Çok teşekkür ederim Pcoslarda böyle olabiliyormuş amaa yumurtlama demek değilmiş yani öyle yazmışlar o yüzden hiç emin olamadım. Tabi değerlendirdik ama aklımda soru işareti kalmıştıEvet 14 pik
Hormonlarda pkos yoksa yani sadece usg görüntüsü pkossa ovulasyon testini yanıltmıyor içiniz rahat olsun 14.gün yumurtlama olmuş değerlendirinÇok teşekkür ederim Pcoslarda böyle olabiliyormuş amaa yumurtlama demek değilmiş yani öyle yazmışlar o yüzden hiç emin olamadım. Tabi değerlendirdik ama aklımda soru işareti kalmıştı
Çok teşekkür ederim gerçkeren umudum arttı. Usgde pcos var evet ama hormon değerlerim normaldi sadece lh biraz yğksek ama çok değildi bu da pcos demekmiş. Ama normalde ileri pcosta sürekli pik çıkıyormuş bende göründüğü gibi hep silik sadece bir gün koyulaştı. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur. Rabbim isteyen her anne adaylarımıza nasip etsinHormonlarda pkos yoksa yani sadece usg görüntüsü pkossa ovulasyon testini yanıltmıyor içiniz rahat olsun 14.gün yumurtlama olmuş değerlendirin
Lh çok yüksek seyretse hep pik halinde kalır sizde bariz silinmiş birsürü pkos olan arkadaşım ovulasyon testiyle hamile kaldı eğer yanıltıyor olsa kalamazdılar herhalde. İnşallah sizinde tutmuşturÇok teşekkür ederim gerçkeren umudum arttı. Usgde pcos var evet ama hormon değerlerim normaldi sadece lh biraz yğksek ama çok değildi bu da pcos demekmiş. Ama normalde ileri pcosta sürekli pik çıkıyormuş bende göründüğü gibi hep silik sadece bir gün koyulaştı. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur. Rabbim isteyen her anne adaylarımıza nasip etsin
Gerçekten mesajınızı okurken mutlu oldum. İnşallah ben de o şanslılardan biriyimdirLh çok yüksek seyretse hep pik halinde kalır sizde bariz silinmiş birsürü pkos olan arkadaşım ovulasyon testiyle hamile kaldı eğer yanıltıyor olsa kalamazdılar herhalde. İnşallah sizinde tutmuştur
İnşallahGerçekten mesajınızı okurken mutlu oldum. İnşallah ben de o şanslılardan biriyimdir
Bende de aynı sizin gibi usgde pcos görüntüsü olduğunu söyledi doktorum ama hormon değerlerim normal çıktı bende bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama gördüm değerlendirdim bakalım adetime 3 gün var bekliyorumÇok teşekkür ederim gerçkeren umudum arttı. Usgde pcos var evet ama hormon değerlerim normaldi sadece lh biraz yğksek ama çok değildi bu da pcos demekmiş. Ama normalde ileri pcosta sürekli pik çıkıyormuş bende göründüğü gibi hep silik sadece bir gün koyulaştı. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur. Rabbim isteyen her anne adaylarımıza nasip etsin
Merhabalar adetliken en son FSH ve LH ne çıktıÇok teşekkür ederim gerçkeren umudum arttı. Usgde pcos var evet ama hormon değerlerim normaldi sadece lh biraz yğksek ama çok değildi bu da pcos demekmiş. Ama normalde ileri pcosta sürekli pik çıkıyormuş bende göründüğü gibi hep silik sadece bir gün koyulaştı. Allahım inşallah bu sefer tutmuştur. Rabbim isteyen her anne adaylarımıza nasip etsin
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBende de aynı sizin gibi usgde pcos görüntüsü olduğunu söyledi doktorum ama hormon değerlerim normal çıktı bende bu ay ovülasyon testiyle yumurtlama gördüm değerlendirdim bakalım adetime 3 gün var bekliyorum
Lh 12 fsh 6ydı sanırımMerhabalar adetliken en son FSH ve LH ne çıktı
Anladım benim de genelde öyle ilk defa bu ay adetindde. Eşit çıktı normalde ben poco tüm hemde kendilinden adet olmam FSH 5 .47 LH 5. 17 şaşırdım ovulasyon testi yapım adet biteli 4 gün normalde hep pozitif çıkardı bugün böyle çıktı şaşırdım yani ondan sordumLh 12 fsh 6ydı sanırım
Foto görünmüyor du daLh 12 fsh 6ydı sanırım
Canım değerin düzelmiş bence çok iyi bir şey bu. Test yapmaya devam et yumurtladıpında çok net çizgi çıkacaktırFoto görünmüyor du da
İnşallah ya ama bu ay soğan suyu kulandim ilk defa o yumurtlar mi acaba tek başına adetliyken başladım neyse yaşayip görecem inşallah hamiş kalırız ben 6 yılla yeni girdik 2024 uğurlu gelir umarım bizeCanım değerin düzelmiş bence çok iyi bir şey bu. Test yapmaya devam et yumurtladıpında çok net çizgi çıkacaktır
Ben soğan suyu denemiştim ama hiç işe yaramamıştı. Bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız ve evlat sahibi oluruzİnşallah ya ama bu ay soğan suyu kulandim ilk defa o yumurtlar mi acaba tek başına adetliyken başladım neyse yaşayip görecem inşallah hamiş kalırız ben 6 yılla yeni girdik 2024 uğurlu gelir umarım bize
merhaba bizde 1senedir bebek istiyoruz ve doktora başvurduk eşimle ikimizin değerleri ve rahim filmim normal çıktı. Tek sorun bende pkos var. Doktorum bi kaç ay dene yaşın da genç dedi ve tedaviye başlamadık. Sonrasında ben adet olamadığım için başka bir doktora gittim ve duphaston verdi. Bunu 3ay kullanacağım. Ve bu ay internetten havuç ve incir kürünü gördüm ve denemeye başladım onun dışında da polinos alfa ve folik asit alıyorum. Eşim de aynı şekilde takviye gıdalar kullanıyor. Takviye ilac duphaston ve kürü aynı anda kullanmam sorun çıkarır mı acaba uzun oldu kusura bakmayın şimdiden.Ben soğan suyu denemiştim ama hiç işe yaramamıştı. Bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız ve evlat sahibi oluruz2024 evlatlarımızı kucağımıza aldığımız yıl olsun inşallah
Amin inşallahBen soğan suyu denemiştim ama hiç işe yaramamıştı. Bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız ve evlat sahibi oluruz2024 evlatlarımızı kucağımıza aldığımız yıl olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?