlama olur mu ki ya? Yumurtamın çatlamasından 15 gün geçti. Erken gebelik testi var ben de ama yapmadım bu sabah adet olurum belki diye. Akşam yapsam ilk idrar olması şart mı? 2 saat susuzluk falan yeter mi ovü testi gibi

Kan testi için aç veya tokluk farkediyo mu canım? Adet olunucağı gün tekrar yumurtlama olur mu ki ya? Yumurtamın çatlamasından 15 gün geçti. Erken gebelik testi var ben de ama yapmadım bu sabah adet olurum belki diye. Akşam yapsam ilk idrar olması şart mı? 2 saat susuzluk falan yeter mi ovü testi gibi
Hayır canım aç ya da tok farkrtmez adet olunacağı günü tekrar yumurtlama olmaz adetlerin düzenli değil ise 35 günde falan yumurtluyorisen ayda 2 defa yumurtluyor olabilirsin erken gebelik testi adete 6 gün kala yapılıyor normal gebelik testinin Sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyi hatta orta idrar ile

Hayır canım aç ya da tok farkrtmez adet olunacağı günü tekrar yumurtlama olmaz adetlerin düzenli değil ise 35 günde falan yumurtluyorisen ayda 2 defa yumurtluyor olabilirsin erken gebelik testi adete 6 gün kala yapılıyor normal gebelik testinin Sabah ilk idrarla yapilmasi daha iyi hatta orta idrar ile
Adetlerim düzenlidir 28-29 günde bir olurum genelde

Bence hemen kan ver gebe olabilirsin yuksek ihtimal cunku bende adet olacagim gun yapmistim ayni böyle çıkmıştı ve sonra gebe oldugumu ogrenmistim

Masallah Rabbin saglikla kavusturup saglikla buyut.eyi nasip etsin insallhh😇😇 belirileriniz be zaman basladi

Canım hayırlı olsun öncelikle, tavsiyelerin var mı? 🥰 Planlı gebelik miydi?
Çok teşekkür ederim canım, evet planlıydı ☺️ Benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı doktorum dostinex verdi. Onun dışında ovülasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip ettim, çatlamaya kadar her günü değerlendirdik. Bu ay hiç beklemiyodum ama nasipte varmış demek ki

Masallah Rabbin saglikla kavusturup saglikla buyut.eyi nasip etsin insallhh😇😇 belirileriniz be zaman basladi
Allah razı olsun canım benim ☺️☺️ Belirtilerim yok desem yeridir😂 sadece kasıklarımda sağa sola dönerken batma acıma oluyodu şuan için başka belirtim yok hiç

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza yumurtlamadan kaç gün sonra ovulasyon testi bu şekilde cıktı

Back
X