Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yardım??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Kızlar merhaba, pazar günü gece birlikte olduk pazartesi sabah yani dün testte yumurtlama çizgisini gördüm dün akşam değerlendirmemiz gerekiyordu ama aksilik nedeniyle akşam birlikte olmadık bu sabah olduk. Testi tekrar yaptığımda ise silikleşmişti. Akşam çatlama olmuş. Şimdi sorum şu; ben testte pik görmeden 8-9 saat önce birlikte olduk demiştim ya, dün de olamadık bu süreçte çatlama olduğunda o önceki birlikteki spermler çatlamayı karşılamıştır değil mi? Çok karışık anlattım inşallah anlayabilmişsinizdir. İçim huzursuz oldu dün yapamadığımız için. ovulasyonla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Kızlar merhaba, pazar günü gece birlikte olduk pazartesi sabah yani dün testte yumurtlama çizgisini gördüm dün akşam değerlendirmemiz gerekiyordu ama aksilik nedeniyle akşam birlikte olmadık bu sabah olduk. Testi tekrar yaptığımda ise silikleşmişti. Akşam çatlama olmuş. Şimdi sorum şu; ben testte pik görmeden 8-9 saat önce birlikte olduk demiştim ya, dün de olamadık bu süreçte çatlama olduğunda o önceki birlikteki spermler çatlamayı karşılamıştır değil mi? Çok karışık anlattım inşallah anlayabilmişsinizdir. İçim huzursuz oldu dün yapamadığımız için. ovulasyonla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
spermler belili bi zaman canlı kalabiliyor.
Bence değerlendirmiş sayılıyorsunuz

ama çatladığı günde birliktelik olsaydı daha garanti olurdu
bu da eksik sayılmaz, sabah yaşadığınız birlikteli yumurtlamayıda çatlamayıda karşılamıştır zaten
hakkınızda hayırlısı olsun

ama çatladığı günde birliktelik olsaydı daha garanti olurdu
bu da eksik sayılmaz, sabah yaşadığınız birlikteli yumurtlamayıda çatlamayıda karşılamıştır zaten
hakkınızda hayırlısı olsun
Spermlerin 3-4 gün canlı kaldığını duymuştum ama 12 saatlik boşluk içimi huzursuz etmeye yetti

ne kadar oldu ? 8 9 ay oldu ise bir uzmana beklemeden görünün derim ben
sonrası çok daha zor oluyor
Tam 9. Aydayız. Geçen ay göründüm ilişkimiz de hiç korunmadık ama nedense bir türlü tutmadı. Doktor bana toplamda 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa o zaman tedaviye başlarız henüz vaktin var dedi. Deneyerek bekliyoruz biz de

Tam 9. Aydayız. Geçen ay göründüm ilişkimiz de hiç korunmadık ama nedense bir türlü tutmadı. Doktor bana toplamda 1 yıl içinde gebelik oluşmazsa o zaman tedaviye başlarız henüz vaktin var dedi. Deneyerek bekliyoruz biz de
anladım çok fazla bi zaman kalmamış
inşallah olurda gerek kalmaz stres yapmayın
olmazsa yaz sonu eşinizde muayneye gider

anladım çok fazla bi zaman kalmamış
inşallah olurda gerek kalmaz stres yapmayın
olmazsa yaz sonu eşinizde muayneye gider
Evet ya inşallah 🙏🏻olmazsa Temmuz gibi kontrole gideceğiz. Aslında tam anlamıyla gününde değerlendiriyoruz diyemem. eşimin işinden kaynaklı çok yorgun geliyor. Ve hep tam da yumurtlama günümde aksilik oluyor. O yüzdende tutturamıyoruz sanırım

Kızlar merhaba. Bu ay itibariyle ovulasyon testi yapayım dedim. Bugün adetimin üzerinden 11.gün. Bugün başlayayım dedim. Az önce yaptım. C çizgisi kadar olmasa da ona yakın gibi. Yumurtalamam için eli kulağında galiba değil mi? İlk testte böyle belirmesini beklemiyordum. Genelde adetten itibaren 14.günde başlanmıyor mu bu test yapılmaya? Anlamadım. Biraz bilgisizim bu konuda. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler ☺️

Eklentiler

• 5D5AFE54-1745-411F-98FA-AD8B3A2B390F.webp
    5D5AFE54-1745-411F-98FA-AD8B3A2B390F.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 61
IMG_20220606_162914.webp
iyi aksamlar benim ovulasyon testim böyle çıktı biraz koyulasmaya başlamışken tekrar siliklesti anlamadım acaba yumurtlama oldu mu adetime tam düzenli değil bazen gecikiyo bazen erken oluyorum bilenler bilgilendirirse sevinirim

Pik olunca yumurtlama oluyor canım silik duruma geçer ise çatlama oluyor yani sen zamanında yapmışsın

Merhaba gebe kaldinizmi
Merhabalar, mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayın. Evet bu konuyu açtığımda çatlama günümdü çok tereddüt etmiştim tam yakalayamamıştık ama tutmuş. 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Şu an 9 haftalık olmak üzereyim

Back
X