- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.461
haklısın bebişim...ben yaz tatili boyunca sinirimden ağladım...bir ara sakinleştirici kullanmayı bile düşündüm. inanın o kadar kötüydüm ki.anlatayım:
efendim benim çoook yakın bir arkadaşım vardı. beraber evlendik. konuşuyoruz artık zamanı falan diye. bu daha denemelere başlamadan soğan kürü incir kürü falan kullanalım. diyo saçmamalama daha denemedik niye durduk yerde kullanalım diye teskin etmeye çalışıyorum. ama onun eşi doktora yaptı için bebek istemiyordu. bu hergün bana telefon açıyo ben çocuk istiyorum diye zır zır ağlıyor falan. ben de elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyor. neyse eşi bununısrarlarına dayanamamış. nasılsa hemen olmuyor diye bir sefer korunmamış. bizimki hamile ama benimle nasıl konuşuyor." canım sana üzülme diye söylemeecektim. hani sen benden önce başladın ya. sakın sterss yapma. ama herşeyden önce hayırlısı. SENİNLE BİR DAHA BEBEK KONUSUNU KONUŞMAYACAĞIM. SEN OLUNCA BANA SÖYLERSİN" bu nedir ya...bu konuşma olduğunuda ben 4 aydır falan deniyordum. inanın hiiiiç takmıyordum .zamanı gelmemiş henüz diye. yenim edeirm dünyaaam karardı. sanki benim yıllardır bebeğim olmuyor, hiç umut ymuş gibi konuştu. yaz boyunca sinirden ağladım. ama ben ağladığımla kaldım.
özgecim öncelikle arkadaşına bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun ama ona gerçekten çok kızdım. sonuçta o güne kadar beraberce bu konuyu paylaşmışsınız. birbirinize destek olmuşsunuz. diyeceğim ki belki sen hassassın, için üzülmesin diye öyle demiştir ama sen nasıl bir arkadaşının hamileliğine üzülebilirsin ki. burada hiçbirimiz birbirimizi tanımadan beraber sevinip beraber üzülüyoruz ki o senin ne kadar yakınınmış. ayıp etmiş. hormonları oynamış herhalde. hayatta herşeyin bir vakti zamanı var, inşallah bizlerin de zamanı gelecek Allah ın izniyle.
sakın canını sıkma özgecim, bizler varız, önce kim hamile kalırsa o ayağını sürür diğerleri peşinden gider :)))) birbirimizi bırakıp da seninle bu konuyu konuşmayacağım demeyiz hiçbirimiz. :1hug:
edacııııım saol bitanem canım bacım yarım yarım içerim o zaman opuyorumnanaktan