Canım bende senin gibi hormon değerlerim hep normal sadece usg de çıkıyo bir seneden fazla oldu korunmuyoduk ama bir türlü olmuyodu en sonunda ovu testi aldım benim de sadece 6 ve 7 aralıkta pik oldu 8 inde silikleşti o 3 günü değerlendirdik ve çok şükür ki hamileyimKızlar ovülasyon takibi yapıyorum pcosum ama hormon değerlerim normal çıktı. Test fotoğrafını ekliyorum yardımcı olur musunuz? 14. Gün pik mi olmuş?
Canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım bende senin gibi hormon değerlerim hep normal sadece usg de çıkıyo bir seneden fazla oldu korunmuyoduk ama bir türlü olmuyodu en sonunda ovu testi aldım benim de sadece 6 ve 7 aralıkta pik oldu 8 inde silikleşti o 3 günü değerlendirdik ve çok şükür ki hamileyim
Canım bu konuda ne yazık ki bilgi sahibi değilim yani takviye gıdadan kastın folik asitse o sorun yaratmaz ama kürler konusunda hiç fikrim yok ne yazık ki. Yanlış yönlendirmek de istemem senimerhaba bizde 1senedir bebek istiyoruz ve doktora başvurduk eşimle ikimizin değerleri ve rahim filmim normal çıktı. Tek sorun bende pkos var. Doktorum bi kaç ay dene yaşın da genç dedi ve tedaviye başlamadık. Sonrasında ben adet olamadığım için başka bir doktora gittim ve duphaston verdi. Bunu 3ay kullanacağım. Ve bu ay internetten havuç ve incir kürünü gördüm ve denemeye başladım onun dışında da polinos alfa ve folik asit alıyorum. Eşim de aynı şekilde takviye gıdalar kullanıyor. Takviye ilac duphaston ve kürü aynı anda kullanmam sorun çıkarır mı acaba uzun oldu kusura bakmayın şimdiden.
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin inşallahCanım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı benim başıma
Merhabalar bakar mısınız ben pek anlamıyorum
Canım ben de çok anlayamıyorum ama tam pik olmamış gibi sanki yarın yapsan tam pik göreceksin gibime geldi sen bence yine de bu günleri değerlendir boş geçirme çünkü gittimçe koyulaşmış çizgi
Hatta bygün 16.00 da usğmışsın bence 22-00 gibi bir daha yap testi. Bir sabah bir akşam daha iyi oluyor ben piki sabah yaptığımda değil akşam yaptığımda görmüştüm çünkü
Of çok kafam karışıyorHatta bygün 16.00 da usğmışsın bence 22-00 gibi bir daha yap testi. Bir sabah bir akşam daha iyi oluyor ben piki sabah yaptığımda değil akşam yaptığımda görmüştüm çünkü
az önce yapışkan bir akıntım oldu daba önce 14. Gün pik görmüştüm bugün 18. Gün be yımurtlama akıntısı gibi yapış yapıştı test yaptım bu şelilde çıktı yine mi yumurtluyorum senceEvet 14 pik
az önce yapışkan bir akıntım oldu daba önce 14. Gün pik görmüştüm bugün 18. Gün be yımurtlama akıntısı gibi yapış yapıştı test yaptım bu şelilde çıktı yine mi yumurtluyorum senceHormonlarda pkos yoksa yani sadece usg görüntüsü pkossa ovulasyon testini yanıltmıyor içiniz rahat olsun 14.gün yumurtlama olmuş değerlendirin
Canım testler silik dahada yapmaya devam et eğer koyulasirsa yine değerlendir bazı kadınlar ayda iki kezde yumurtlayabiliyoraz önce yapışkan bir akıntım oldu daba önce 14. Gün pik görmüştüm bugün 18. Gün be yımurtlama akıntısı gibi yapış yapıştı test yaptım bu şelilde çıktı yine mi yumurtluyorum sence
Çok teşekkür ederim canım cevabın için, evet pcos olanlarda özellikle bötle olabiliyormuş ben yarın tekrar test yapayım en iyisiCanım testler silik dahada yapmaya devam et eğer koyulasirsa yine değerlendir bazı kadınlar ayda iki kezde yumurtlayabiliyor
Tabi ikinci yumurtlama olabilir mutlaka değerlendir bu iki günüde ama bu testlerin neresi t neresi c çizgisi anlamadım ben Lh yazan taraf t çizgisi ise yumurtlama yok sadece hormon dalgalanması olabiliraz önce yapışkan bir akıntım oldu daba önce 14. Gün pik görmüştüm bugün 18. Gün be yımurtlama akıntısı gibi yapış yapıştı test yaptım bu şelilde çıktı yine mi yumurtluyorum sence
Ya hayırlı olsun ben de. Pocosum ovulasyon testi yeni başladım bir de soğan suyu kürü kulaniyorum bakalım fayda olacakmiCanım bende senin gibi hormon değerlerim hep normal sadece usg de çıkıyo bir seneden fazla oldu korunmuyoduk ama bir türlü olmuyodu en sonunda ovu testi aldım benim de sadece 6 ve 7 aralıkta pik oldu 8 inde silikleşti o 3 günü değerlendirdik ve çok şükür ki hamileyim
27sinde pik gmrnüşsün 29unda çatlamış olarak anladım ben canım ama yine daha iyi bilen biri yaparsa yorumu daha iyi olurKızlar selam benim de ovülasyon testimi yorumlarmısınız ?Eki Görüntüle 3360448
Canm çok teşekkür ederim herkes daha catlamamış dedi ama bence de bugün çatladı çünkü beyaz akıntım geldi ama bilemedim27sinde pik gmrnüşsün 29unda çatlamış olarak anladım ben canım ama yine daha iyi bilen biri yaparsa yorumu daha iyi olur
Olur inşallahYa hayırlı olsun ben de. Pocosum ovulasyon testi yeni başladım bir de soğan suyu kürü kulaniyorum bakalım fayda olacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?