spermler belili bi zaman canlı kalabiliyor.Kızlar merhaba, pazar günü gece birlikte olduk pazartesi sabah yani dün testte yumurtlama çizgisini gördüm dün akşam değerlendirmemiz gerekiyordu ama aksilik nedeniyle akşam birlikte olmadık bu sabah olduk. Testi tekrar yaptığımda ise silikleşmişti. Akşam çatlama olmuş. Şimdi sorum şu; ben testte pik görmeden 8-9 saat önce birlikte olduk demiştim ya, dün de olamadık bu süreçte çatlama olduğunda o önceki birlikteki spermler çatlamayı karşılamıştır değil mi? Çok karışık anlattım inşallah anlayabilmişsinizdir. İçim huzursuz oldu dün yapamadığımız için. ovulasyonla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
ama çatladığı günde birliktelik olsaydı daha garanti olurduKızlar merhaba, pazar günü gece birlikte olduk pazartesi sabah yani dün testte yumurtlama çizgisini gördüm dün akşam değerlendirmemiz gerekiyordu ama aksilik nedeniyle akşam birlikte olmadık bu sabah olduk. Testi tekrar yaptığımda ise silikleşmişti. Akşam çatlama olmuş. Şimdi sorum şu; ben testte pik görmeden 8-9 saat önce birlikte olduk demiştim ya, dün de olamadık bu süreçte çatlama olduğunda o önceki birlikteki spermler çatlamayı karşılamıştır değil mi? Çok karışık anlattım inşallah anlayabilmişsinizdir. İçim huzursuz oldu dün yapamadığımız için. ovulasyonla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Ohhh yaaa içim biraz olsun rahatladı çok teşekkür ederimspermler belili bi zaman canlı kalabiliyor.
Bence değerlendirmiş sayılıyorsunuz
Spermlerin 3-4 gün canlı kaldığını duymuştum ama 12 saatlik boşluk içimi huzursuz etmeye yettiama çatladığı günde birliktelik olsaydı daha garanti olurdu
bu da eksik sayılmaz, sabah yaşadığınız birlikteli yumurtlamayıda çatlamayıda karşılamıştır zaten
hakkınızda hayırlısı olsun
hayır huzursuz olmayın gayette yeterli bence.Spermlerin 3-4 gün canlı kaldığını duymuştum ama 12 saatlik boşluk içimi huzursuz etmeye yetti
Çok teşekkür ederim uzun zamandır deniyoruz hayırlısı olsun inşallahhayır huzursuz olmayın gayette yeterli bence.
ne kadar oldu ? 8 9 ay oldu ise bir uzmana beklemeden görünün derim benÇok teşekkür ederim uzun zamandır deniyoruz hayırlısı olsun inşallah
Tam 9. Aydayız. Geçen ay göründüm ilişkimiz de hiç korunmadık ama nedense bir türlü tutmadı. Doktor bana toplamda 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa o zaman tedaviye başlarız henüz vaktin var dedi. Deneyerek bekliyoruz biz dene kadar oldu ? 8 9 ay oldu ise bir uzmana beklemeden görünün derim ben
sonrası çok daha zor oluyor
anladım çok fazla bi zaman kalmamışTam 9. Aydayız. Geçen ay göründüm ilişkimiz de hiç korunmadık ama nedense bir türlü tutmadı. Doktor bana toplamda 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa o zaman tedaviye başlarız henüz vaktin var dedi. Deneyerek bekliyoruz biz de
Evet ya inşallahanladım çok fazla bi zaman kalmamış
inşallah olurda gerek kalmaz stres yapmayın
olmazsa yaz sonu eşinizde muayneye gider
Pik olunca yumurtlama oluyor canım silik duruma geçer ise çatlama oluyor yani sen zamanında yapmışsınKızlar merhaba, pazar günü gece birlikte olduk pazartesi sabah yani dün testte yumurtlama çizgisini gördüm dün akşam değerlendirmemiz gerekiyordu ama aksilik nedeniyle akşam birlikte olmadık bu sabah olduk. Testi tekrar yaptığımda ise silikleşmişti. Akşam çatlama olmuş. Şimdi sorum şu; ben testte pik görmeden 8-9 saat önce birlikte olduk demiştim ya, dün de olamadık bu süreçte çatlama olduğunda o önceki birlikteki spermler çatlamayı karşılamıştır değil mi? Çok karışık anlattım inşallah anlayabilmişsinizdir. İçim huzursuz oldu dün yapamadığımız için. ovulasyonla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Merhabalar, mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın. Evet bu konuyu açtığımda çatlama günümdü çok tereddüt etmiştim tam yakalayamamıştık ama tutmuş. 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Şu an 9 haftalık olmak üzereyimMerhaba gebe kaldinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?